Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv AC-praktikant i en af Danmarks hurtigst voksende kommuner

Du har nu mulighed for at komme ind i maskinrummet hos en af landets hurtigst voksende kommuner og få en bred erfaring inden for politisk betjening, projekt- og økonomistyring og kommunikation.
 
Hos os kan du få sat alle dine kompetencer i spil, og du får muligheden for at omsætte din teoretiske viden fra studiet til praksis. Men vigtigst af alt har du også mulighed for at forme din hverdag og læring ud fra dine interesser og motivation. Lyder det som noget for dig, så send os din ansøgning.
 
Hvor står dit skrivebord?
I ØAS, selvfølgelig – altså Økonomi, Administration og Strategi. Vi løser opgaver på tværs af den tekniske forvaltning, som til dagligt kaldes ’Teknik og Miljø’. Den rivende udvikling i kommunen gør Teknik og Miljø til et særligt sjovt og spændende sted at arbejde.
 
Vores opgaver i ØAS spænder over kortsigtede problemstillinger, vi skal løse nu og her, til de langsigtede og strategiske indsatser. I ØAS får du 16 gode og tætte kollegaer, som er fagligt engagerede og har let til smil.
 
Din profil 
Vi forestiller os, at du har en bachelor fra en samfundsvidenskabelig eller humanistisk uddannelse. Vi tænker også, at du har gode analytiske evner og er motiveret af mangeartede opgaver. Det er ideelt, hvis du også har interesse og viden om kommunale forhold og politik.
 
Du skal være forberedt på en travl hverdag, hvor dit arbejde har betydning for de mennesker det implicerer.
 
Arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver står ikke mejset i sten, da vi gerne vil have, at du skal kunne forme din hverdag efter interesse og motivation. Men følgende arbejdsopgaver er eksempler på opgaverne, du vil kunne komme til at løse:

  • Understøtte og betjene vores politiske udvalg
  • Arbejde med digital forretningsstrategi
  • Medvirke i udviklingsaktiviteter, der vedrører Smart City/Internet of Thing (IoT)
  • Medvirke i udtænkningen af kommunikationsstrategier for nogle af vores helt store byudviklingsprojekter og lave pressemeddelelser og intranettekster.
  • Medvirke i budgetopfølgning
  • Medvirke i udarbejdelsen af ledelsesinformation.
 
Løn og ansættelsesforhold
Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 1. september 2018 til 31. januar 2019. Ugentligt timetal er 37 timer (30 timer som praktikant og 7 timer som studentermedhjælper).
 
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig løsfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikation.

Kontakt 
For mere information kan du kontakte økonomikonsulent Bjarke Høj Fjendbo Olesen på telefonnummer 76 29 25 57 eller udviklingskonsulent Denise Kathleen Dalsgaard Tetangco på telefonnummer 76 29 26 61 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her