Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BLIV HANDELSASSISTENTELEV

.... hos en af landets største maskinhandlere

Lær salgets discipliner

Som handelsassistentelev lærer du salgets vigtigste discipliner: Markedskendskab, konkurrencesituation, udviklingsmuligheder, salgsfremmende aktiviteter og det hele med fokus på kunden. Dit personlige salg bliver den væsentligste del af dit arbejde.

Dit salg sker både direkte overfor slutbrugeren og gennem telefonen. Som en naturlig del af uddannelsen vil du komme til at arbejde med indkøb og logistik i forhold til driften. Internt salg af reservedele til eget værksted og dermed daglig dialog med egne montører og teknikere vil udgøre en stor del af din hverdag.

Opfølgningsopgaver, messer og marketing aktiviteter bliver også en del af din læretid.

I SDK kan du efter endt elevtid blive indkøber, sælger, reservedels- og eftermarkeds rådgiver, produktspecialist eller måske brugt- eller eksportsælger, mulighederne er mange.

HG1, HG 2 eller HHX?

Det vigtigste er, at du har viljen til at lære og at du tror på dit eget salgstalent. Det er dine evner, dit drive og flid som bestemmer, hvor langt du vil nå.

I S.D. Kjærsgaard handler målene om vækst og kundetilfredshed. De nås gennem en engageret tilgang til kunderne og med markedets bedste serviceaftaler er potentialet fortsat stort.

SDK har afdelinger i Vrå, Frejlev, Hornslet, Kolding og åbner i foråret 2018 i Karlslunde på Sjælland og du vil komme rundt i flere forskellige afdelinger og lokationer gennem din elevtid.

SDK er forhandler af Case IH Agriculture og importør af Case Construction, og beskæftiger 85 medarbejdere.

Se mere på www.sdk.dk

The SDK Way


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her