Bliv projektleder og få et stærkt bagland Peter Jahn & Partnere

Projektleder til renovering og nybyg

Peter Jahn & Partnere A/S har mere end 30 års erfaring med renovering og forbedring af bygninger i og omkring København. Som rådgivende ingeniører har vi stor erfaring med bæredygtige renoveringsprojekter, samt vedligeholdelse og fornyelse af ejendomme.

Projektleder med et stærkt bagland

Ved projektets start oprettes der en projektgruppe som du vil stå i spidsen for. Projektgruppen vil bestå af en projektsekretær, tekniske designere samt ingeniører fra de forskellige faggrupper, som du kommer til at styre.

Som projektleder får du det fulde ansvar for, at projekterne bliver udført i henhold til aftalte kontrakter, overholder de økonomiske krav og den forventede kvalitet, samt at kunden er fuld tilfreds med resultatet.

Vil du høre mere? Bliv ringet op mellem 8 – 20 – klik her

Kunden i centrum

Hos Peter Jahn & Partnere har vi vores kunders behov i fokus. Det betyder, at vi tilpasser og skræddersyer vores projekter efter hvert behov. Som projektleder vil du derfor opleve en stor fleksibilitet, både økonomisk og fagligt. Efter hvert projekt gennemfører vi en kundetilfredshedsundersøgelse, som vi bruger til at forbedre vores service over for kunderne.

Primære opgaver

 • Deltage i afklaringsmøder med kunden
 • Være med til at definere projekternes indhold, målsætninger og økonomiske rammer
 • Styre byggesagerne og sikre at aftalerne bliver overholdt jf. aftale
 • Tæt samarbejde med entreprenørfirmaer og underleverandører
 • Udføre byggestyring under udførsel
 • Kvalitetssikre hele projekteringsfasen
 • Kommunikere med alle relevante stakeholders og formidle problemstillinger og løsninger til alle faggrupper
 • Uddelegere opgaver til interne medarbejdere, samt eventuelt eksterne underrådgivere.
 • Lave kvalitetssikring på delprocesserne
 • Sikre en fornuftig rentabilitet ud fra vores interne krav

Din baggrund og kvalifikationer

Du er uddannet bygningsingeniør eller bygningskonstruktør. Vi forestiller os at du har siddet i en tilsvarende stilling i minimum 5 år – enten hos en rådgivende ingeniør- eller arkitektvirksomhed – eller at du har erfaring med én eller flere af delprocesserne, og ønsker nu at tage det fulde ansvar som projektleder. Det er en fordel, hvis du også har arbejdet med renoveringsopgaver.

Du har:

 • Evnen til at bruge din akkumulerede viden aktivt i hverdagen
 • Gennemslagskraft, bevare overblikket og forstår at kommunikere til forskellige persontyper
 • En naturlig evne for at påtage dig ansvaret og du er proaktiv
 • Stærke analytiske evner, og du trives med at have mange bolde i luften på en gang
 • Gode forhandlings- og forretningsevner
 • Gode evner til at kommunikere både internt og eksternt (skrift og tale)

PJP tilbyder

Du vil blive en del af et dynamisk team og tilbydes et godt arbejdsmiljø samt en løn, der står mål med dine kvalifikationer og jobindsats.

Hos Peter Jahn & Partnere A/S går vi meget op i den enkeltes trivsel og hverdag, idet vi mener, at et godt sammenhold styrker arbejdsglæden og produktiviteten.

Vi arrangerer løbende hen over året en række fælles arrangementer og afholder årligt en større cykeltur, hvor vi tager sydpå og udfordrer de klassiske bjergetaper fra Tour De France, Giro d’Italia og Vuelta a España, sammen med vores mange samarbejdspartnere.

Ansøg

Hvis du synes at stillingen passer til dine jobønsker, så send din ansøgning samt CV til gs@exactsearch.dk og mærk ansøgningen “Projektleder PJP”. Vi behandler alle ansøgninger løbende og fortroligt.

Har du nogle indledende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Headhunter Gazmend Salihi på +45 2629 3524 hverdage mellem kl. 8.00 – 20.00.

 

Hos EXACTsearch hjælper vi vores kandidater ved at tilbyde dem coaching og sparring på et højt niveau, samt fleksible og tilpassende interviewtider mellem kl. 8-20. Vi headhunter ingeniører og specialister til den rådgivende ingeniørbranche og maskinindustrien. Vi har valgt at specialisere os i det tekniske felt, fordi vi selv er teknikere. Med mere end 10 års erfaring indenfor teknik og rekruttering, er vi eksperter i at identificere specialister. Læs mere om EXACTsearch på www.exactsearch.dk eller kontakt os på +45 2629 3524.


Klik her for at søge jobbet Klik her for at anvende hint

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

VVS ingeniør til projektering og projektledelse ekas

EXACTsearch

VVS Projektleder til bolig renoveringsopgaver ekas er er et rådgivende ingeniørfirma beliggende i Vedbæk stiftet i 1958, som består af p.t. 14 medarbejdere og ledes af 3 partnere. Vores omgangstone er uformel og humoristisk, og du vil blive en del a...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

MT Højgaard seeks a skilled Quality Assurance engineer

MT HØJGAARD A/S

MT Højgaard seeks a skilled Quality Assurance engineer MT Højgaard is one of the Nordic region s leading construction and civil engineering companies, with customers in Denmark and selected locations abroad. At the moment MT Højgaard is working at s...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

MT Højgaard seeks a skilled Project Manager, BMS

MT HØJGAARD A/S

MT Højgaard is one of the Nordic region s leading construction and civil engineering companies, with customers in Denmark and selected locations abroad. At the moment MT Højgaard is working at several high profiled special projects in Odense and Sou...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

MT Højgaard seeks a skilled Quality Assurancce Manager

MT HØJGAARD A/S

MT Højgaard is one of the Nordic region s leading construction and civil engineering companies, with customers in Denmark and selected locations abroad. At the moment MT Højgaard is working at several high profiled special projects in Odense and Sou...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:21. marts 2018

Teknisk salgsingeniør Konstruktionsingeniør Ørestaden

EXACTsearch

Teknisk Salgsingeniør til Scandinavian WeldTech Vil du være med til at bygge nogle af Københavns største og mest prestigefulde byggerier? For det får du mulighed for som teknisk salgsingeniør hos Scandinavian WeldTech. Du får en arbejdsplads i et in...