Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv intensivsygeplejerske på ITA1 - OUH afdeling V

Drømmer du om nye udfordringer?  Vi har en attraktiv stilling som sygeplejerske til dig. ITA1 er et multidisciplinært intensivt afsnit i Anæstesiologisk-Intensiv afdeling V.

Kerneopgaven er at yde basal og højteknologisk intensiv sygepleje og behandling til kritiske syge patienter fra hele OUH/RSD. Vi har 9 behandlingspladser og har primær sygepleje ved vores patienter.

Vi er en personalegruppe der tager udgangspunkt i vores gode samarbejde, hvor vi arbejder med vores udvikling, både personligt, men også gennem fælles indsats.

Som sygeplejerske arbejder du med den basale sygepleje, i et højteknologisk miljø, i samarbejde med videreuddannet personale og mange tværfaglige samarbejdsgrupper, hvor faglighed og god kommunikation er vigtig fællesnævner. Vi er en motiveret og engageret personalegruppe, som spænder meget vidt både alders- og erfaringsmæssigt.

”Jeg har valgt at arbejde på intensiv pga. de faglige udfordringer og den omskiftelige hverdag vi har. Jeg kan godt lide vores alsidige opgaver og den selvstændighed vi har i at udføre dem. Når man arbejder med den intensive patient runder man hele den basale sygepleje og samtidige har vi også den højteknologiske dimension. Derudover har vi meget pårørendekontakt og den kan jeg godt lide – det er den kontakt der giver os et billede af patienten, når patienten er for dårlig til at kunne svare for sig og samtidig så er de en støtte og ressource for den enkelte patient. Jeg prøvede i sin tid at være i praktik på den gamle Neurointensive afdeling og jeg var klar over at der var det akutte og kritiske forløb der interesserede mig, og efter kort at være på skadestuen, fik jeg en stilling på ITA og det har holdt mig her lige siden.”  Mette, intensivsygeplejerske gennem 17 år.

”Da jeg var ansat på en anden FAM-afdeling arbejdede jeg sammen med gamle intensivsygeplejersker og jeg var imponeret over deres kompetence og den måde de arbejdede på. Det gjorde at jeg fik lyst til at prøve og arbejde på en intensiv afdeling og efter at have været en uge på ITA var jeg klar over at det var her jeg ville arbejde. Jeg holder af at være på ITA fordi vi har nogle gode, alsidige og spændende patientkategorier der sætter krav til min kompetence som sygeplejerske og så er det bare generelt en god afdeling at være i.”  Daniela, intensivsygeplejerske gennem 4 år.

”Jeg brænder for den kritiske og akutte sygepleje hvor man til trods for travlheden kan gå i dybden og nå helheden omkring patienten, og det er særligt dette jeg holder af når vi har 1:1 sygepleje. Hver dag er en udfordring og jeg keder mig ikke, jeg lærer noget hele tiden og på trods af at jeg fik tilbudt et arbejde tættere på mig med bedre arbejdstider, så er det her jeg vil være og udvikle mig.” Deqa, intensivsygeplejerske gennem 3 mdr.

Vores læringsmiljø bygger på at vi arbejder systematisk med at udvikle kvaliteten af plejen og behandlingen til den intensive patient. Vi kan fx nævne at der foregår løbende tvær- og monofaglig undervisning i afdelingen og vores superbrugergrupper arbejder indenfor relevante sygeplejefaglige områder.

Vi søger sygeplejersker, der:

 • Synes det er spændende at forene grundlæggende sygepleje og højteknologi.
 • Trives med at arbejde selvstændigt, samtidigt med at være en del af et team.
 • Vil arbejde i en afdeling med fokus på høj faglighed, kvalitet og udvikling, hvor patient og pårørende hele tiden er i fokus.
 • Har et højt fagligt engagement.
 • Er fleksible og løsningsorienterede.
 • Vil bidrage til et godt mono- som tværfagligt samarbejde.
 • Er motiveret for og tager ansvar for egen læring.
 • Trives med en tæt patient- og pårørende kontakt.

Vi tilbyder:

 • Individuel struktureret kompetenceudvikling, hvor du er tilknyttet to kontaktsygeplejersker. Perioden tilpasses efter dine kompetencer og erfaring. 
 • Deltagelse i 7 undervisningsdage på introduktionskursus og 4 opsamlingsdage med teoretisk undervisning, workshops og simulationstræning.
 • Specialuddannelsen i intensiv sygepleje efter 1-2 års ansættelse.
 • Stor indflydelse på arbejdstidsplanlægning i MIN TID. 
 • Mulighed for at arbejde 8,5 eller 12,5 timers vagter eller en kombination heraf.
 • Arbejde svarende til hver 2. weekend i 8,5 timers vagter eller hver 3. weekend i 12.5 timers vagter med for mulighed opdeling af sine weekendvagter.
 • Mulighed for 3 ugers samlet sommerferie.

Yderligere information 

Ønsker du at se vores afsnit eller har du spørgsmål, er du velkommen at kontakte ITA1 eller afdelingssygeplejerske Henrik Hybel eller stedfortræder Tine Lehmkuhl Knudsen på telefon 65 41 59 20.

Ansøgningsfrist:  

Send ansøgning, cv og autorisation via link senest den 22. november 2020.

Reference og børneattest indhentes ved evt. ansættelse

Ansættelse pr. 01.01.21 eller efter aftale

Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende.

SØG NU via link med ansøgning, cv og autorisation.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.