Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BLIV MØDEBOOKER! - Vi tilbyder en garantiløn på 21.000 kr.

Har du endnu ikke fundet det perfekte job til dit sabbatår? Så skal du da være mødebooker i Søgemediers telemarketingafdeling!

Jobbet som mødebooker er fedt, udfordrende og kan give dig venner for livet. Men du skal også være villig til at yde en kæmpe indsats. Du vil få de bedste værktøjer og en grundig oplæring med løbende opfølgning, som sikrer, at du bliver en succes.

Om jobbet
Din opgave er, helt specifikt, at booke møder til vores erhvervsrådgivere over telefonen. Du skal overbevise potentielle kunder om, at Søgemedier er den helt rigtige virksomhed at samarbejde med, når det kommer til online markedsføring. Og det er bestemt ikke løgn!

Der er tale om en 37 timers stilling med en fast grundløn og en favorabel provisionsløn, som stiger jo flere møder du booker. Du er derfor selv herre over, om din månedsløn skal ligge på 20, 25 eller over 30.000,- kr om måneden. Det er kun dig selv, der sætter grænsen for din egen succes!

Dine kompetencer
Du behøver ikke at have erfaring fra lignende stillinger, men det er vigtigt at du kan:

  • Foretage 70-80 opkald om dagen
  • Bevare gejsten og ringe videre til trods for mange nej'er
  • Bevare en god energi og positiv indstilling til dit arbejde

Søg stillingen
Skal du med rundt om bordet i pauserne? Så smid en ansøgning til Mette Jensen på job@sgme.dk hurtigst muligt.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her