Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BLÜCHER søger nysgerrig og imødekommende Handelselev

Hos BLÜCHER i Vildbjerg kan vi tilbyde dig en handelselev-stilling med udviklingsmuligheder, lærring og samarbejde. Vi giver dig muligheden for at stifte bekendtskab med hele processen, både inden for intern- og ekstern salg.

Du bliver en del af en virksomhed med en global tankegang, og hvis du har lyst til at udvikle dig - både fagligt og personligt - så kunne elevstillingen hos os være en mulighed for dig.

Ansvarsområder

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver vil variere, og du vil komme til at arbejde med vores kunder over hele verden. En stor del af din arbejdsdag vil foregå i kontakt med kunderne, både i vores interne og eksterne salgsafdeling.

Blandt dine arbejdsopgaver er desuden:

 • Tilbudshåndtering, beregne og udsende tilbud

 • Ordrebehandling, modtage, afklare og registrere ordrer

 • Rådgivning og vejledning af vores globale kunder

 • Opfølgning på projekter

 • Diverse opgaver i forbindelse med salg og kundeservice

 • Kvalifikationer

  Vi forventer, at du har en stor interesse for salg, både internt og eksternt, og at du har et internationalt mindset.

  Du kan lide at arbejde i et miljø som til tider er hektisk, hvor der på samme tid skal tages telefoner, beregnes tilbud og ydes kundeservice. Det er derfor nødvendigt, at du arbejder struktureret og er god til at lave dine egne systemer, så opgaverne bliver gennemført på den mest optimale måde.

  I denne stilling er det afgørende, at du er kunde- og serviceorienteret, for det er blandt andet dét der gør os konkurrencedygtige på markedet.

  Da du vil komme til at kommunikere med kunder og kollegaer fra mange forskellige lande, er det et krav, at du kan kommunikere på engelsk i både skrift og tale, samt at du eventuelt har lyst til at lære flere sprog.

  Du er eventyrlysten og har en helt naturlig interesse for at udvikle dig i stillingen.

  Ansøgning

  Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning samt CV senest d. 11. april 2021. Det er vigtigt, at du skriver i din ansøgning hvornår du kan starte dit elevforløb.

  Om os:

  BLÜCHER er en førende producent af afløbssystemer i rustfrit stål til det meste af verden inden for bolig, erhverv, industri og marine.

  BLÜCHER er ejet af den amerikanske koncern Watts Water Technologies, Inc., som er verdens førende inden for fremstilling af innovative produkter til kontrol af effektivitet, sikkerhed og kvalitet af vand. BLÜCHER er en veletableret international virksomhed med omkring 375 ansatte og hovedkontoret ligger i Vildbjerg, Danmark.

  Læs mere på www.blucher.com.

  EMPLOYEE CORE COMPETENCIES:
  1. Collaborate Across Workgroup
  2. Initiate Positive Change
  3. Deliver High Quality Results
  4. Focus on the Customer

  5. Develops Self & Others

  6. Accountability


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.