Bliv elev ved Retten i Lyngby

Bliv elev ved Retten i Lyngby 
- et job, der giver mening! 
 
Retten i Lyngby søger kontorelever inden for offentlig administration.  
 
Retten i Lyngby er en del af Danmarks Domstole og den 3. statsmagt. Hos os vil du få omkring 60 kollegaer som er en blanding af jurister, kontoransatte, retsbetjente og
kontorelever. 
 
Vi har meget fokus på god trivsel i en effektiv hverdag. Vores motto er ”Vi kan noget hver for sig – Sammen kan vi mere!” 
 
Vi er i gang med at digitalisere flere af vores arbejdsgange, for fremover at kunne arbejde elektronisk i videst muligt omfang, imens vi stadig skal sørge for at kvaliteten også har en fremgang, og giver mening for ansatte såvel som borgere.  
 
Ved retten i Lyngby har vi fokus på vores sociale samvær, og afholder flere forskellige former for fællesaktiviteter årligt. 
 
Vi arbejder i lyse lokaler ca. 5 minutters gang fra Lyngby Station, centralt for S-tog og tværgående hurtigbusser. 
 
Hvad skal du lave? 
Som elev ved Retten i Lyngby kommer du til at arbejde selvstændigt med forberedelse af retssager i alle rettens afdelinger. Du kommer til at overvære retsmøder såvel internt i diverse retslokaler som på udkørende fogedforretninger. Du kommer derudover til at varetage forskellige administrative opgaver i form af intern og ekstern service, personaleadministration og kasse/regnskab.  
 
Der bliver udarbejdet en uddannelsesplan, der sikrer, at du på bedste vis får et spændende og varieret elevforløb, og kommer rundt i alle afdelinger - Fogedafdelingen, Retssekretariatet (civile og straffesager), Skifteafdelingen og Administrationsafdelingen. Du vil opleve at få forskellige ansvarsområder og megen kontakt til rettens brugere. 
 
Du vil hurtigt få mulighed for at opnå en forståelse, således at du selvstændigt kan sagsbehandle med gode muligheder for sparring. 
 
Dine kvalifikationer 
Vi søger dygtige elever, der tager ansvar for egen læring og viser gå-på-mod og er innovative. Elever som kan arbejde både selvstændigt og sammen med andre, når vores mange spændende og samfundsrelevante opgaver skal løses. 
 
Vi forventer, at du engagerer dig og udviser initiativ, og gerne kommer med forslag til forbedring af arbejdsgange.  
 
Derudover regner vi med, at du er god til dansk retskrivning, består EUX Business eller enten har en gymnasial baggrund med suppleringsfag eller en HHX med suppleringsfag. Alternativt har du en HG2-eksamen med dansk og it på niveau C.                                          
 
Skoleforløb og elevseminarer med andre elever 
I løbet af din uddannelse får du en omfattende oplæring og ansvar for dine egne selvstændige arbejdsopgaver. Uddannelsen varer som hovedregel 2 år, hvor der indgår
skoleforløb på en handelsskole og årlige elevseminarer med andre elever fra domstolene. Praktik i udlandet kan også være en mulighed. 
 
Er du fyldt 25 år, kan du eventuelt få afkortet din uddannelse, hvis du har relevant erhvervserfaring. Info herom kan du få hos handelsskolens studievejledere. 
 
Efter din elevtid åbner uddannelsen mulighed for at gøre karriere ved blandt andre domstolene eller i en anden offentlig myndighed, fx politiet, et ministerium eller en uddannelsesinstitution. 
 
Hvor skal du sende din ansøgning hen? 
Hvis du kan se dig selv i en elevstilling hos os, skal du sende din jobansøgning elektronisk direkte til retten. Det sker via vores rekrutteringssystem på http://www.domstol.dk/Lyngby ; under Job i retten. Sammen med din ansøgning skal du vedlægge cv, eventuelle udtalelser og relevante eksamenspapirer m.v. Screeningspørgsmålene skal ligeledes besvares.  
 
Hvornår er ansøgningsfristen? 
Ansøgningen skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest fredag den 23. februar 2018 kl. 12.00. 
 
Hvornår begynder din elevuddannelse, og hvad er lønnen? 
Vi forestiller os, at du begynder den 1. september 2018, dog vil der være mulighed for konkret at aftale en anden dato.  
 
Din ansættelse og løn følger fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. 
 
Da retten i Lyngby gerne vil afspejle sammensætningen af den danske befolkning, opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 
 
Vil du vide mere? 
Du er velkommen til at kontakte elevuddannelsesansvarlig Marianne Andersen på telefon 9968 4800 – eller pr. mail på ma@domstol.dk 
 
Du vil også kunne finde os på: 
Niels Brocks jobbørs den 6. februar 2018. 
Knord Hillerøds jobbørs den 7. februar 2018. 
 
Vi afholder informationsaften i rettens lokaler torsdag den 8. februar 2018, hvor vi starter kl.17.00. 
 
Se 3 af rettens elever - KLIK HER
 
På http://www.domstol.dk/lyngby, kan du læse mere om Retten i Lyngby. På http://www.domstol.dk, kan du læse mere om Danmarks Domstole. Her har du tillige mulighed for at tilmelde dig vores JobAgent og derved modtage en e-mail, når vi opslår en ny stilling. 
 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Kontorelever til Rudersdal Kommune

Rudersdal Kommune

Lyngby-Taarbæk
Om jobbet Som en af Nordsjællands største kommuner tilbyder vi vores kontorelever en spændende og alsidig uddannelse med speciale i offentlig administration. Du får selvstændige arbejdsopgaver med gradvist større ansvar og er dermed allerede fra sta...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

4 kontorelever, der tør gå nye veje

Hørsholm Kommune

Hørsholm Kommune søger fire dygtige kontorelever, der er interesseret i en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Hvad får du? En kontoruddannelse med speciale i offentlig administration er en uddannelse med en stor bredde, hvor d...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Kontorelever 2018

HR

Vil du have en praktisk uddannelse og kickstarte dit arbejdsliv? Banedanmark søger et nyt hold kontorelever med speciale inden for offentlig administration. Hvis du har mod på en praktisk uddannelse, som giver gode jobmuligheder inden for administra...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Er du vores nye kontorelev?

AV CENTER KØBENHAVN A/S

Vi søger en kontorelev med speciale i administration til AV CENTER København. Som kontorelev bliver du tilknyttet vores regnskabs- og administrationsafdeling. Dine primære opgaver: - Bogføring og afstemninger af debitor, kreditor, finans og løn - Ad...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Bliv økonomielev i Erhvervsministeriets departement eller i Erhvervsstyrelsen - et klogt valg!

Departementet

København
Ønsker du at blive en del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling er i fokus? Dygtige kolleger er parate til at sørge for, at du får et spændende og varieret elevforløb. Om os: Erhvervsministeriet arbejde...