Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv kontorelev i Erhvervsstyrelsen i København Ø

Ønsker du at blive en del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads, hvor den faglige og personlige udvikling er i fokus? Vi har dygtige kollegaer parate til at sørge for, at du får et spændende og varieret elevforløb.

Vi tilbyder
En alsidig uddannelse som kontorelev med speciale i offentlig administration med ansættelse pr. 1. september 2021. Vi sørger for et godt introduktionsforløb og udarbejder en individuel praktikplan til dig. Du vil samtidig få tilknyttet en oplæringsansvarlig kollega, som vil støtte dig igennem hele elevforløbet.

Som kontorelev vil du møde alsidige fagområder og vil arbejde sammen med kollegaer med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Du vil i løbet af uddannelsen blive oplært i flere jobfunktioner, og du vil få tildelt egne opgaver, som løses i tæt samarbejde med dine kollegaer. Din arbejdsdag vil ofte indeholde en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede opgaver.

Hos os vil du bl.a. beskæftige dig med:

 • Sagsbehandling
 • Møde og konferencelogistik
 • Sekretærrollen
 • Rejsesystem med rejseafregninger
 • Fakturasystem og andre IT-systemer
 • Kundehåndtering og telefonsupport
 • Journalisering
 • Kommunikation og formidling
 • Regnskabsopgaver
Med en elevstilling i Erhvervsstyrelsen får du et indgående kendskab til institutionernes arbejdsopgaver og en god start på dit arbejdsliv. Vi giver dig et stærkt fagligt og arbejdsmæssigt fundament til brug for din videre karriere i eller uden for Erhvervsministeriet.

Om dig
Du ønsker en uddannelse med høj faglighed og kvalitet samt en karriere med gode udviklingsmuligheder.

Derudover forventer vi, at

 • Du er læringsvillig og ansvarsbevidst, og du ved, at du selv skal yde en indsats for at opnå resultater.
 • Du sætter en ære i at sikre en høj service, og du får energi af at arbejde sammen med og møde andre.
 • Du har en høj arbejdsmoral og har lyst, vilje og evne til at arbejde med IT-systemer, der er under løbende udvikling.
 • Du er god til at stave og formulerer dig på dansk – skriftligt såvel som mundtligt.
 • Du er god til at skabe overblik over egne opgaver og formår at holde hovedet koldt i en travl hverdag.
Om Erhvervsstyrelsen
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 750 medarbejdere, som arbejder på fire forskellige lokationer i landet: København, Amager, Nykøbing Falster og Silkeborg. Denne stilling er placeret i på Langelinie i København.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Om ansættelsen
Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK-STAT.

Du skal opfylde overgangskravene til kontoruddannelse med specialet Offentlig Administration. Det kan enten ske via et grundforløb (HG2, HGV, HG Turbo, HGS) påbegyndt før 1. august 2015 eller med en EUX/HHX. Har du en studentereksamen (HF, STX, HTX, HHX), og har du ikke HGS fra tidligere, skal din studentereksamen suppleres med EU's (et 5- eller- 10 ugers kompetencegivende forløb for studenter).

Er du over 25 år og har taget en af ovenstående forløb efter 1. august 2015, skal vi bede dig om at medsende din realkompetencevurdering (RKV).

Er du i tvivl om du opfylder kravene, kan du kontakte din uddannelsesinstitution for vejledning.

Der er tale om en toårig elevansættelse med tiltrædelse 1. september 2021.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Susanne Winkler Hansen på tlf. +45 35 29 10 60. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

Lyder stillingen som noget for dig?
Så klik på ’søg stilling’-knappen og send os din motiverede ansøgning, CV samt dokumentation for overgangskravene ovenfor senest onsdag den 24. februar 2021.

Din ansøgning skal indeholde motivation for at søge elevstillingen samt dine faglige og personlige styrker set i forhold til jobannoncen.

Samtaler forventes afholdt i marts. Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.