Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv Graphic Design Intern i vækstende tech startup (In office or remote)

Brænder du for design og grafik? Er du ivrig efter at lære? Vil du arbejde i et startup i vækst og have stort ansvar? Læs med her!

Resights er et ungt tech startup, der leverer en data platform til ejendomsbranchen. Vores kundesegmenter er ejendomsinvestorer, ejendomsudviklere, advokater, revisorer, långivere og mæglere.

Vi leder efter dig, hvis du er klar til at give den gas og har evnerne og modet til at stå for vores visuelle identitet!Om dig: * Taler og skriver både flydende dansk og engelsk * Kan operere i Adobe Creative Cloud (Illustrator, Photoshop, InDesign, After Effects etc.) og øvrige relevante programmer * Ønsker at arbejde i et ungt startup, hvor du har indflydelse på beslutningerne og hurtigt kan se resultaterne af dit arbejde * Har en “alt er muligt” attitude og er ikke bange for at løbe med bolden * Er klar til at give den gas med eksekvering af opgaver og lære en masse Opgaver: * Designe virksomhedens visuelle identitet (CVI) * Designe grafisk materiale til Resights SoMe (Infographics etc.) * Designe grafisk materiale til Resights website (billeder og video) * Designe annoncer * Komme med forslag til design-forbedringer til Resights platform * Fotografering * Idegenerering til alternativ markedsføring Vi tilbyder: * Praktisk erfaring på tværs af forskellige marketingkanaler * Massere ansvar og mulighed for personlig vækst * Fleksible arbejdstider og sted (København, Beograd eller Remote) * Arbejde direkte med Resights’ founder team: Lars Horsbøl og Mikkel Duif * Mulighed for selv at være med til at udvikle dit internship med de opgaver, som du finder mest spændende * Mulighed for kontraktforlængelse i form af deltids- eller fuldtids job Praktisk information: * Længde: 2-6 måneder * Form: Deltid eller fuldtid * Løn: Ulønnet praktikophold med mulighed for bonus * Startdato: Hurtigst muligt Klar til at ansøge?Din ansøgning skal indeholde: * 1-page CV * Portfolio-materiale * Max 1-page cover letter (optional) * Hvem du er * Hvilken erfaring du har * Hvorfor du ønsker at arbejde med os


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.