BLIV HANDELSASSISTENTELEV

.... hos en af landets største maskinhandlere

Lær salgets discipliner

Som handelsassistentelev lærer du salgets vigtigste discipliner: Markedskendskab, konkurrencesituation, udviklingsmuligheder, salgsfremmende aktiviteter og det hele med fokus på kunden. Dit personlige salg bliver den væsentligste del af dit arbejde.

Dit salg sker både direkte overfor slutbrugeren og gennem telefonen. Som en naturlig del af uddannelsen vil du komme til at arbejde med indkøb og logistik i forhold til driften. Internt salg af reservedele til eget værksted og dermed daglig dialog med egne montører og teknikere vil udgøre en stor del af din hverdag.

Opfølgningsopgaver, messer og marketing aktiviteter bliver også en del af din læretid.

I SDK kan du efter endt elevtid blive indkøber, sælger, reservedels- og eftermarkeds rådgiver, produktspecialist eller måske brugt- eller eksportsælger, mulighederne er mange.

HG1, HG 2 eller HHX?

Det vigtigste er, at du har viljen til at lære og at du tror på dit eget salgstalent. Det er dine evner, dit drive og flid som bestemmer, hvor langt du vil nå.

I S.D. Kjærsgaard handler målene om vækst og kundetilfredshed. De nås gennem en engageret tilgang til kunderne og med markedets bedste serviceaftaler er potentialet fortsat stort.

SDK har afdelinger i Vrå, Frejlev, Hornslet, Kolding og åbner i foråret 2018 i Karlslunde på Sjælland og du vil komme rundt i flere forskellige afdelinger og lokationer gennem din elevtid.

SDK er forhandler af Case IH Agriculture og importør af Case Construction, og beskæftiger 85 medarbejdere.

Se mere på www.sdk.dk

The SDK Way


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indkøbselev til Nordeuropas største online Skateshop.

SKATEPRO ApS

Aarhus
Søger du en udfordrende hverdag i en indkøbsafdeling, hvor vi dagligt får de nyeste action sports produkter i hænderne fra leverandører fra hele verden? Som indkøbselev hos SkatePro får du spændende opgaver, indflydelse på din hverdag og mulighed fo...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:9. maj 2018

Handelsslev til SB Værktøj Viborg

SB VÆRKTØJ A/S

SB Værktøj Viborg søger en Handelsselev til vores butik. Brænder du for kundeservice, salg og samarbejde, så er handelsuddannelsen hos os sikkert noget for dig. Du bliver en del af et velfungerende team med en afvekslende hverdag med uformel omgangs...
Indrykket:15. marts 2018
Udløbsdato:10. maj 2018

E-Handelselev til Helsebixen - Talent i online markedsføring?

FIRTAL WEB ApS

Aarhus
Vi søger en elev som er klar til at investere 100 men som til gengæld får ansvar og en stejl læringskurve! Har du ambitioner om at blive skarp til online markedsføring og eCommerce? Så er Firtal og Helsebixen stedet. Er det dig vi søger? Har du lyst...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018

Er du vores nye pallesælgerelev?

STEA A/S

Ikast-Brande
Indrømmet dette er måske ikke verdens mest sexede titel MEN kan du se mulighederne i at blive grundigt oplært i alle salgets facetter hos en af Nordens største leverandører af træemballage, så er DU måske vores nye Sales Trainee - evt. med speciale ...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018