Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv salgs- og kundeserviceelev i Sinnerups webshop

Bliv salgs- og kundeserviceelev i Sinnerups webshop

Vi søger en handelselev med speciale i digital handel.

 

Opbyg erfaring hos Sinnerup og bliv en del af vores webshop team

Her tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse, der indebærer spændende og vekslende arbejdsopgaver i et inspirerende livsstilsunivers. Som elev i Sinnerups webshop er der ikke to dage, der er ens. Der kommer nemlig hele tiden nye varer, nye kunder og spændende udfordringer til. Og så tager det kun 2 år. 

En uddannelse i E-handel og kundeservice er et spændende job med mange forskellige arbejdsopgaver, der helt sikkert vil give dig en masse gode oplevelser med i bagagen. Hos os kan du blandt andet forvente at prøve kræfter med personaliseret kundeservice, produktkendskab, ordrehåndtering, CRM-system, ERP-system, logistik og generel digital handelsopgaver.

Webshoppen er en del af vores store livsstilskæde af butikker i hele landet. Livsstil, kvalitet og design er de tre ord, der kendetegner vores livsstilsunivers og har gjort det, siden Poul Sinnerup åbnede sin første butik i Holstebro i 1971. I dag findes der 13 butikker fordelt i Danmark og Tyskland. Selvom det er 50 år siden, at den første Sinnerup butik åbnede, er konceptet stadig det samme. Vi ønsker nemlig at inspirere og tilbyde de bedste produkter inden for design, køkken, mode og bolig.

 

Hvem er vi?

Vi er et lille engageret team, der styrer Sinnerups webshop. På kontoret har vi en uformel stemning med musik i baggrunden, hvor det er tilladt at synge med. Vi arbejder hele tiden på at blive bedre og smartere, og vi hjælper hinanden med at nå dertil. Vi arbejder både målrettet med egne ansvarsområder og som blæksprutter i samarbejde med butikken og på tværs af værdikæden. Vi støtter hinanden og hinandens idéer, og har vi travlt, så hjælper vi hinanden på kryds og tværs af ansvarsområder. 

 

Vi tilbyder

Som elev hos Sinnerup bliver du en del af vores webshop-team i Aarhus med iværksætterånd. Du får dine helt egne ansvarsområder indenfor primært online salg og kundeservice, som du skal udvikle og vedligeholde. Du vil lære at hjælpe kunderne med præcis det, som de har brug for, holde mange bolde i luften, være serviceminded og håndtere travle perioder. Vi er et erfarent hold, der ved hvordan en webshop skal drives, og derfor bliver du også klogere på alle de dele, der udgør en velfungerende webshop. Og ikke nok med det, så bliver du en spændende uddannelse rigere, der kan åbne nye døre for dig i fremtiden. 

 

Er du klar til at blive en del af et fantastisk team?

Har du spørgsmål så kontakt Jes Appel på jap@sinnerup.dk

Upload venligst din ansøgning her: 

https://app.jobmatchprofile.com/egpkrd/sinnerup/6263us/salgs--og-kundeserviceelev

 

Ansættelse hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.