Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv Facility Medarbejder i Mødeservice

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit Jobcenter. Hvis dit Jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte

Jobrotationsservice søger for PwC en medarbejder til facilityservice.

Jobbet er en fuldtidsstilling under jobrotationsordningen i 6 måneder, hvorfor det er en forudsætning, at du er berettiget til jobrotationsydelsen.

Du skal derfor have haft en samlet ledighed i minimum 26 uger for at kunne søge stillingen.

 

Bliv en del af Mødeservice i PwC

Vi søger en energisk blæksprutte i Mødeservice til vores afdeling i Hellerup. Hvis du trives i et miljø, hvor du aldrig ved hvordan hverdagen ser ud, er denne stilling som Facility Medarbejder i vores Mødeservice i Hellerup måske noget for dig.

Hos os får du en dynamisk hverdag på en professionel og spændende arbejdsplads, hvor du dagligt møder en masse kolleger, du kan dele erfaringer og ideer med. Du kommer til at arbejde i et stort hus med masser af udfordringer. I Facility bliver du en del af et team på 25 medarbejdere, der arbejder i vores Mødeservice, Front Desk, InHouse og Indkøbsafdeling.

PwC Facility er en kvalitetsbevidst serviceafdeling, hvor vi lægger vægt på, at alle kan arbejde både selvstændigt og sammen med andre, og at forandringer og uforudsete opgaver tages som en naturlig del af hverdagen. Vi har en uformel omgangstone med respekt for hinanden, og vi bestræber os på løbende læring og udvikling ved at tage initiativ og være ansvarlige.

Jobbet er en fuldtidsstilling på 37 timer.

Dine arbejdsopgaver vil primært omfatte:  

  • Opvask
  • Afrydning ved møder, konferencer samt større arrangementer mv.
  • Ad hoc opgaver i vores Facility afdeling

Vores krav er lige så store som dine

Vi forventer, at du: 

 

  • Har relevant erfaring - gerne fra en lignende Facility afdeling eller restaurant
  • Har et højt serviceniveau, er smilende og imødekommende også i pressede situationer
  • Er selvstændig, initiativrig samt har gode samarbejdsevner
  • Trives med en alsidig hverdag
  • Er engageret og ansvarlig med et højt energiniveau og gå-på-mod
  • Er kvalitetsbevidst og motiveres af en jobfunktion med stor frihed under ansvar
  • Behersker dansk både mundtligt og skriftligt.

 

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vi arbejder for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er flere end 2.000 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Vi er markedsledende i Danmark, og globalt er vi over 200.000 PwC'ere, så du har aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

 

Sådan ansøger du

Du ansøger ved at sende din ansøgning, cv og eksamensbeviser via linket

Ansøgningsfrist Snarest

Tiltrædelse: Snarest

Ønsket slutdato: 6 måneder fra ansættelse

Arbejdssted: Hellerup

Antal timer pr. uge: 37

Ønsket antal års erfaring: ingen krav - men en fordel med erfaring fra lignende job.

Yderligere oplysninger: Gruppekoordinator, Lillani Hansen på +45 3945 3942 eller llh@pwc.dk

Om Jobrotationsservice

Jobrotationsservice er en socialøkonomisk virksomhed, som hjælper offentlige og private virksomheder med at etablere, administrere og validere jobrotationsprojekter. I forbindelse med etablerede projekter, bistår Jobrotationsservice bl.a. også virksomheder med rekrutteringsprocessen.

Hvis du vil vide mere om Jobrotationsservice og jobrotationsordningen, er du velkommen til at besøge os på http://www.jobrotationsservice.dk. Her kan du også se en video, som fortæller mere om os og jobrotationsordningen.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her