Gem job

Bliv laborantpraktikant i Vejen - Opstart september 2021

Firmabeskrivelse

Vil du være med til at arbejde for miljø, sundhed og sikkerhed? - så har vi den rette arbejdsplads til dig! Vi søger lige nu 8 engagerede laborantpraktikanter til vores laboratorium i Vejen, med opstart september 2021.

Jobbeskrivelse

Du får din daglige gang på laboratoriet i Vejen, hvor du bliver tilknyttet enten Miljø- eller Food/Feed-laboratoriet.

Som laborantpraktikant i Miljø  kommer du til at arbejde i vandafdelingen , hvor vi bla. bruger spektofotometriske og potentiometiske metoder, samt forskellige apparatur og robotter til analyser af drikke-, spilde- og grundvand.

Og er det i Food/Feed , er der mulighed for at komme i en af de fire afdelinger Kemi, Mikrobiologi, Serologi eller Vitamin.

I den kemiske afdeling arbejdes der bla. med titrering, spektofotometri, HPLC, GC mm, mens det i det mikrobiologiske laboratorium drejer sig om kimtal og patogene analyser, for sygdomsfremkaldende mikroorganismer, indikatororganismer og fordærvelsesorganismer i fødevarer og foder.

I det serologiske laboratorium handler det om veterinære analyser for husdyrsygdomme, med udgangspunkt i metoderne ELISA og RT-PCR, mens vi i vores internationale Vitamin -kompetencecenter beskæftiger os med analyser af vitaminer og aminosyrer, primært ved brug af HPLC og LC-MS instrumenter.

Kvalifikationer

Dine faglige og personlige kompetencer er:

 • Kvalitets- og ansvarsbevidst
 • Gode samarbejdsevner, samt en fleksibel og positiv indstilling til tingene
 • Evner at planlægge og få afsluttet dine opgaver
 • Hurtig til at tilegne ny viden og omsætte den til praksis
 • Gode IT-kundskaber
 • Har gennemført grundforløbet som laborant på en Laborantskole eller Erhvervsakademi, når pratikken begynder i september 

 • Gem job

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Gem

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.