Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Blandemester søges

Efter 26 års anciennitet på TCT har vores blandemester valgt at gå på pension – og vi søger derfor nye kræfter til vores fabrik beliggende i Thisted.

Du bliver, som TCT’s nye blandemester, ansvarlig for, at vi fortsat kan levere kvalitet og service til vores kunder. Du vil selvfølgelig få den nødvendige oplæring i vores produkter og kvaliteter. Du vil referere direkte til den tekniske chef.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil være: 

  • Blanding af fabriksbeton
  • Receptoptimering
  • Ordremodtagelse, udregning af tilbud, rådgivning og kundebetjening pr. telefon og pr. e-mail
  • Daglig vedligeholdelse af blandeanlæg
  • Ansvarlig for vores chauffører og kørselsplanlægningen

 

Om dig:

Du kommer fra en lignende stilling eller har anden relevant erfaring indenfor området. Du trives i en omskiftelig hverdag, hvor tingene til tider går stærkt, og hvor det kræver, at du kan tage en hurtig beslutning. Du har en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne og er god til at planlægge din dag. Som person er det naturligt for dig at tage ansvar, og du sætter en stor ære i altid at levere den bedste kvalitet – både når det gælder beton og service.

Vi arbejder i BRANEL og NAV, og det vil derfor være en fordel, hvis du har kendskab til dette – dog ikke et krav.

 

TCT tilbyder:

Et job med mangeartede opgaver og en afvekslende dagligdag i en moderne betonproduktion, hvor du selv har stor indflydelse på opgaveløsningen.

En stilling, der giver muligheder for faglig såvel som personlig udvikling, og hvor du får alle muligheder for at skabe din egen succes.

Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik er en dansk familieejet virksomhed med en særlig ånd og stolte traditioner igennem mange år, og det gør, at alle medarbejdere dagligt bidrager til et godt arbejdsmiljø med højt engagement og godt humør.

 

Vi ser frem til at høre fra dig:

JKS varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen bedes du sende en ansøgning og cv på nedstående link.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning via mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på + 45 3085 1294

 

Siden 1945 har Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S (herefter TCT), været leverandør til dansk byggeri. Navnet TCT stammer helt tilbage, fra da virksomheden startede op og gik under navnet Thisted Cementvarefabrik Torp. Firmaet har løbende udviklet varesortimentet. I dag kan vi tilbyde vore kunder en lang række produkter inden for beton. Vores primære leveranceområder er:

  • Bolig- & Industribyggeri
  • Landbrugsbyggeri
  • Entreprenør

Vi leverer betonelementer til bolig- og industribyggeri. Desuden er vi totalleverandør inden for landbruget med alt fra elementer, svine- og kvægspalter til specialløsninger i form af gulve til indretning af stalde. Der er i dag ansat 220 medarbejdere på adressen i Thisted. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.