Bliv IT-supporterelev i Assens Kommune, Assens Kommune - IT | Ofir.dk
header background shadow

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Stillingen kan ikke længere søges via Ofir.
Assens Kommune - IT

Bliv IT-supporterelev i Assens Kommune

Assens Kommune - IT

Brænder du for IT, og har du lyst til faglige og personlige udfordringer? Vil du arbejde i et fagligt og socialt inspirerende miljø, hvor det ofte går stærkt? Så har du chancen nu!

Assens Kommunes IT-afdeling søger pr. 1. april 2017 en engageret IT-supporterelev.  
 
Som IT-supporterelev i Assens Kommune får du en spændende og alsidig uddannelse. Den 2-årige uddannelse sker i samspil mellem det uddannelsessted, du er tilknyttet, og Assens Kommune. Derved sikres god balance mellem teori og praksis.  
 
Hvem er vi  
IT-afdelingen består af 10 motiverede medarbejdere.
 
Opgaverne er fordelt på to teams. Et supportteam, der varetager slutbrugersupport med vores helpdesksystem som omdrejningspunkt (brugeradministration, bestillinger, teknisk slutbrugerhjælp, mobile enheder, m.m.), og et teknikteam, som varetager drift og vedligehold på vores datacenter og infrastruktur (server, netværk, sikkerhed, m.m.).  
 
Afdelingen dækker IT på både skole- og administrationsområdet.  
 
Du vil møde en afdeling med et bredt kompetencefelt, hvor support og service er i højsæde, blandet med en fri omgangstone i hverdagen.    
 
Om uddannelsen   
Som IT-supporterelev i Assens Kommune får du ansvar, selvstændige opgaver og indflydelse på egen læring. Du opnår en bred viden om IT, der gør dig i stand til at finde fejl og se sammenhænge mellem forskellige systemer.  
 
I løbet af din elevuddannelse vil du hovedsageligt være tilknyttet supportteamet.  
 
Dit arbejdssted vil primært være på Assens Rådhus, men der kan forekomme supportopgaver på vores lokationer overalt i kommunen. 
 
Din elevtid vil blive tilrettelagt i forhold til indholdet på dine skoleperioder. Derved vil vi forsøge at nå rundt om dit pensum, samtidig med at du efter endt læretid er godt inde i de processer, der rører sig i en IT-afdeling. Du indgår på lige fod med de øvrige medarbejdere i afdelingen, og du vil få tildelt ansvar for selvstændige opgaver i forhold til, hvor langt du er i uddannelsesforløbet.  
 
Elevnetværk 
Du vil blive en del af Assens Kommunes elevnetværk, hvor du sammen med vores kontorelever har mulighed for at udveksle erfaringer og danne et fællesskab. Elevnetværket afholder bl.a. sociale arrangementer, velkomstmøde for nye elever og spiser frokost sammen i ny og næ.    
 
Hvem er du  
Vi forventer, at du har gennemført uddannelsens grundforløb 2 (IT, netværk og data).  
 
Desuden har du lyst til at blive en del af en mangeartet organisation, der stiller høje servicekrav til deres digitale løsninger og tilhørende udstyr.  
 
Derudover forventer vi, at du er:  
  • fuld af "gå på mod" og godt humør  
  • nysgerrig og villig til at lære  
  • udadvendt og serviceminded med forståelse for brugernes behov  
  • ansvarsbevidst og i besiddelse af gode samarbejdsevner.  

Det vil være en fordel, hvis du har kørekort.  

Løn og ansættelsesvilkår  
Arbejdstiden er 37 timer ugentligt inklusiv frokostpause. Du aflønnes efter overenskomsten mellem KL og Dansk Metal. Vi udbetaler voksenelevløn til elever over 25 år. Straffeattest skal forevises, inden ansættelse kan finde sted.    
 
Vil du vide mere   
Du kan få yderligere information om stillingen hos elevansvarlig Brian Hansen på tlf. 64 74 73 57 eller hos IT-chef Morten Alm på tlf. 64 74 73 54.  
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 22. marts 2017 på Assens Rådhus.  
 
Du må gerne begrunde i din ansøgning, hvorfor du vil være IT-supporterelev i netop Assens Kommune, og hvorfor vi skal satse på dig. Sammen med din ansøgning vil vi gerne have CV, eksamensbeviser og eventuelle anbefalinger.  
 
Vi glæder os til at høre fra dig! 

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
14-02-2017
Udløbsdato
15-03-2017
Job-ID
329698731
Jobbets adresse

Assens Kommune - IT

Rådhus Allé 5

5610Assens

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden