Blikkenslager til spjæld og service opgaver.

BLIKKENSLAGER TIL SPJÆLD-OPGAVER 
Er du uddannet blikkenslager, og brænder du for dit fag? Kunne du tænke dig at arbejde med spjæld? Så kan du blive en del af vores team i Aarhus.

Vi er et veletableret blikkenslagerfirma, der hurtigst muligt søger en dygtig blikkenslager til service og spjæld i Aarhus. Vi er en virksomhed med fokus på kvalitet og service, og det er således vigtigt, at dette også er højt prioriteret, når du udfører arbejdet. 

Vi udfører alle former for blikkenslagerarbejde, samt små reparationer inden for VVS-arbejde. Herunder bl.a. tagrender, zink tag, inddækninger, beklædninger og kviste.

Arbejdet vil primært bestå af spjæld kørsel samt større service opgaver.

For at varetage stillingen skal du være faglært inden for faget og have flere års erfaring. Du skal desuden være hårdtarbejdende og kvalitetsbevidst, når det gælder udførelsen af dine arbejdsopgaver. 


Såfremt at du er den rette kandidat, er det med henblik på fastansættelse. Vi tilbyder løn efter dine kvalifikationer og ansættelsen er hurtigst muligt.

Det forventer vi af dig:

  • Du er uddannet blikkenslager og har meget erfaring med faget
  • Du er hårdtarbejdende og kvalitetsbevidst
  • Du kan arbejde selvstændigt med dine opgaver


Det kan du forvente af os:

  • Løn efter kvalifikation.
  • Varierede arbejdsopgaver inden for blikkenslagerfaget
  • Kompetente og imødekommende kolleger 


Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du kontakte Morten Sandvei på job@kandidaterne.dk eller tlf: 53769171. Husk at vedhæfte reference nr 126342.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.