Bliv fundraiser for verdens børn

Jobbeskrivelse
Som telemarketingfundraiser i UNICEF Danmark bliver din opgave at hverve nye verdensforældre, som via deres støtte sikrer akut hjælp og langsigtet udvikling til børn i hele verden. Din opgave vil være at gøre danskerne opmærksom på den forskel, man kan gøre for børnene ved at blive verdensforælder i UNICEF.

Om dig
I vores team har vi mange forskellige kompetencer – og uanset, om du er akademiker, forhenværende globetrotter, tidligere tjener eller holder sabbatår fra gymnasiet, så er vores erfaring, at de fleste kompetencer, som du har erhvervet dig i livet, kan bruges aktivt til at udvikle dig til en dygtig fundraiser.

Men vi ved, at vejen til store resultater går gennem de rigtige medarbejdere. Derfor søger vi kun kandidater, som er passionerede omkring den forskel, de kan skabe igennem telemarketing fundraising, fordi det vil være brændstoffet i din motivation, evne og vilje til at opnå resultater i kampen for at sikre vores vision.

Du er:

   • Målrettet
   • Motiveret af at gøre en forskel
   • Nysgerrig og proaktiv


Derudover er det en fordel, hvis du tænker som en sælger, har en stærk situationsfornemmelse og kan forholde dig til den etiske balance, som fundraising-disciplinen kræver.

Om os
Vi tilbyder et team med gode kolleger. En arbejdsplads, hvor vi gennem godt kollegaskab og passion for UNICEFs arbejde for verdens børn skaber rammer, der udvikler dine kompetencer inden for formidling, markedsføring og kommunikation. Her i UNICEF Danmark arbejder alle for samme mål; et bedre liv til flere børn. Vi har fokus på resultater, men vores uddannelsesprogram vil give dig værktøjerne til at levere en stærk indsats. Du vil løbende få sparring med vores erfarne teamledere, kolleger og på diverse workshops. Vi spiser ind imellem morgenmad sammen og holder også gerne en lille intern konkurrence i ny og næ.

Vi tilbyder dig:

   • Indblik i UNICEF og resten af FN-organisationernes spændende arbejde overalt i verden
   • En grundig uddannelse i salg og kommunikation via UNICEF Academy, der sørger for, at du har de nødvendige værktøjer for at blive en kompetent telemarketingfundraiser.
   • Sociale arrangementer, interessante foredrag, fredagsbar, sommerfest og julefrokost.
   • Sygeforsikring, betalt frokost, kaffe/te og frugtordning.
   • Gratis adgang til fitnesscenter med en fantastisk udsigt.
   • En god fast timeløn efter kvalifikationer, minimum 125 kr., med mulighed for lønstigninger efter endt oplæringsperiode (oplæringsperioden varer ca. 1 måned og her er lønnen 100 kr. i timen).  


Er du ambitiøs og opnår gode resultater, er der ikke langt op ad karrierestigen i vores team, og med tiden vil der være muligheder for nye udfordringer, som giver flere kompetencer på dit CV. Mange ledere i vores team, startede selv som fundraisere.

Arbejdssted og arbejdstid
FN Byen ved Nordhavn Station er vores arbejdsplads. Vi nyder udsigten over vandet med telefonen i hånden, mens vi hverver verdensforældre til verdens børn. Du skal være indstillet på at ’performe’ og have det godt med telefonen som dit arbejdsredskab. Du kan efter aftale arbejde op mod 35 timer om ugen. Vi arbejder mandag til fredag fra 09:45-16:00/16:30. 

Ved eventuelle spørgsmål, kontakt venligst Emilie Bygballe Jacobsen på EBygballeJacobsen@unicef.dk. 

Om UNICEF.
UNICEF, verdens førende børnerettighedsorganisation, arbejder i 190 lande for alle børns ret til overlevelse, beskyttelse, udvikling og indflydelse - både langsigtet og under katastrofer. UNICEF skaber varige forandringer, ikke kun for nogle børn i ét område eller i ét land, men for alle børn i hele verden. UNICEF Danmark er én af 34 såkaldte nationale komiteer, som alle har som hovedopgave at skaffe midler til UNICEFs langsigtede udviklingsarbejde og nødhjælp ved katastrofer, informere om arbejdet og om børns rettigheder samt være bindeled til myndighederne. UNICEF Danmark har i de sidste par år oplevet en meget stærk økonomisk vækst med en samlet indtægt i 2015 på over 218 mio. kr. Med base i FN Byen i Københavns Nordhavn arbejder vi hårdt for at nå de fastsatte mål og bidrage endnu mere til at hjælpe børn i udviklingslandene, i Grønland samt tale på vegne af alle verdens børn. For mere information se www.unicef.dk
 
NB: PLEASE NOTE: ONLY APPLICATIONS IN DANISH WILL BE CONSIDERED AS THE POSITIONS REQUIRE EXCELLENT DANISH SKILLS


 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Danmarks bedste arbejdsplads udvider!

LASSO X ApS

Telemarketingmedarbejdere søges! Hos Lasso X er vi eksperter i virksomheds og erhvervsinformation. Vi leverer innovative løsninger der formidler information om dansk erhvervsliv. Vi har netop modtaget støtte fra Google til udvikling af vores robot p...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Vil du være med at gøre en forskel for Dyrenes Beskyttelse som phoner?

DYRENES BESKYTTELSE I DANMARK

Du kan være med til at forbedre dyrenes vilkår, stoppe overgreb mod dyr og hjælpe dyr i nød. I en organisation der kæmper for et respektfuldt og bæredygtigt forhold mellem dyr, mennesker og naturen. Dyrenes Beskyttelses telemarketingafdeling udvider...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

Sælger til Danmarks største håndværkerportal

Håndværker.dk A/S

Vi søger en dygtig, energisk og dedikeret sælger til salg af medlemsabonnementer. Håndværker.dk er blandt de mest nytænkende virksomheder i Danmark inden for kundeformidling og er Danmarks største håndværkerportal. Kig ind i din nye arbejdsplads: ht...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:4. juni 2018

Ambitiøs telesælger med kvalitetsgen

Håndværker.dk A/S

Er dine talegaver udover det sædvanlige? Brænder hunter-genet i dig? Er du ambitiøs omkring din egen indtjening? Trives du i et travlt, dynamisk miljø med højt humør? SÅ VIL JOBBET HER VÆRE NOGET FOR DIG! Kig ind i din nye arbejdsplads: https: youtu...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:4. juni 2018

Konkurrence minded mødebooker søges - erfaring intet krav

IMENTOR A/S

Prisberegning.dk A S søger B2C-mødebookere med masser af gåpåmod, humor, drive og ikke mindst en naturlig konkurrence lyst. Vi leder efter nye talenter til familien - og går du med et ønske om at arbejde med salg, men har du endnu ikke den store erf...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:4. juni 2018