Bliv Køletekniker i ISS - er det dig?

I ISS søger vi en køletekniker til vores team i Vestjylland, og vi håber, at du måske er vores nye dygtige kollegaer?

Som Køletekniker i ISS bliver du en del af ISS Technical Services med mere end 220 kompetente kollegaer. Sammen er vi ansvarlig for at understøtte drift og vedligeholdelse af bygninger og teknisk udstyr på flere end 1200 lokationer i hele Danmark. Du kommer derfor til at servicere nogle af de største danske virksomheder, der fungerer som vores tætte samarbejdspartnere.

Du bliver vigtig for ISS
Vi kan tilbyde dig en spændende og varieret hverdag på en tryg arbejdsplads med mulighed for både personlig og faglig udvikling. Du får en vigtig rolle for os i ISS i forhold til vores daglige serviceleverance til kunderne, hvor vi altid har fokus på at levere den mest optimale tekniske løsning med fokus på service, kvalitet og effektivitet.

Vi tilbyder dig desuden en attraktiv lønpakke inklusiv pension og sundhedsforsikring med forskellige behandlingsmuligheder og kørsel i en specialindrettet gulpladebil. Derudover får du også en række personalegoder i form af ISS Fritid med fx attraktive rabatordninger, forskellige firmaarrangementer, mulighed for at leje ferieboliger i ind- og udland, kunstforening m.m.

Dine arbejdsopgaver
Som køletekniker vil dine primære arbejdsopgaver være:

  • Fejlfinding på tekniske installationer
  • Vedligeholdelses- og driftsopgaver på kundens faciliteter
  • Løsning og udførsel af afvekslende serviceopgaver og projekter indenfor bygningsdrift
  • Medvirke til at alle indkommende (ad hoc) opgaver bliver prioriteret og udført
Stillingen er på 37 timer ugentligt, mandag til fredag, og du vil skulle forvente enkelte udkald uden for normal arbejdstid. I stillingen kan du komme med i en vagtordning i henhold til den aktuelle vagtplan.

Er du vores nye kollega i ISS Technical Services?
Vi ser gerne, at du kan matche følgende:

  • Du er uddannet køletekniker – gerne med erfaring indenfor bygningsservice.
  • Med afsæt i din store faglighed og erfaring brænder du for at skabe god service og altid levere den mest effektive løsning, der matcher kundens behov.
  • Du er selvstændig, tager initiativ og kan arbejde alene.
  • Du kan anvende IT-løsninger, samt kommunikere mundtligt og skriftligt på dansk.
Det er en forudsætning for ansættelse, at du har kørekort til personbil, kan fremvise en straffeattest uden anmærkninger samt kan opnå sikkerhedsgodkendelse.

Ansøgning
Vi glæder os til at høre fra dig og beder dig sende din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 26. oktober 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Technical Service Manager, Jan Krossing, tlf. 51 40 05 63.

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility mana-gement. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.