Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BIRKEBAKKEN SØGER FORSTANDER

Er du en visionær ildsjæl, der brænder for at videreudvikle et tilbud for børn og unge med vidtgående funktionsnedsættelser? Så er det måske dig, vi søger til en spændende og alsidig stilling som forstander for Birkebakken i Brabrand.

Det enkelte barn / ung skal opleve rammer, der er velstrukturerede, impulsreducerende og med en høj grad af genkendelighed og forudsigelighed igennem hele sin dag.

Birkebakken er et tilbud for børn og unge med multiple funktionsnedsættelser – såvel fysiske som psykiske - på tidligste udviklingstrin. Beboerne kan være kørestolsbrugere og kan have følgehandicaps som epilepsi, spasticitet og/eller sansehandicap. Barnet/den unge kan desuden have et meget begrænset sprog. Disse børn og unge vil have behov for individuelt tilrettelagte forløb, som kræver en omfattende specialpædagogisk indsats i forbindelse med langt de fleste daglige opgaver og aktiviteter.

Den rette person til stillingen som forstander har bl.a. følgende kvaliteter:

 • Du er en ildsjæl, og du har et ægte engagement i at videreføre og udvikle Birkebakken.
 • Du opnår resultater gennem en dynamisk og motiverende tilgang. Det er naturligt for dig at lytte og inddrage andre i et samarbejde, der er præget af respekt og anerkendende tilgang. Du foretager løbende en afvejning mellem processer og resultater for at sikre den nødvendige fremdrift.
 • Du tror på værdien af fællesskabet, men har også modet til at træffe egne beslutninger, når det er påkrævet.
 • Du ser det enkelte menneske og interesserer dig for det specialpædagogiske felt.
 • Du har fokus på medarbejdere, bestyrelse og ikke mindst kommunerne og øvrige samarbejdspartnere, der er med til at skabe grundlaget for Birkebakken.
 • Du har fokus på at skabe et godt psykisk arbejdsmiljø for personalet
 • Du har lyst til at arbejde med målgruppen, og du skal kunne se værdien i et tæt og konstruktivt pårørendesamarbejde.
 • Du er generalist, kan tænke i helheder og kan sætte dig ind i forskelligartede og komplekse opgaver.
 • Du har forretningsøkonomiske evner og forstår at kombinere en høj faglighed med en god og stabil drift.
 • Du har interesse for og er god til at skabe netværk og samarbejdsflader. Du er samtidig god til at formidle og synliggøre Birkebakkens kvaliteter og potentialer til kommuner og samarbejdspartnere.
 • Du er bevidst om, at sammenhængskraften er central for at få en veldrevet institution og ser det som en god udfordring, fordi du brænder for arbejdet med Birkebakkens målgruppe.
 • Du ser det som en styrke at være en del af et værdibaseret arbejdsfællesskab og ønsker at fortsætte et godt samarbejde med bestyrelsen og foreningen Jysk børneforsorg/Fredehjem www.jyskborneforsorg.dk

 

Vi håber, at du har viden om og kendskab til Birkebakkens målgruppe. Vi forventer, at du har en socialfaglig uddannelse og meget gerne suppleret med en lederuddannelse. Samtidig vil det blive vægtet højt, hvis du har efteruddannelse og/eller praktisk erfaring indenfor neuropædagogik og systemisk tilgang. 

Løn iht. gældende overenskomst og kvalifikationer.

Ansøgning mailes til: mail@jyskborneforsorg.dk senest 20/9 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler afholdes: 25/9 fra kl. 10.00 på Jysk børneforsorg/Fredehjems sekretariat i Aarhus. 

Læs mere om Birkebakken på www.birkebakken.nu. Yderligere oplysninger vedr. stillingen kan fås ved henvendelse til formanden for bestyrelsen,  Lene van der Raad, tlf. 4185 4688 eller generalsekretær i Jysk børneforsorg/Fredehjem, Poul Erik Clausen, tlf. 2124 4065.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.