Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv Danmarks EL-pionér inden for automatisering!


Fagledelse, projektledelse, mentor og udvikling. De 4 ord er kernen i en ny stilling indenfor et område hos Tyréns, som har den helt store opmærksomhed fra topledelsen.Tyréns har en klar målsætning om at blive en af de førende rådgivere i Danmark, både indenfor rådgivningsydelser og måden man arbejder på. Det stiller store krav til automatisering og digitalisering, hvilket bliver omdrejningspunktet i dit arbejde.I rollen som el-fagleder hos Tyréns Danmark, bliver du nemlig ansvarlig for at sikre den el-tekniske faglighed i projekterne og drive virksomhedens pionér-udvikling inden for automatisering i el-faget. For at understøtte udviklingen, har du rig mulighed for at hente ressourcer til egen forskning eller udviklingsprojekter gennem Tyréns’ fond.Læs her hvordan du bliver en succes de første 6 måneder, og ikke mindst hvad du helt konkret skal gøre i rollen:

 • Du indtager en drivende position i det stærke, etablerede automatiseringsteam, hvor du bliver en afgørende faktor ift. at udvikle automatiseringen inden for el samt bygge bro mellem programmørerne og el-afdelingen. Målet er at 50% af alle el-projekter indeholder automatisering i 2018.


 • Du agerer sparringspartner og mentor, hvor du deler af din store erfaring, så du leder og udvikler kolleger og mindre erfarne ingeniører til at blive selvstændige og ansvarsfulde.


 • Du tager ejerskab og sikrer herved kvaliteten og styrer tiden, økonomien og ressourcerne i el-projekter med en vis kompleksitet og volumen, herunder eksempelvis laboratorie, kontor, undervisning, lufthavn og sygehuse. Du er en succes, når du sikrer 0%-projekteringsfejl i udførelsesfasen. • På den lange bane:

  Din faglighed lader sig ikke begrænse af fysiske landegrænser, hvilket giver dig muligheden for at kunne løfte kompetenceniveauet på el-siden til Tyréns’ udenlandske afdelinger.

  Har du motivationen for at bearbejde markedet, har du rig mulighed for at arbejde med salg til eksisterende og/eller nye kunder. Er ambitionen inden for overordnet projektledelse, vil det også være en mulighed at bevæge sig over i.  Du kommer med en baggrund som…

  …installatør eller ingeniør og har formentligt nogle års erfaring som fagingeniør eller projektleder. Du ved helt sikkert hvad det kræves for at kunne levere outstanding kvalitet i projekterne og du kan uden tvivl udfordre kunden samt stille de kritiske el-tekniske spørgsmål.  Hos Tyréns vil du opleve…

  … at de tror på vores medarbejdere. De giver dig chancen for at udvikle dig og din afdeling i spændende rammer. Tyréns arbejder efter strategien om, at de skal være ”bedst, ikke størst”. Derfor har de et konstant fokus på forskning og udvikling. Tyréns er fondsejet og en stor del af indtjeningen geninvesteres i medarbejderne via uddannelse og forskningsprojekter.

  Derfor er Tyréns A/S en kreativ, nytænkende og fagligt kompetent rådgivende ingeniørvirksomhed indenfor bygge- og anlægsbranchen. De er omkring 55 ansatte i Danmark, i vækst og vil vokse ansvarligt i de kommende år. De sigter på at blive omkring 100 ansatte i Danmark. Tyréns A/S er et datterselskab til Tyréns AB, som har ca. 2000 ansatte i Sverige. Derudover har Tyréns datterselskaber i England og Estland.  Lyder det som noget for dig?

  Så er vi meget nysgerrige på at høre, hvordan du vil gribe opgaven an. Er du klar på en snak om, hvad der skal til for løfte opgaven, så giv et ring til Jonas Fusager, rekrutteringskonsulent i mind, på 7879 6609. CV og ansøgning sendes via nedenstående link.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her