Bliv kontorelev i Assens Kommune, Assens Kommune - Organisation og Personale | Ofir.dk
header background shadow

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Stillingen kan ikke længere søges via Ofir.
Assens Kommune - Organisation og Personale

Bliv kontorelev i Assens Kommune

Assens Kommune - Organisation og Personale

Drømmer du om at uddanne dig og få løn samtidig? Og vil du arbejde i et udviklende og lærerigt miljø, hvor du har ansvar og er garanteret spændende og alsidige opgaver? Så har du chancen nu!

Assens Kommune søger pr. 1. september 2017 én engageret og ambitiøs kontorelev, der vil være med til at gøre en forskel i en stor moderne organisation, hvor ikke to dage er ens.  
 
Et attraktivt uddannelsessted 
Vores nuværende kontorelever er glade for at være elever i Assens Kommune:  
 • Sandy: ”Jeg føler mig ligestillet med mine kollegaer. Og så gør det da heller ikke noget, at lønnen samtidig er ret fed.”  
 • Julie: ”Det er virkelig fedt at have flextid! Jeg kan planlægge min arbejdsdag, så det passer til mit privatliv! Hvor mange kan lige det?”  
 • Mia: ”Jeg husker tydeligt, der blev sagt til ansættelsessamtalen, at man bliver en del af fællesskabet som enhver anden. Og det må man sige, at Assens Kommune lever op til. Jeg møder kun søde og rare kollegaer, som stoler på det jeg gør.”
 • Sasia: ”Jeg får lov at udvikle mig både personligt og fagligt – også uden for uddannelsens rammer. Og det gir altså point på CV’et!”   
Du kan møde vores kontorelever på www.assens.dk/elev.   
 
Om uddannelsen  
Som kontorelev i Assens Kommune får du en bred og alsidig kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Uddannelsen tager to år og veksler mellem teori på Tietgenskolen i Odense og praksis på arbejdspladsen.  
 
Du får base på Assens Rådhus, hvor du vil blive en del af tre forskellige afdelinger fordelt på hver 8 måneder. Du skal være 8 måneder i Organisation og Personale (Løn) eller Økonomi og Regnskab, og de sidste to afdelinger er valgfrie og kan fx være By, Land og Kultur, Borgerservice, Børn og Familie eller Byrådssekretariatet.  
 
I hver afdeling har du en fast praktikansvarlig, der står for din daglige oplæring, giver dig opgaver samt generelt hjælper og guider dig i dagligdagen.  
 
Som kontorelev får du mulighed for at udvikle dine faglige, personlige og sociale kompetencer. Du får ansvar, indflydelse på egen hverdag og selvstændige opgaver, og samtidig får du fagligt dygtige og engagerede kollegaer, som du kan sparre med.  
 
I løbet af uddannelsesforløbet har du en enestående mulighed for at komme 9 uger i praktik i Wales, og du deltager i en studietur til Bruxelles med din klasse på Tietgenskolen.  
 
Elevnetværk  
Du vil som elev i Assens Kommune blive en del af vores elevnetværk, hvor du sammen med de andre elever har mulighed for at udveksle erfaringer og danne et fællesskab.
 
Hvem er du  
Du har lyst til at være en del af en politisk styret organisation i konstant udvikling, der arbejder med mennesker og ønsker at yde en høj service til kommunens borgere og brugere.  
 
Derudover er du:  
 • nysgerrig og initiativrig  
 • imødekommende og serviceminded  
 • god til at samarbejde og har en positiv tilgang til både opgaver og andre mennesker
 • frisk på nye udfordringer og trives med forandringer, men du er også klar på de mere rutineprægede opgaver
 • fleksibel, ansvarsbevidst og selvstændig  
 • god til at formulere dig - både mundtligt og skriftligt  
 • fortrolig med IT og har kendskab til Office-pakken.   
Vi forventer, at du aktivt og engageret tager ansvar for din egen uddannelse.  
 
Adgangskrav  
For at komme i betragtning som kontorelev skal du inden 1. september 2017 have bestået en af følgende uddannelser med adgangsgivende niveauer til offentlig administration:  
 • EUX rettet mod kontor  
 • HHX suppleret med 5 ugers forløb rettet mod kontor
 • HTX, HF eller studentereksamen suppleret med 10 ugers tillægsuddannelse (EUS) rettet mod kontor   
 • HG2, HGV eller HGS med adgang til at påbegynde kontoruddannelsen.  
Hvis du er fyldt 25 år og samtidig har påbegyndt en EUX eller EUS efter den 1. august 2015, skal du kontakte en erhvervsskole med henblik på at få lavet en realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning.  
 
Er du i tvivl om, hvorvidt du opfylder adgangskravene, bedes du kontakte en erhvervsskole.  
 
Løn og ansættelsesforhold  
Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og vi har flextid. Du aflønnes efter overenskomsten mellem KL og HK/Kommunal. Er du under 25 år, er lønnen p.t. 13.235 kr. om måneden, mens lønnen p.t. er 19.904 kr. om måneden, hvis du er over 25 år. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse.
 
Vil du vide mere  
Du kan finde yderligere information om uddannelsen som kontorelev i Assens Kommune på www.assens.dk/elev. Du er også velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig Katja Mickley på 64 74 74 25, kontorelev Mia Nielsen på tlf. 64 74 74 59 eller praktikansvarlig Morten Skytte på tlf. 64 74 74 30.  
 
Ansættelsessamtaler afholdes den 1. marts 2017.  
 
I din ansøgning må du gerne begrunde, hvorfor du ønsker at blive elev i netop Assens Kommune, og hvorfor vi skal satse på dig. Desuden skal du vedlægge relevante eksamensbeviser/standpunktskarakterer og eventuelle anbefalinger til din ansøgning. Har du fået merit for dele af adgangskravene, skal du også vedlægge disse.  
 
Vi glæder os til at høre fra dig!  

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
26-01-2017
Udløbsdato
19-02-2017
Job-ID
329691857
Jobbets adresse

Assens Kommune - Organisation og Personale

Rådhus Allé 5

5610Assens

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden