Bliv økonomielev i Erhvervsministeriets departement eller i Erhvervsstyrelsen - et klogt valg!

Ønsker du at blive en del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling er i fokus?  
Dygtige kolleger er parate til at sørge for, at du får et spændende og varieret elevforløb.  
 
Om os:  
Erhvervsministeriet arbejder for at skabe øget vækst og velfærd i Danmark ved at sikre, at borgere og virksomheder oplever gode vilkår og rammer for vækst. Erhvervsministeriet arbejder således med en lang række problemstillinger og initiativer inden for områder som erhvervs- og finansiel regulering, konkurrence- og forbrugerforhold, erhvervsfremme mv.  
 
Vi tilbyder:  
En alsidig uddannelse som kontorelev med speciale i økonomi med ansættelse 1. september 2018.  
 
Vi sørger for et godt introduktionsforløb og udarbejder en individuel praktikplan til dig. Du vil samtidigt få tilknyttet oplæringsansvarlige kolleger, som vil støtte dig igennem hele dit elevforløb. Som kontorelev vil du møde alsidige fagområder og vil arbejde sammen med kolleger med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Du vil i løbet af uddannelsen blive oplært i flere jobfunktioner, og du vil få tildelt egne opgaver, som løses i tæt samarbejde med dine kolleger. Din arbejdsdag vil ofte indeholde en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede opgaver.  
 
Fælles for alle elevstillinger er, at du får et indgående kendskab til institutionernes arbejdsopgaver og en god start på dit arbejdsliv.
 
Vi søger økonomielever til følgende:  
 
Erhvervsstyrelsen – http://www.erst.dk
I Erhvervsstyrelsen vil du arbejde og blive oplært ud fra en bred ramme af økonomiopgaver med fokus på regnskab og bogholderi, afstemning, kreditor- og debitoradministration, budgetter, økonomisystemer herunder Navision, support til interne og eksterne kunder, statens regelsæt, regnskabsinstruks, vejledninger, revision, finanslov og den økonomiske styring.  
 
Erhvervsministeriets departement – http://www.em.dk    
I departementet vil det være din lyst og evne til at arbejde med økonomiske problemstillinger, som sætter rammerne for dine arbejdsopgaver. Du vil således kunne komme til at arbejde med alle fagdiscipliner inden for budgettering, regnskab og økonomistyring, herunder controlling og ledelsesrapportering. Indledningsvist vil du blive lært op i grundlæggende regnskabsvæsen og brugen af statens økonomisystemer. Herefter vil vi sammen med dig bygge videre på din faglige profil.  
 
Fælles for begge stillinger er, at vi giver dig et stærkt fagligt og arbejdsmæssigt fundament til brug for din videre karriere i eller uden for Erhvervsministeriet.  
 
Om dig:  
Du ønsker en uddannelse med høj faglighed og kvalitet og en karriere med gode udviklingsmuligheder.  
 
Derudover forventer vi:  
 

  • Du er ambitiøs, læringsvillig og ansvarsbevidst, og du ved, at du selv skal yde en indsats for at opnå resulater.  
  • Du sætter en ære i at sikre en god service, og du får energi af at arbejde sammen med og møde andre.  
  • Du har en høj arbejdsmoral og har lyst, vilje og evne til at arbejde med IT-systemer, der er under løbende udvikling.  
  • Du har talforståelse og er god til at stave og formulere dig på dansk.  
  • Du er god til at skabe overblik over egne opgaver og formår at holde hovedet koldt i en travl hverdag.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår:  
Ansættelse sker efter overenskomst mellem HK-STAT og Finansministeriet.  
 
Vil du vide mere?  
Du kan få mere at vide om elevstillingerne ved at kontakte:  
Johnny Emlington Darling vedr. stillingen i departementet: tlf. 91 33 70 86.  
Susanne Winkler Hansen vedr. stillingen i Erhvervsstyrelsen: tlf. 35 29 10 60.  
 
Adgangskrav og ansøgning:  
Du skal opfylde overgangskravene til kontoruddannelsen med specialet Økonomi.  
Dette kan enten ske via et grundforløb (HG2, HGV, HG Turbo, HGS), påbegyndt før den 1. august 2015 eller en EUX. Har du en studentereksamen (HF, STX, HTX, HHX), og har du ikke HGS fra tidligere, skal din studentereksamen suppleres med EUS (et 5- eller 10-ugers kompetencegivende forløb for studenter).  
 
Send os en ansøgning, hvori du bl.a. beskriver din motivation for at søge elevstillingen samt dine faglige og personlige styrker set i forhold til jobannoncen. Skriv i overskriften, hvis du ønsker ansættelse i en bestemt institution.  
 
Ansøgning, CV og eksamenspapirer sendes elektronisk via Erhvervsministeriets ansøgningssystem på http://www.em.dk senest fredag den 23. februar 2018.  
 
Vi forventer at holde samtaler i uge 10 og 11 og benytter opgaver og test i forbindelse med vores rekrutteringsforløb.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Eventkoordinatorelev til Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut

Brænder du for at koordinere, organisere og være den der har det store overblik for vores events? Og har du gå-på-mod og sans for at give gæsten den bedste service? Så er det dig, vi søger, som eventkoordinatorelev på Det Danske Filminstitut. Vi til...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Kontorelever 2018

HR

Vil du have en praktisk uddannelse og kickstarte dit arbejdsliv? Banedanmark søger et nyt hold kontorelever med speciale inden for offentlig administration. Hvis du har mod på en praktisk uddannelse, som giver gode jobmuligheder inden for administra...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Kontorelev i Undervisningsministeriet

Undervisningsministeriet

København
Har du lyst til at blive uddannet kontorelev i et af landets vigtigste ministerier? I Undervisningsministeriet arbejdes der for at skabe et stærkt fagligt fundament for Danmarks fremtid. Det er derfor også en ambition for os at skabe en stærk toårig...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

2 kontorelever med lyst til udfordringer

NIELS BROCK COPENHAGEN BUSINESS COLLEGE

Er du selvstændig, engageret og nysgerrig? Har du mod på at løse mange varierende opgaver? Det kan vi tilbyde Vi søger 2 kontorelever med speciale i offentlig administration med start den 1. september 2018. Som elev hos Niels Brock får du en velkoor...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Kontorelever med interesse for offentlig administration og sagsbehandling

Beskæftigelsesministeriets departement

København
Interesserer du dig for samfundsforhold? Og vil du gerne være del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads med fagligt dygtige og passionerede medarbejdere? Så bliv kontorelev hos Beskæftigelsesministeriet. Her står vi klar til at give dig e...