Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bistrup Kirke søger kordegn

En stilling som kordegn i Bistrup Kirke, Rudersdal Provsti er ledig til besættelse snarest.

Vi søger en moden, imødekommende og fleksibel person, der selvstændigt og ansvarsbevidst kan indgå i samarbejdet med kirkens præster, øvrige personale og menighedsrådet. Vi forventer, at den der ansættes er fortrolig med og interesseret i folkekirkens liv og opgaver.

Bistrup Kirke er en selvbyggerkirke fra 1967. Der er tradition for god kirkegang med mange særgudstjenester og et rigt musikliv. Mange af kirkens aktiviteter gennemføres med støtte af frivillige og med betydelig lokal opbakning.

Der er tale om en fuldtidsstilling med to ugentlige fridage, men arbejdstiden kan variere. Aftenarbejde og weekendarbejde vil forekomme.

Arbejdsopgaver
Arbejdsopgaverne omfatter de sædvanlige kerneopgaver for en kordegn, nemlig:

  • Personregistrering
  • Betjening af kirkekontor
  • Lejlighedsvis liturgisk kirketjeneste
  • Sekretærfunktioner for kirkens præster
  • Sekretæropgaver for menighedsrådet
  • Regnskabsfunktioner under menighedsrådets ansvarsområde

Der kan lejlighedsvist blive tale om udøvelse af geografisk fleksibilitet fra eget kirkekontor.

Dertil kommer en række øvrige opgaver, nemlig:

  • Kirkebladsredaktør
  • Webmaster
  • Vedligeholdelse af it-udstyr og andet teknisk udstyr
  • PR og ekstern kommunikation

Vi tilbyder en god arbejdsplads med et godt samarbejde mellem kompetente, engagerede og ansvarsbevidste kollegaer. Kirkekontoret er placeret i Gernerbygningen, som ligger i umiddelbar tilknytning til kirken. Her er også kontorer for præster og øvrige ansatte, samt undervisnings- og mødelokaler.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 og organisationsaftalen for kirkefunktionærer med kerneopgaver som kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kordegne. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Stillingen er i løngruppe 2 med et årligt løninterval på 289.193,46 kr. – 382.208,24 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 302.881,25 kr. (nutidskroner). Hertil kommer et OK18 tillæg på 827,43 (nutidskroner) og pension på 18 %. Og endelig ydes et årligt rådighedstillæg på p.t. 34.310,64 kr. Alle beløb er for en fuldtidsstilling.

Lønnen forhandles efter kvalifikationer og opgaver i øvrigt.

Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kordegneforening.

Nuværende tjenestemandsansatte kordegne har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at en ansøger, der ikke er eller har været ansat i stilling som kordegn med tjenestemands- eller overenskomstansættelsesvilkår, og som ikke allerede har gennemført kordegneuddannelsen, gennemfører 5 ugers grundlæggende uddannelse inden 2 år efter ansættelsen.

Ansatte, der skal varetage opgaven med personregistrering eller som led i deres ansættelse skal have adgang til ministerialbogen, skal forud for at funktionen kan varetages have bestået uddannelsen i personregistrering.

Herudover skal de krævede regnskabsmoduler ligeledes gennemføres inden 2 år efter ansættelsen. Se cirkulære om uddannelseskrav for kirkefunktionærer på www.folkekirkenspersonale.dk.

Prøvetiden er på 3 måneder.

I forbindelse med ansættelsen vil der blive indhentet børneattest.

Ansøgning
Ansøgning med relevante bilag sendes til Bistrup Kirke, Birkebakken 1, 3460 Birkerød mærket ”Ansøgning” eller på mail til 7448fortrolig@sogn.dk.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til menighedsrådets kontaktperson Stig Christensen på telefon 4041 9176 eller mail: listig@mail.tele.dk, eller til sognepræst Charlotte Nørballe på telefon 2784 4853 eller mail: ckn@km.dk.

Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag den 26. februar 2021 kl. 12.00.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.