Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Blæksprutte med hænderne skruet rigtigt på

Vi søger en kollega til vores team i Herning.

Vi forestiller os at du har en alsidig baggrund, gerne med noget el-teknisk kendskab.  Det er for os vigtigere at du har en bred vifte af viden på mange områder, end en formel uddannelse.  Vigtigst af alt forventer vi dog at du – som vi – ”gør tingene ordentligt” og stræber efter at levere gode produkter hver gang. Vores kunders succes afhængig i høj grad af vores leverancer, og du er derfor dedikeret til at ”levere” og holder (sammen med resten af holdet) det du lover.

De praktiske opgaver består bl.a. af:

Kabelmontering, herunder lodning

Montering af lamper

Rengøring af lamper

Opsavning af plast og aluminium

Ansvarlig for bilservice

Hjælpe på lager

Div. Oprydningsopgaver

Div. Byture

Div. Ad hoc opgaver

Arbejdstiden  er 37 timer. Vi arbejder i et miljø hvor der er ”højt til loftet” og hvor vi drager omsorg for hinanden. Lønnen er efter kvalifikationer.

Du kan finde mere information om Light Partner på www.lightpartner.dk, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Britta Greve på bg@lightpartner.dk.

Send din ansøgning med det samme – og inden 15/6 til bg@lightpartner.dk

 

Light Partner leverer produkter og service til aktører i underholdningsbranchen, vi har leveret professionelle belysningsprodukter og tilbehør til teater, TV og eventbranchen i mere end 25 år. Vi bestræber os på at levere kundeservice i verdensklasse og søger derfor en kollega der kan være med til at hjælpe vores kunder med at skabe succesfulde shows.

Vi er et team på ca.25 medarbejdere i Herning og tilbyder en hverdag hvor ikke to dage er ens, og hvor indsatsen hver dag gør en forskel. Vi arbejder frit under ansvar, og går rigtigt langt for at vores kunder skal være glade.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Pedel til Riis Friplejehjem

Riis Friplejehjem

Give
Vores nuværende pedel har efter 16 år valgt at gå på pension, og vi har derfor nu mulighed for at tilbyde dette job til den helt rette person. Så er du uddannet håndværker og har minimum 10 års erhvervserfaring inden for dit fag og kan stå inde for ...
Indrykket:22. maj 2020