Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv kontorelev i Energistyrelsen

Ønsker du at blive en del af en moderne og dynamisk arbejdsplads, hvor vi brænder for at gøre Danmark grønnere? Og har du lyst til at udvikle dig både fagligt og personligt, så er denne stilling måske noget for dig!

Om jobbet Vi tilbyder en alsidig uddannelse som kontorelev med speciale i offentlig administration ved vores kontor i København. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. marts 2021.

Dygtige kolleger står parat til at sørge for, at du får et spændende og varieret elevforløb. Uddannelsen er 2 årig og veksler mellem praktik i Energistyrelsen og skoleforløb på en erhvervsskole. På 2. studieår plejer skolen at arrangere en studietur til Bruxelles.
Vi sørger for et godt introduktionsforløb og udarbejder en individuel praktikplan til dig. Du vil samtidigt få tilknyttet en oplæringsansvarlig kollega, som vil støtte dig igennem hele dit elevforløb. Som kontorelev vil du møde alsidige fagområder, du vil blive introduceret til juridiske regler og aftaler, og du vil arbejde sammen med kolleger, der har forskellig uddannelsesmæssig baggrund.

Du vil i løbet af uddannelsen blive oplært i flere jobfunktioner, og du vil få tildelt egne opgaver, som løses i tæt samarbejde med dine kolleger. Din arbejdsdag vil ofte indeholde en god blanding af nye udfordringer og opgaver, du har ansvar for på fast basis.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • personale- og lønadministration,
 • lettere sagsbehandling,
 • kalenderstyring,
 • fakturahåndtering,
 • assistent på projektarbejde,
 • planlægning af møder og seminarer – herunder udarbejdelse af præsentationer.
Som elev bliver du tilknyttet Center for Organisation, som har ansvaret for styrelsens stabsfunktioner med opgaver indenfor HR, økonomi, IT, udvikling, jura, EU-koordination, kommunikation, presse, service og direktions- og ledelsesbetjening. Som en del af din elevtid vil der også være mulighed for at rokere til et fagligt center i Energistyrelsen.

Om dig Som person er du ansvarsbevidst, fuld af gå-på-mod og positiv af natur. Du er engageret og motiveres af at gøre en forskel og af at yde god service til huset.

Vi lægger derudover vægt på, at du:

 • tager initiativ og har lyst til at lære,
 • trives i et miljø, hvor der er travlt, og hvor der er fokus på høj kvalitet,
 • er en god kollega, hjælpsom og en god holdspiller,
 • har flair for IT og har gode formuleringsevner samt
 • arbejder struktureret og bliver motiveret af at arbejde med flere opgaver på én gang.
Om os I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vi ser klimaforandringerne som den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor nye løsninger og en sikker forsyning tænkes sammen.

Vi har et job med mening. Vi er historien om de moderne nørder, stærke generalister og en ledelse, der vil motivere. Vi er 650 kolleger med en særlig holdånd. Vi er faglige. Vi er nysgerrige. Og så tager vi ansvar for fremtiden. Vi har nemlig en ting til fælles: Vi gør en grøn forskel i hverdagen og for de kommende generationer.

Læs hele vores kernefortælling og få indblik i vores værdier.

Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelsesdato er den 1. marts 2021. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst for elever i staten indgået mellem Finansministeriet og HK/STAT. Du kan finde de aktuelle lønninger på Moderniseringsstyrelsens hjemmeside, www.modst.dk.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til HR souschef Henriette Orholm, tlf. 33 95 56 16 eller til HR fuldmægtig Katrine Weis Hansen, tlf. 33 92 68 26.

Energistyrelsen ser mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle til at søge, uanset deres personlige baggrund.

Ansøgning Du søger via www.ens.dk/job. Benyt funktionen "Søg stillingen" på stillingsopslaget. Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis inkl. karakteroversigt, realkompetencevurdering (RKV) og eventuelle øvrige bilag skal være indtastet senest søndag den 22. november 2020.

Samtaler forventes afholdt i uge 49-50.

Ansøgere til stillingen skal være indstilet på at løse en evt. skriftlig opgave i forbindelse med ansættelsen.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.