Bliv kontorelev i Nævnenes Hus i Viborg - et

Ønsker du at blive en del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling er i fokus? Så er du måske en vores næste kontorelever med speciale i offentlig administration. 
 
Nævnenes Hus har nogle dygtige kolleger, der er parate til at sørge for, at du får et spændende og varieret elevforløb i Nævnenes Hus.  
 
Vi tilbyder: 
En alsidig uddannelse som kontorelev med speciale i offentlig administration til ansættelse pr. 1. september 2017. 
 
Vi sørger for et godt introduktionsforløb, og vi udarbejder en individuel praktikplan til dig, som løbende evalueres med din oplæringsansvarlige. Som kontorelev vil du komme rundt i forskellige fagområder, og du kommer til at arbejde sammen med kollegaer med forskellige uddannelses- og erfaringsmæssige baggrunde. 
 
Du vil i løbet af uddannelsen blive oplært i forskellige jobfunktioner, og du vil få tildelt egne opgaver, som løses i tæt samarbejde med dine kollegaer. Din arbejdsdag vil ofte indeholde en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede opgaver. 
 
Du vil blive tilknyttet Fællessekretariatet samt komme forbi Administrationen. Du vil bl.a. komme til at beskæftige dig med bestilling og afregning af rejser samt udgiftsudlæg, oprettelse og lukning af sager, korrekturlæsning og opsætning i skabeloner og håndtering af elektroniske postkasser, receptionsarbejde, journalisering. 
 
Om dig: 
Du ønsker en uddannelse med høj faglighed, kvalitet og en karriere med gode udviklings-muligheder. 
 
Derudover forventer vi: 

  • Du er ambitiøs og ansvarsbevidst, og du ved, at du selv skal yde en indsats for at opnå resultater. 
  • Du sætter en ære i at sikre en god service, og du får energi af at møde og samarbejde med andre. 
  • Du har en høj arbejdsmoral og har lyst, vilje og evne til at arbejde med IT-systemer, der er under løbende udvikling. 
  • Du er god til at stave og formulere dig på dansk. 
  • Du er god til at skabe overblik over egne opgaver og formår at holde hovedet koldt i en travl hverdag. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Vi søger 2 elever, der kan starte den 1. september 2018. Uddannelsen tager to år, og du får et teoretisk undervisningsforløb på en uddannelsesinstitution som fx Mercantec i Viborg. 
 
Ansættelsen sker efter overenskomst mellem HK-STAT og Finansministeriet. Ansættelsesområdet er Erhvervsministeriet med tilhørende styrelser. Arbejdsstedet er indtil videre Toldboden 2, 8800 Viborg. 
 
Vil du vide mere? 
Du kan få mere at vide om elevstillingerne ved at kontakte Lenette Virenfeldt Nielsen på tlf. +45 72 40 59 19. Ved spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår kan du kontakte HR-rekrutteringspartner Dan Bøgh Morthorst på tlf. +45 91 33 70 47. 
 
Adgangskrav og ansøgning 
Du skal opfylde overgangskravene til kontoruddannelsen med speciale offentlig admini-stration. 
 
Dette kan enten ske via et grundforløb (HG2, HGV, HG Turbo, HGS), påbegyndt før den 1. august 2015 eller en EUX. Har du en studentereksamen (hf, stx, htx, hhx) og har du ikke HGS fra tidligere, så skal studentereksamen suppleres med EUS et 5- eller 10-ugers kompetencegivende forløb for studenter. 
 
Du skal sende en ansøgning, hvori du bl.a. beskriver din motivation for at søge elevstillingen samt dine faglige og personlige styrker set i forhold til jobannoncen. 
 
Ansøgning, CV og eksamenspapirer sendes elektronisk via Nævnenes Hus på http://www.naevneneshus.dk senest den 26. februar 2018 kl.12.00. 
 
Nævnenes Hus - Lige ret for alle 
Nævnenes Hus er en styrelse placeret centralt i Viborg. I Nævnenes Hus samarbejder jurister, teknikere og sekretærer om at understøtte én af de bærende søjler i vort samfund: Retfærdighed. Vi arbejder for de grundlæggende principper om, at alle er lige for loven, og alle har lige adgang til loven. Det gør vi ved at betjene og understøtte uafhængige klagenævn med et grundigt og kompetent teknisk og juridisk forarbejde, så nævnene kan træffe korrekte afgørelser til tiden. Dette kræver en høj faglighed og en effektiv digitaliseret forvaltning, der er båret af synergi gennem samarbejde i en løbende dialog med vores omverden.  
 
Har du ambitionerne, modet og de rette kvalifikationer, så grib chancen for at blive en vigtig del af Nævnenes Hus.  
Læs mere om Nævnenes Hus på http://www.naevneneshus.dk ;
 
Vi ønsker en arbejdsplads, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlighed baggrund til at søge stillingen. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Kontorelev ved Retten i Viborg

Retten i Viborg

Bliv kontorelev ved Retten i Viborg - et job, der giver mening Er du dygtig, engageret og interesseret i en lærerig elevplads inden for offentlig administration? Så er du måske den, vi søger. Retten i Viborg har to kontorelevstillinger ledige pr. 1....
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Elever til Tinglysningsretten 2018

Tinglysningsretten

Er du klar til at tinglyse? 2 stillinger som elev ved Tinglysningsretten i Hobro er ledige til besættelse den 1. september 2018 eller snarest derefter. Hvem er vi? Tinglysningsretten er en landsdækkende domstol, der ved hjælp af et avanceret it-syst...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Kontorelev ved Vestre Landsret

Vestre Landsret

Viborg
Bliv elev ved Vestre Landsret - et job, der giver mening! Er du engageret, videbegærlig, ansvarsbevidst og serviceminded? Vil du arbejde med retssager og samtidig få et unikt indblik i den 3. statsmagt? Så er du lige den, vi søger! Vestre Landsret s...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Kontorelever med interesse for offentlig administration og sagsbehandling til Tilsynscenter Nord

Arbejdstilsynet

Favrskov
Vil du være med til at skabe et godt arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser? Så bliv kontorelev hos Arbejdstilsynets Tilsynscenter Nord i Hadsten. Vi er 20 medarbejdere, der står klar til at give dig en spændende og lærerig elevtid. Vi har et godt...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Kontor elev (Speciale økonomi) søges

REH

Vesthimmerland
Vores nuværende kontorelev er netop udlært og derfor søger vi nu den helt rette person til at blive vores nye elev. Hvem er Danske Slotshoteller? Danske Slotshoteller der har ca. 150 ansatte, er en kæde af hoteller bestående af 6 hoteller fordelt i ...