Bliv interviewer hos Voxmeter A/S

Vil du være interviewer i et førende analyseinstitut? Dag eller aften?

VOXMETER A/S OG TEAMET I HERNING STÅR KLAR TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN.
Voxmeter A/S er et førende dansk analyseinstitut, som står overfor en række nye spændende interviewopgaver. Sammen med et team af søde kollegaer ringer du ud og laver befolknings- og brancheundersøgelser, meningsmålinger og analyser. Der er ikke tale om telefonsalg, men om undersøgelser hvor vi spørger til holdninger og meninger inden for forskellige emner.

MERE OM JOBBET
Hos os lærer du at blive blandt Danmarks bedste interviewere! Vi står for dit intro-forløb, som sikrer, at du kommer godt i gang med at ringe til virksomheder og borgere i samfundet. Du vil lære en masse om kommunikation, om samarbejde og om hvordan førende analyseinstitutter arbejder med spørgeskemaer og undersøgelser. Du får et arbejde, som er seriøst og som kan bringe dig videre i dit fremtidige karriereliv.

Vi har pt. to former for ansættelser

Fast studie- eller deltidsjob
Her skal du kunne tage 2 ugentlige vagter, hvoraf mindst 2 af disse (inden for en måned) ligger i weekender. Vi kan tilbyde dig et super fleksibelt job, hvor du selv booker de dage, du vælger at arbejde. Det er en stor fordel, hvis du ind imellem kan arbejde om dagen.

Dagsvagter ligger i tidsrummet kl. 08:00 – 16:00 og aftenvagter i tidsrummet kl. 16:30 til ca. 21:00 i hverdagene og fra kl. 12 til ca. 17 i weekenden.

For begge ansættelsesformer gælder det, at vi ikke kan garantere fuld tid.

HVEM ER DU?

  • Du trives med at tale med mennesker, og er i stand til at tale smilende i en telefon.
  • Du er minimum fyldt 16 år.
  • Du er positiv og har lyst til at tale i telefon også selvom det er samme emne, du skal tale om flere gange.
  • Du er moden, veltalende, høflig og ikke mindst sætter du en ære i at efterlade et positivt indtryk.
  • Du er super dygtig til dansk både mundtligt og skriftligt.
  • Du er pligtopfyldende, og kvalitetsbevidst.

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Løn
Vi giver fast timeløn, som er afhængig af din alder og af, hvor længe du har været hos os.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Du ansøger ved at udfylde ansøgningsskemaet som du finder ved at klikke på knappen nedenfor. Du vil herefter hurtigst muligt høre fra os!

Voxmeter beskæftiger omkring 32 fastansatte medarbejdere samt 120 interviewere/researchere. Vi har hovedkontor i København samt et kontor i Herning. Derudover råder vi over en programmeringsafdeling i Vietnam. Hertil har vi partnere i Danmark og udlandet, som benytter vores analyseplatform Catglobe. Vi arbejder systematisk med at prioritere vores kunder, vores netværk og vores team af dygtige eksperter.

Voxmeter er en it-analysevirksomhed, der beskæftiger sig med både kvantitative og kvalitative metoder (fx fokusgrupper). Vi gennemfører alt fra politiske meningsmålinger og samfundsanalyser til test af reklamer og produkter. Vi har hovedkontor i København, en udviklingsafdeling i Vietnam og partnere i både ind- og udland, der benytter vores teknologi.

Vi gør en dyd ud af at sikre høj kvalitet i kombination med høj effektivitet.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.