Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Blikkenslager

Til vvs & entreprenørfirma søges alsidig blikkenslager til serviceopgaver i køkenhavn & omegn.

Hvis du IKKE er til 2 dage som er ens, er dette helt sikkert jobbet for dig.

Det er en forudsætning for ovenstående at du som minimum har kørekort til bil.

Jobbet kan kun ansøges skrifteligt, enten via bbb@bbbvvs.dk eller overbringes personligt.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329735919Phoenix-8e68719412018-01-09T13:55:57.060Blikkenslager

Til vvs & entreprenørfirma søges alsidig blikkenslager til serviceopgaver i køkenhavn & omegn.

Hvis du IKKE er til 2 dage som er ens, er dette helt sikkert jobbet for dig.

Det er en forudsætning for ovenstående at du som minimum har kørekort til bil.

Jobbet kan kun ansøges skrifteligt, enten via bbb@bbbvvs.dk eller overbringes personligt.

2018-03-06T00:50:34.920 Til vvs entreprenørfirma søges alsidig blikkenslager til serviceopgaver i køkenhavn omegn. Hvis du IKKE er til 2 dage som er ens, er dette helt sikkert jobbet for dig. Det er en forudsætning for ovenstående at du som minimum har kørekort til bil. Jobbet kan kun ansøges skrifteligt, enten via bbb@bbbvvs.dk eller overbringes personligt.11Jobnet8e687194100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-05T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3070544BBB VVS- & ENTREPRENØRFIRMA ApS11Ny Carlsberg Vej 151760København VDKDanmarkORS/blank.png155.6656230012.54527800
bbb@bbbvvs.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent505177JobNet47321451000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8e687194https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=8e687194https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8e687194&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8e687194&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale713601Blikkenslager21Bygge og anlæg352154358Bo Barndorph Bendtsenbbb@bbbvvs.dkDKDanmarkDKDanmark329930624VVS'er søges til kvalitetsbevidst virksomhedBasic Københavns Håndværkerservice, København Er du uddannet VVS er, og har du kundetække? Så har du nu muligheden for at blive en del af en kvalitetsbevidst virksomhed, hvor du får alsidige opgaver og stor frihed til selv at administrere din arbejdstid. Velkommen til Københavns Håndværkerservice Hos Københavns Håndværkerservice får du store udviklingsmuligheder og gode kolleger. Vi er en mellemstor virksomhed, der hver dag servicere både private kunder og erhverv. Vi er totalleverandør, hvilket betyder, at vi løser opgaver inden for samtlige håndværkerfag, hvilket gør det nemt for kunden, når de skal have noget fikset. Du løser alle slags opgaver Du planlægger selvstændigt din egen dag, og du vil normalt køre i firmabilen fra egen adresse ud til kunden. Ingen opgave er for lille eller for stor, og til hverdag kommer du bl.a. til at: udføre håndværkerarbejde inden for VVSudføre spjældopgavervejlede kunder.Kombiner din håndværkerbaggrund med dine salgsevner Du vil hurtigt opleve virksomhedens stærke sammenhold. Alle afdelinger arbejder sammen på kryds og tværs, når der er brug for det. Når du er hos kunden, holder du et vågent øje med deres behov og kan løbende tildele vores andre afdelinger ordrer. Det samme er tilfældet den anden vej. Derfor skal du være serviceminded og klar til at kommunikere med kunderne, så I sammen kan finde den bedste løsning. Du tilrettelægger din egen arbejdsdag Hos os stoler vi på vores medarbejdere, og derfor får du masser af frihed under ansvar. Du får dine egne faste kunder og har kvalitet for øje, når du løser opgaver for dem. Derudover ser vi gerne, at du: er uddannet VVS-montører strukturereter imødekommende og god til at tale med nye menneskertrives med at arbejde selvstændigt og har en god sjat gåpåmod. Med jobbet følger en attraktiv løn og gode ansættelsesvilkår. Er du klar til at trække i arbejdstøjet? Send din ansøgning og dit CV via knappen Ansøg Send Ansøgning . Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på info@kbh-hs.dk. Vi glæder os til at høre fra dig. Se mere på vores ansøgersite: https: kbh-hs.brandero.com

Københavns Håndværkerservice, København

Er du uddannet VVS’er, og har du kundetække? Så har du nu muligheden for at blive en del af en kvalitetsbevidst virksomhed, hvor du får alsidige opgaver og stor frihed til selv at administrere din arbejdstid.

