Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BlåbærHuset i Køge søger pædagog 34-37 timer til vuggestuen pr. 1. juni 2021.

Vi søger dig, som er fagligt dygtig, humørfuld og ikke bange for at dele dine refleksioner. Det er vigtigt for os, at du er en pædagog, som er god til at bygge/udvikle/understøtte børnenes legefællesskaber og relationer.

Du vil opleve et hus med initiativrige kollegaer, med fokus på pædagogiske læringsprocesser. Vi holder af udeliv og bevægelse, hvorfor nærmiljøet bliver flittigt brugt.

Senest har vi særligt arbejdet med at dygtiggøre os i brugen af sprogtrappens principper. Herunder leg, kreativ fælles tænkning, sætningsbyggeren mm.

Lige nu er vi nysgerrige på, og i gang med at videreudvikle æstetiske læringsprocesser, science og materialer. Derfor leder vi efter dig, som har mod på at eksperimentere sammen med os og børnene.

Vi er gode til at reflektere i hverdagen, da fagligheden er høj og vi er nysgerrige på børn og forældernes behov. På vores to årlige pædagogiske lukkedage, har vi ekstra tid til fordybelse/uddannelse. Derudover har vi det mega sjovt og griner meget.

BlåbærHuset er selvejet, vi er handlekraftige og ikke bange for at prøve nyt. Du kommer til at være en del af et hus med 6 grupper. Der er tre vuggestue- og tre børnehavegrupper. Du bliver pædagog i en gruppe med to andre pædagoger og en medhjælper. Der er 11-13 vuggestuebørn i hver gruppe.

Hvis det er noget for dig, så læs vores Pædagogiske Læreplan på vores hjemmeside og ring for en aftale om besøg. Vores telefonnummer er 2879 2027 og spørg efter Sus (leder).

Ansøgningsfrist er den 11. april 2021 og samtaler den 15. april 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig. 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.