Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv Pædagogisk Assistent-elev med opstart på Grundforløb 2

Nu kan du uddanne dig til Pædagogisk Assistent ved Herning Kommune.

Vi søger lige nu 17 elever til opstart på Grundforløb 2 den 10. august 2018.

Uddannelsen:
Uddannelsen er for dig, der gerne vil arbejde pædagogisk og professionelt med børn og unge.

Uddannelsen kræver, at du er stabil, tager ansvar og har blik for, at andre også har brug for dig. Og så skal du selvfølgelig brænde for at arbejde med børn.

Som elev ved Herning Kommune vil du blive ansat i afdelingen ’Center for Børn og Læring’. Du går i skole på Social- og Sundhedsskolen i Herning, mens dine praktikperioder er ved kommunes daginstitutioner og SFO'er.

Der får elevløn under hele uddannelsen, jf. gældende overenskomst.

Uddannelsen er adgangsgivende hvis du fx vil videreuddanne dig til pædagog.

Læs mere om uddannelsen på Social- og Sundhedsskolens hjemmeside (http://www.sosuherning.dk/uddannelser/for-ansoegere-over-25-aar-euv/) eller Uddannelsesguiden (https://www.ug.dk/uddannelser/erhvervsuddannelser/omsorgsundhedogpaedagogik/den-paedagogiske-assistentuddannelse).

Ansøgningskrav:
Hvis du vil være Pædagogisk assistent elev, er der nogle ansøgningskrav:

  • Du skal have afsluttet folkeskolens 9. eller 10. klasse for mere end 14 måneder siden eller have gennemført Grundforløb 1 på Social & Sundhedsskolen.
  • Du skal kunne dokumentere et karaktergennemsnit på 02 i både dansk og matematik fra folkeskolens afgangsprøve.

Hvis du er over 25 år:
Hvis du er over 25, skal du stadig opfylde ovennævnte ansøgningskrav. Derudover skal der laves en Realkompetencevurdering (RKV). Det er et krav, at der er lavet en Realkompetencevurdering, før der eventuelt kan ske ansættelse. Du kan allerede nu ansøge om Realkompetencevurderingen via Undervisningsministeriets hjemmeside – http://www.efteruddannelse.dk. I søgefeltet skal du skrive ”657412rkv”.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du opfylder adgangskravene til optagelse på Grundforløb 2, så kontakt en studievejleder på Social & Sundhedsskolen eller læs yderligere om optagelseskravene her: http://www.sosuherning.dk/uddannelser/paedagogisk-assistent/

Sådan søger du:
Hvis du vil være Pædagogisk assistent elev, skal du udfylde et ansøgningsskema (https://signatur.frontlab.com/Herning/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=549332d14bac482c8a9be324c4c294cd.PDF) og vedhæfte følgende bilag: En motiveret ansøgning, CV, udtalelser fra tidligere jobs og dokumentation for opfyldelse af ansøgningskrav. Husk at vedhæfte din Realkompetencevurdering, hvis du er over 25 år.

Ansøgningsskemaet kan du udfylde online her på siden.

Det hele skal sendes elektronisk via knappen ”Søg stillingen” på denne side.

Ansøgningsfristen er den 30. april 2018 kl. 12.00.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte uddannelseskoordinator ved Herning Kommune, Mette Isager-Nielsen, på tlf. 96 28 70 17 eller e-mail: cblmi@herning.dk.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her