Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bjergby Friskole søger lærer

Har du høj faglighed og godt humør, så er du måske vores nye kollega.

 

Da vores praktikant fra Den Frie lærerskole i Ollerup, skal tilbage på skolebænken, søger vi en ny fastansat lærer med stort engagement, høj faglighed og en god portion humor. Stillingen er på fuld tid med start den 1. august 2018.

Du bliver en del af et åbent, positivt og engageret lærerkollegie og kommer til at indgå i en hverdag præget af trivsel, tryghed og livsglæde blandt 88 skønne børn.

Vi forventer, at du

  • er uddannet lærer.
  • medvirker til at skabe et godt læringsmiljø og en positiv stemning.
  • er nærværende med lyst til at lære børn og voksne at kende.
  • er med til at få idéer og føre dem ud i livet.
  • kan se ud over fag og skema og se skolen som helhed, når der er brug for en ekstra hånd.
  • kan byde ind med flere fag i vores fagfordeling.

 

Bjergby Friskole er en nærmiljøskole. Vi er en grundtvig-koldsk friskole med elever fra 0.-9. kl. med plads til både traditioner og fornyelse. Skolen bygger på et forpligtende fællesskab, hvor morgensang og fortælling er vigtige elementer. Derudover er en varierende undervisningsform med et højt fagligt niveau og almen dannelse af det hele menneske kendetegnende for skolen. Skolen er byens midtpunkt og har stor opbakning fra både forældre, nærområdets beboere og byens brede foreningsliv.

Vi er interesserede i at høre, hvilke fag du brænder for og om dine andre kompetencer, der kan bringes i spil i vores hverdag.

Ansøgning med relevante bilag sendes til skolen på bjergby.friskole@gmail.com senest den 3. maj. Samtaler afholdes tirsdag den 8. maj.

Lær os bedre at kende på http://www.bjergby-friskole.dk. Du er også meget velkommen til at besøge os, før du sender din ansøgning.

Træf besøgsaftale eller få nærmere information ved henvendelse til konstitueret skoleleder Lisbeth Kjær på tlf. 40146076/97740588 eller bestyrelsesformand Lisbeth Krog på tlf. 29996635

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem finansministeriet og LC.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her