Blindecenter Bregård i Fredensborg-Køkkenmedhjælper

Har du lyst til at arbejde som køkkenmedhjælper på Blindecenter Bredgård, så er det måske lige dig vi har brug for. Arbejdstiden er 3 x 5 timer om ugen. 15 timer ialt.

Finder du jobbet interessant og spændende skal du endelig kontakte os.

Det er en forudsætning for at komme i betragtning til jobbet at man er tilkendt førtidspension. Jobbet er særligt tilpasset mennesker med kognitive udfordringer. Ansøgere som ikke er i målgruppen vil ikke kunne forvente svar på deres henvendelse.

Arbejdsopgaverne kan være:
• Primær opvask
• Rengøring
• Lettere madlavning

Du skal være:
• Motiveret for at arbejde i et køkken
• Udadvendt selvstændig og stabil
• Selv være i stand til at komme på arbejde
• Være engageret i dit arbejde
• Være god til at lytte
• Være god til at holde orden
• Møde til tiden

Stillingen som servicemedarbejder hos Blindecenter Bredegård er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere.

Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest.

Stillingen som køkkenmedhjælper på Blindecenter Bredegård er slået op i samarbejde med KLAPjob og vil blive besat i samarbejde med Blindecenter Bredegård og KLAPjobs jobkonsulent.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:11. december 2017
Udløbsdato:18. januar 2018

Blindecenter Bregård i Fredensborg-Køkkenmedhjælper

KLAP (Kreativ Langsigtet ArbejdsPlanlægning)

Har du lyst til at arbejde som køkkenmedhjælper på Blindecenter Bredgård, så er det måske lige dig vi har brug for. Arbejdstiden er 2 x 5 timer om ugen. 10 timer ialt. Finder du jobbet interessant og spændende skal du endelig kontakte os. Det er en ...
Indrykket:13. december 2017
Udløbsdato:7. februar 2018

Køkkenfagligt personale søges til spændende og travl café i Helsinge

JMV ApS

Køkkenfagligt personale søges til både deltid og fuldtid med tiltrædelse snarest. Stjernecaféen søger i øjeblikket flere nye medarbejdere med tiltrædelse snarest. Vi er en travl café der laver mad til både store og små. Vi laver hjemmelavet mad og s...
Indrykket:27. november 2017
Udløbsdato:22. januar 2018

medarbejder til kinesisk restaurant ba-le

Restaurant Ba-Le v/Wei Lan

vi søger medarbejder som køkken medhjælpe , gerne har kendskab til asia køkken , kørekort er fordel, da vi har mad buffet udbringe. det er en deltids arbejde, om aften mellem kl.16 til kl.21, og weekenden både fredag, lørdag, og søndag. er du seriøs...