Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Blågård Skole søger seks nye vejledere til vores faglige fællesskab

Vil du være med til at give eleverne på Blågård skole et fagligt løft, der rykker? På Blågård skole satser vi stort på elevernes læring, og som lærer og vejleder er du en vigtig aktør i at skabe den faglige forandring. Lyder det som noget for dig? Så læs med her:   

Bliv en del af vores vejlederteam

Vi udvider helt ekstraordinært vores vejlederteam med seks nye vejlederprofiler, der skal bidrage til, at vi sammen løfter det faglige niveau. Det gør vi for at booste elevernes faglige og sociale progression, så alle elever bliver udfordret og oplever læringsglæde:

  • 1 læsevejleder med stor interesse for begynderlæsningen
  • 1 danskvejleder
  • 1 DSA-vejleder
  • 2 matematikvejledere
  • 1 naturfagsvejleder  

Dine nye opgaver hos os – Alle børn skal være i læring og trivsel i alle timer
Som vejleder får du en vigtig rolle i at styrke kvaliteten af undervisningen gennem et samarbejde med dine nye kollegaer, hvor vi skal styrke kvaliteten i den daglige undervisning. Vi vil arbejde med klasseledelse og udvikling af børnenes fællesskaber, så rammerne for børnenes skolegang er trygge og tydelige. Vi vil arbejde med karakteren af undervisningen, og hvordan vi sikrer undervisningsdifferentiering, så børnene undervises ud fra, hvor de er. Og vi vil have fokus på progression, feedforward og -back.

Din opgave bliver at sparre med ledelse og kollegaer om, hvad der karakteriserer god undervisning på netop dit fagområde. Du skal i særlig grad give løbende sparring til dine kollegaer med afsæt i konkrete observationer, datakilder og co-teaching. Dette for at vi sammen kan lykkes med at skabe høj læring for alle elever i alle timer.

Du vil resten af skoleåret 20/21 være medunderviser og holddelingslærer inden for dit fagområde og indgå i det faglige fællesskab. Fra næste skoleår vil du indgå i skolens fag- og opgavefordeling og naturligvis vejlederfunktion.

Vi skal sammen udvikle skolens PLC til at kunne afdække, udfordre og støtte såvel elever som lærere.

Din profil
Du skal stå solidt på dit eget faglige og personlige fundament, og vi forventer, at:

  • du har en vejlederuddannelse eller tilsvarende på et af de nævnte fagområder
  • du har erfaring som vejleder og undervisningserfaring i fagene
  • du er en stærk didaktiker med et godt øje for elevens potentiale

Det er vigtigt, at du som lærer og vejleder er nysgerrig efter at videreudvikle din egen praksis i samarbejde med andre, og at du har en glæde ved at undervise.

Du er bevidst om, at vejlederrollen er at hjælpe kollegaer med at finde nye veje i deres praksis. Dine opgaver med kollegavejledning og sidemandsoplæring kalder på stærke relationskompetencer, og at du har godt greb om klasserumsledelse.

Du skal også have gode samarbejdsevner, da du kommer til at indgå i mange samarbejdsfora. Du bliver fx en del af vores nye fagfællesskaber og fagteam, hvor du sammen med de andre vejledere på skolen skal arbejde med didaktisk stilladsering, faglige strategier og progression.   

Som skole kan vi tilbyde dig
Et stærkt socialt kollegialt fællesskab, der sammen ønsker at løfte og skabe ’verdens bedste skole for alle elever’.

På skolen har vi en læseklasserække, og vi tilbyder fremadrettet alle vores vejledere kompetenceudvikling i forhold til dysleksistrategier. Målet er, at vi i højere grad løfter den faglige opgave, så det muliggør inklusionen af elever fra læseklasserækken.

Om os på Blågård Skole
Vi er en skole i rivende udvikling centralt placeret på Indre Nørrebro omgivet af det pulserende byliv og med udsigt til grønne oaser. Vores elever afspejler Københavns mangfoldige sammensætning, dog med lidt flere børn i udsatte positioner i udskolingen end på resten af skolen.

Vi rummer flere skoletilbud under et tag – en almen folkeskoleafdeling og en læseklasserække med kompetencecenter. Vi kunne fortælle meget mere om os selv, og vi vil meget gerne uddybe, hvis du har spørgsmål.

Kontakt skoleleder Kamma Cignitti på 2977 5363.

Løn- og ansættelsesforhold 
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Inden ansættelse vil der blive indhentet referencer samt børne- og straffeattest. Ansættelse er 37 timer om ugen med start 1. januar 2021.

Udover din ansøgning skal du uploade CV og uddannelsesbevis. Du bedes tilkendegive i din ansøgning, hvilke(n) af vejlederstillingerne du søger.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 24. november 2020
Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb. Vi planlægger samtaler den 26. og 27. november.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.