Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bistrupvang søger en social- og sundhedsuddannet kollega til aftenvagten.

Mens du surfer rundt mellem stillingsannoncerne, så tag et lille ophold her. Vores beboere søger nemlig dig som fast aftenvagt.

Om jobbet

Som aftenvagt på Bistrupvang har du - sammen med din kollega - den primære omsorg og pleje for 12 borgere i bo-enheden. Derudover er en vigtig opgave at sørge for et godt og hyggeligt aftensmåltid, som er forberedt af den kostfaglige medarbejder

Som medarbejder på Bistrupvang har du primært ansvar for borgerne i din bo-enhed, naturligvis i samarbejde med din kollega, men du vil også have et tæt samarbejde med den anden bo-enhed i afdelingen. Der er en fast aftale med hjemmesygeplejen om, at de tilser Bistrupvang hver aften, så sparring og evt. hjælp til opgaver er en mulighed. De andre bo-enheder har faste, stabile aftenteams, så der er god mulighed for et godt samarbejde på tværs.

Da vi arbejder i leve-bo miljø, er der også praktiske opgaver, som vi er fælles om. Det er diverse opgaver i køkkenet og akut vask af tøj.

Din profil

Vi søger en social og sundhedsuddannet kollega, gerne med erfaring fra lignende stilling, som har viden og interesse for leve-bo princippet. Vi forventer at du er ansvarsfuld, fleksibel og vægter den nære relation med vores borgere. Du prioriterer et godt samarbejde med borgere, pårørende og naturligvis også med dine kolleger.

Dine kollegaer beskriver deres nye kollega som en fleksibel, humoristisk og omsorgsfuld kollega, en blæksprutte med ekstra ben i næsen og otte arme og ønsker at I sammen skaber rammerne for et meningsfuldt liv på Bistrupvang.

Du har lyst til at arbejde målrettet med leve-bo miljø konceptet, som det er beskrevet af Mette Søndergaard i ”Livet i leve-bo-miljø” dvs. at have fokus på værdighed, hjemmelighed og hverdagsliv, hvor det er den enkeltes borgers vaner, behov og ressourcer, der former hverdagen.

Du er fagligt velfunderet og med et stort ønske om at bruge tid sammen med borgerne og du vil bidrage til at borgerne har et aktivt hverdagsliv hvor samværet, måltidet, sociale og aktiviteter er i fokus og generelt arbejde ud fra Rudersdal Kommunes ældrepolitik og værdigrundlag.

Derfor skal du vælge os

Bistrupvang er et nyere plejecenter, som ligger naturskønt mellem marker og søer. Vi har vores egen dejlige have med musikinstrumenter, høns og højbede til glæde for borgerne, men også for besøgende. Vi arbejder ud fra leve-bo konceptet og vores kostfaglige medarbejdere laver mad i hver bo-enheds køkken. Store dele af råvarerne i vores mad er økologiske.

De fleste af vores medarbejdere har været her i en del år og arbejdsmiløet er godt. Vi samarbejder på tværs af bo-enhederne, når det er nødvendigt.

Ansættelsesvilkår

Vi søger en uddannet social og sundhedshjælper, eller assistent, 28 timer/uge med ansættelse efter aftale.

Der vil være introduktion i dagtiden.

Ansættelse i Social- og sundhedsområdet er betinget af tilfredsstillende straffeattest.

Om os

Bistrupvang er nybygget i 2012. Huset er delt i to afdelinger - Øst og Vest- hver med to bo-enheder, med eget køkken og fælles stue.

Vi ligger tæt på Bistrup Trafikplads og ikke langt fra Birkerød Station.

På Centergangen mellem Øst og Vest er der bl. "Fælleshus" til fester og aktiviteter og et træningslokale, hvor vores fysioterapeut har træning individuelt og for hold.

På gangen er der også kontor for administrative medarbejder og de to afdelingsledere.

Se evt. vores hjemmeside: https://www.rudersdal.dk/bistrupvang

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Medsend gerne dit uddannelsesbevis.

Samtaler:

Afholdes løbende og under hensyntagen til gældende coronaretningslinjer.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.