Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Blågård Skole søger fem nye vejledere til vores faglige fællesskab

Vil du være med til at give eleverne på Blågård Skole et fagligt løft, der rykker? På Blågård Skole satser vi stort på elevernes læring, og som vores nye vejleder er du en vigtig aktør i at skabe den faglige forandring. Lyder det som noget for dig?

Bliv en del af vores vejlederteam

Vi udvider helt ekstraordinært vores vejlederteam med fem nye vejlederprofiler, der skal bidrage til et fælles løft af det faglige niveau. Det gør vi for at booste elevernes faglige og sociale progression, så alle elever bliver udfordret og oplever læringsglæde. Vi søger lige nu

  • 1 læsevejleder med stor interesse for begynderlæsningen
  • 1 danskvejleder
  • 2 matematikvejledere
  • 1 naturfagsvejleder  

Dine nye opgaver hos os – alle børn skal være i læring og trivsel i alle timer
Som vejleder får du en vigtig rolle: Du skal nemlig styrke kvaliteten af undervisningen. Gennem samarbejde med dine nye kollegaer skal vi styrke kvaliteten i den daglige undervisning. Vi vil arbejde med klasseledelse og udvikling af børnenes fællesskaber, så rammerne for børnenes skolegang er trygge og tydelige. Vi vil arbejde med karakteren af undervisningen, så vi sikrer undervisningsdifferentiering, og børnene undervises ud fra det sted, de er. Og vi vil have fokus på progression, feedforward og -back.

Din opgave bliver at sparre med ledelse og kollegaer om, hvad der karakteriserer god undervisning på netop dit fagområde. Du skal i særlig grad give løbende sparring til dine kollegaer med afsæt i konkrete observationer, datakilder og co-teaching. Målet er at skabe høj læring for alle elever i alle timer.

Du vil i resten af skoleåret være medunderviser og holddelingslærer inden for dit fagområde og sammen med dine vejlederkollegere og ledelsen planlægge vores indsatsområder i næste skoleår. I skoleåret 2021-22 vil hovedvægten ligge på vejledningsopgaven, men du vil også indgå i skolens fag- og opgavefordeling og derigennem være tilknyttet et årgangsteam.

Vi skal sammen udvikle skolens PLC, så den kan afdække, udfordre og støtte såvel elever som lærere.

Din profil
Du skal stå solidt på dit eget faglige og personlige fundament, og vi forventer, at

  • du har en vejlederuddannelse eller tilsvarende på et af de nævnte fagområder
  • du har erfaring med både vejledning og undervisning i dit fag
  • du er en stærk didaktiker med et godt øje for elevens potentiale

Det er vigtigt, at du er nysgerrig efter at videreudvikle din egen praksis i samarbejde med andre, og at du har en glæde ved at undervise.

Du er bevidst om, at vejlederopgaven er at hjælpe kollegaer med at finde nye veje i deres praksis. Dine opgaver med kollegavejledning og sidemandsoplæring kalder på stærke relationskompetencer, og du skal have godt greb om klasserumsledelse.

Du kommer til at indgå i mange samarbejdsfora, og derfor er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner. Du bliver fx en del af vores nye fagfællesskaber og fagteam, hvor du sammen med skolens andre vejledere skal arbejde med didaktisk stilladsering, faglige strategier og progression.

Her får du fællesskab og udvikling
På Blågård Skole får du et stærkt socialt kollegialt fællesskab, der sammen arbejder for at løfte og skabe ’verdens bedste skole for alle elever’.

På skolen har vi en læseklasserække, og vi tilbyder alle vores vejledere kompetenceudvikling i forhold til dysleksistrategier. Målet er, at vi løfter den faglige opgave, så elever fra både læseklasserækken og almenrækken oplever inklusion.

Om os på Blågård Skole
Vi er en skole i rivende udvikling, og med vores placering på Indre Nørrebro har vi både pulserende byliv og udsigt til grønne oaser. Vores elever afspejler København i al sin herlige mangfoldighed – dog har vores udskoling lidt flere børn i udsatte positioner end resten af skolen.

Vi rummer flere skoletilbud under et tag: en almen folkeskoleafdeling og en læseklasserække med kompetencecenter. Vi har meget mere at fortælle om den spændende stilling og vores skønne skole, så kontakt os gerne, så uddyber vi.

Ring til skoleleder Kamma Cignitti på 2977 5363.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Inden ansættelse vil der blive indhentet referencer samt børne- og straffeattest. Ansættelse er 37 timer om ugen med start den 1. juni 2021.

Udover din ansøgning skal du uploade CV og uddannelsesbevis. Du bedes tilkendegive i din ansøgning, hvilke(n) af vejlederstillingerne du søger.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 13. april 2021
Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb. Vi planlægger samtaler mandag og tirsdag i uge 17.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.