Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bioanalytikerunderviser til Klinisk Genetisk Klinik, Diagnostisk Center, Rigshospitalet


En nyoprettet fuldtidsstilling som bioanalytikerunderviser er ledig til besættelse d. 1. april 2018 eller efter aftale. Søger du nye udfordringer, og kunne du tænke dig at sætte dit præg på uddannelsen af bioanalytikere samt efter- og videreuddannelse af klinikkens personale, så modtager vi gerne din ansøgning.  
 
Om afdelingen  
Klinisk Genetisk Klinik beskæftiger sig bredt med diagnostik og rådgivning indenfor en lang række genetiske sygdomme. Vi har en omfattende laboratorieaktivitet og anvender tidssvarende metoder og teknikker indenfor molekylær- og cytogenetik. Herunder kromosomanalyser, metaboliske analyser, enkeltgen-analyser samt NGS-baseret teknologi til genpaneler og exomsekventeringer. Fagområdet er under konstant udvikling med mange spændende problemstillinger og udfordringer. Klinisk Genetisk Klinik er p.t. fysisk opdelt på to matrikler på henholdsvis Blegdamsvej i København og Gl. Landevej i Glostrup.  
Klinikken har en betydelig forskningsmæssig aktivitet og samarbejder bredt med afdelinger i ind- og udland.  
Det samlede antal stillinger er ca. 120 årsværk, heraf 20 læger og yderligere 17 akademikere, 60 bioanalytikere, 6 genetiske vejledere, 10 sekretærer og 8 administrative medarbejdere.  
Du vil blive del af en organisation, hvor alle faggrupper arbejder tæt sammen om 4 kerneopgaver: rådgivning, diagnostik, forskning og uddannelse. En del af klinikkens analyser er DANAK akkrediteret efter ISO15189 standarden.  
 
Om jobbet  
Da stillingen som bioanalytikerunderviser er nyoprettet vil du have rig mulighed for at udvikle funktionen, så den giver mening for dig og klinikken. Du vil blive omdrejningspunktet for klinikkens uddannelse af bioanalytikere samt indgå som en naturlig del af efter- og videreuddannelse af klinikkens personale. Bioanalytikerunderviserens arbejde tilrettelægges i samarbejde med den ledende bioanalytiker samt de relevante uddannelsesinstitutioner og du har blandt andet ansvaret for:
 

  • At varetage det daglige arbejde med bioanalytikeruddannelsen i henhold til gældende love, bekendtgørelser og studieordning  
  • At medvirke til et positivt samarbejde mellem klinisk uddannelsessted og uddannelsesinstitutionen for bioanalytikere  
  • At planlægge og afvikle de kliniske undervisningsforløb for afdelingens bioanalytikerstuderende  
  • At deltage i den praktiske og teoretiske undervisning af afdelingens øvrige personale  
  • At medvirke ved oplæring/undervisning af nyansatte bioanalytikere  
  • At vejlede og evaluere de studerende samt føre dem op til eksamen  
  • At varetage personaleadministrative opgaver for bioanalytikerstuderende  
Kvalifikationer  
Stillingen ønskes besat med en bioanalytiker med solidt kendskab til det klinisk genetiske speciale. Du har gennemført en diplomuddannelse, klinisk vejledermodul, anden relevant efteruddannelse – eller er indstillet på at gennemføre efteruddannelse.  
Du har lyst til at undervise og har erfaring med en eller flere af ansvarsområderne. Du skal kunne arbejde i et højt tempo i en klinik med stor faglighed, i teams og individuelt og med mange bolde i luften samtidig.  
Din tilgang til det pædagogiske arbejde er innovativ, fleksibel og selvstændig, og du er engageret og kan lide at have mange forskellige samarbejdspartnere såvel internt i afdelingen som på tværs af hospitalet og regionen.  
 
Vi tilbyder
  • En vagtfri stilling med arbejdstid på gennemsnitlig 37 timer ugentligt
  • Et job med stor personlig frihed og selvstændighed i arbejdet  
  • At arbejde i en klinik i stor udvikling og med mulighed for personlig udvikling i form af blandt andet efteruddannelse  
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Regionernes lønnings- og takstnævn og Sundhedskartellet for ikke-ledende personale.  

 
Yderligere oplysninger  
Du er velkommen til at kontakte ledende bioanalytiker Peter Böhm, Klinisk Genetisk Klinik, tlf. 3545 4654 eller finde yderligere oplysninger om klinikken ved følgende link: http://www.rigshospitalet.dk/KGK.  
 
Ansøgning  
Ansøgning skal vedlægges CV, eksamensbevis og autorisationsbevis og sendes online via linket i opslaget.  
Ansøgningsfristen er onsdag den 21. februar 2018, kl. 12.00.  
 
Stillingen er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet efter samtykke fra ansøger.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her