Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv elektrikerlærling hos KT Elektric

Hos KT Elektric A/S ved vi, at de unge er vores fremtid. Derfor satser vi stort på at udvikle de bedste elektrikere, som fortsat kan bidrage til virksomheden efter endt uddannelsestid.

At være elektriker i dag, er langt mere end blot at trække kabler og tilslutte dem til kontakter og sikre sig, at de virker. I dag strækker arbejdsområderne sig milevidt, når det kommer til elektrikerfaget. Indenfor uddannelsen som elektriker kan du finde arbejdsområder helt fra at installere styring til en lang række tekniske installationer som overvågning, sikring og intelligent belysning, til design af systemer, rådgivning og servicering af nybyggerier og renoveringer. 

Et godt arbejdsmiljø, med masser af lærerige udfordringer

Hos KT Elektric sørger vi for, at du under dit uddannelsesforløb finder den rette plads i branchens mange grene. Som lærling hos os kan vi hurtigt i læretiden lede dig i retning af det område, som interesserer dig.  

Glade kollegaer = god arbejdsvilje

Et stærkt sammenhold med et godt netværk, er nogle af de værdier der taler højt hos KT Elektric, når det kommer til vores lærlinge og medarbejdere. 

Du bliver ekspert!

Vi sætter pris på flid og indlevelse. Vejen til godt udført arbejde består i høj grad af, at man har interesse og passion for det man laver. Vi forventer derfor, at du er moden og viser engagement indenfor elektrikerfaget og at du er serviceminded og imødekommende når du er på opgave hos en af vores kunder.

Efter endt uddannelse, bestræber vi os på at kunne tilbyde fast arbejde i KT Elektric. 

Vi håber på at kunne skabe en lærlingeplads for dig, hvor du har mulighed for at målrette dig dit drømmejob eller videre uddannelse. 

Kvalifikationer

Du skal have bestået grundforløbene på teknisk skole.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.