Velkommen til Københavns Håndværkerservice
Hos Københavns Håndværkerservice får du store udviklingsmuligheder og gode kolleger. Vi er en mellemstor virksomhed, der hver dag servicere både private kunder og erhverv. Vi er totalleverandør, hvilket betyder, at vi løser opgaver inden for samtlige håndværkerfag, hvilket gør det nemt for kunden, når de skal have noget fikset.

Du løser alle slags opgaver
Du planlægger selvstændigt din egen dag, og du vil normalt køre i firmabilen fra egen adresse ud til kunden. Ingen opgave er for lille eller for stor, og til hverdag kommer du bl.a. til at:

  • udføre håndværkerarbejde inden for VVS
  • udføre spjældopgaver
  • vejlede kunder.

Kombiner din håndværkerbaggrund med dine salgsevner
Du vil hurtigt opleve virksomhedens stærke sammenhold. Alle afdelinger arbejder sammen på kryds og tværs, når der er brug for det. Når du er hos kunden, holder du et vågent øje med deres behov – og kan løbende tildele vores andre afdelinger ordrer. Det samme er tilfældet den anden vej. Derfor skal du være serviceminded og klar til at kommunikere med kunderne, så I sammen kan finde den bedste løsning.

Du tilrettelægger din egen arbejdsdag
Hos os stoler vi på vores medarbejdere, og derfor får du masser af frihed under ansvar. Du får dine egne faste kunder og har kvalitet for øje, når du løser opgaver for dem. Derudover ser vi gerne, at du:

  • er uddannet VVS-montør
  • er struktureret
  • er imødekommende og god til at tale med nye mennesker
  • trives med at arbejde selvstændigt og har en god sjat gåpåmod.

Med jobbet følger en attraktiv løn og gode ansættelsesvilkår.

Er du klar til at trække i arbejdstøjet?
Send din ansøgning og dit CV via knappen " Ansøg / Send Ansøgning".
Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på info@kbh-hs.dk. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se mere på vores ansøgersite: https://kbh-hs.brandero.com

ORS/Small/0e0c1f08_logo.pngKØBENHAVNS HÅNDVÆRKER SERVICEKøbenhavn K2018-12-19T17:00:31.8472019-02-16T00:00:00
329936514VVS-montører til større NY-BYG PROJEKT i NORDHAVN.Robot Colbar søger 4 erfarne VVS-montører til omgående ansættelse til større NY-BYG projekt i Norhavn København. Du kommer til at indgå i et selvkørende TEAM hvor der lægges stor vægt på samarbejdet og fællesskab rettet mod det at udføre et godt stykke arbejde. Vi kan tilbyde dig gode ansættelsesforhold og der vil være mulighed for masser af overarbejdstimer for den er er interesseret i at tjene nogle gode penge. Ring til os og hør nærmere - men det er NU du skal slå til, vi har forrygende travlt.

Colbar søger 4 erfarne VVS-montører til omgående ansættelse til større NY-BYG projekt i Norhavn / København.

Du kommer til at indgå i et selvkørende TEAM hvor der lægges stor vægt på samarbejdet og fællesskab rettet mod det at udføre et godt stykke arbejde.

Vi kan tilbyde dig gode ansættelsesforhold og der vil være mulighed for masser af overarbejdstimer for den er er interesseret i at tjene nogle gode penge.

Ring til os og hør nærmere - men det er NU du skal slå til, vi har forrygende travlt.

 

 

Colbar ApSNordhavn2019-01-04T00:00:002019-01-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

VVS'er søges til kvalitetsbevidst virksomhed

KØBENHAVNS HÅNDVÆRKER SERVICE

København K
Københavns Håndværkerservice, København Er du uddannet VVS er, og har du kundetække? Så har du nu muligheden for at blive en del af en kvalitetsbevidst virksomhed, hvor du får alsidige opgaver og stor frihed til selv at administrere din arbejdstid. ...
Indrykket:19. december 2018
Udløbsdato:16. februar 2019

VVS-montører til større NY-BYG PROJEKT i NORDHAVN.

Colbar ApS

Nordhavn
Colbar søger 4 erfarne VVS-montører til omgående ansættelse til større NY-BYG projekt i Norhavn København. Du kommer til at indgå i et selvkørende TEAM hvor der lægges stor vægt på samarbejdet og fællesskab rettet mod det at udføre et godt stykke ar...
Indrykket:4. januar 2019
Udløbsdato:25. januar 2019