Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv instruktør på kurset ''Lær at tackle angst og depression''

Bliv instruktør på kurset ”Lær at tackle angst og depression” - Gør en forskel

Sundhedssekretariatet i Frederikssund Kommune søger to frivillige instruktører til at lede kurset ”Lær at tackle angst og depression”.

Vi tilbyder en instruktøruddannelse på 2 x 2 dage, som ruster dig til at undervise andre, der har angst og depression.
Som instruktør skal du selv leve med angst og depression eller være pårørende, så du på den måde kender til de udfordringer og begrænsninger, det kan give i hverdagen. Du skal have lyst til at formidle og fungere som en rummelig og positiv rollemodel, og du skal være afklaret i forhold til din egen sygdom.

Du skal have lyst til at afvikle kursus to gange om året. Kurset forløber over 7 uger, én gang om ugen i 2,5 time. Du vil altid undervise sammen med en anden uddannet instruktør.

For at komme i betragtning skal du kunne deltage på uddannelse den 22. – 23. august og den 29. – 30. august 2018 eller weekendkursus d. 29. – 30. september og 6. – 7. oktober 2018.

Få mere at vide
Hvis du vil vide mere kan du ringe på 24 44 60 73 og tale med en koordinator. Du kan læse mere på http://www.frederikssund.dk/angstogdepression eller www.patientuddannelse.info. (http://www.patientuddannelse.info)

Skriv til os senest den 22. maj 2018 kl. 12.

Skriv kort om dig selv og din motivation for at blive instruktør.

Du kan forvente at blive indkaldt til samtale i uge 24 og 25.

Ansættelsesforhold
Instruktur 2 gange årligt

Tiltrædelse
ultimo august

Kontakt
Se annoncen

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her