Bliv tjenerelev på Norsminde Kro

Tjenerteamet på Norsminde Kro søger ny ambitiøs kollega, som brænder for at få en professionel uddannelse som tjener.

Teamet, du kommer til at indgå i, er et hold af kollegaer med en stor fælles interesse for vin og gastronomi.

Vi tilbyder uddannelse inden for faget med udgangspunkt i de stolte traditioner, og du vil hos os få et indgående kendskab til konferencer, selskaber og opholdsgæster generelt samt en god viden inden for vin og gastronomi.

Endvidere vil du længere henne i din uddannelse komme til at arbejde med planlægning og få ansvar for nogle spændende arbejdsopgaver.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med varierende opgaver og tæt samarbejde med andre afdelinger i huset, kollegaer med godt humør og generelt en god stemning.

Som person er du selvtænkende og med godt humør, du holder af at arbejde med mennesker og fortrækker at ikke to dage er ens.

Til at skabe en fantastisk restaurant- og krooplevelse for vores gæster, søger vi derfor den rette kandidat, der besidder følgende kvaliteter:

  • Er udadvendt og positiv
  • Har sans for detaljer
  • Er en god samarbejdspartner
  • Er stabil og fleksibel
  • Brænder for vin og gastronomi

 

Vi tilbyder til gengæld;

  • En elevstilling på en spændende og nytænkende kro
  • Du bliver en del af et dynamisk og fagligt stærkt team bestående af dedikerede tjenere og kokke
  • Du lærer tjenerfaget at kende indefra, og du bliver oplært af nogle af de dygtigste i branchen

 

Såfremt ovennævnte har din interesse, skal du sende din ansøgning sammen med dit CV til norsminde@norsminde-kro.dk med emnet tjenerelev. Har du spørgsmål til jobbet kan du ringe til restaurantchef Jakob Neve på +45 86 93 24 44.


Tiltrædelse: Efter aftale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Tjenerelev til Marselis Hotel

MARSELIS HOTEL-AARHUS A/S

Aarhus
Helnan Marselis Hotel søger en motiveret og engageret tjenerelev. Vores to nuværende elever er snart færdiguddannet og vi søger derfor en ny tjenerelev, hvis store drøm er at få en fremtid inden for hotel og restaurationsbranchen. Du vil indgå i et ...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:8. juni 2018

Dygtig tjenerelev søges til Restaurant Koch

KOCHERIET ApS

Aarhus
Restaurant Koch søger en dygtig, ambitiøs og engageret Tjenerelev. Vi tilbyder en spændende og lærerig arbejdsplads, der sætter barren højt for hele den internationale gastronomi, og hvor vi sætter velsmag og værtskab i højsædet. Af dig forventer vi...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:8. juni 2018

Ambitiøs tjenerelev til én af Midtjyllands mest ambitiøse restauranter

Remouladen

Trods det lidt skæve navn, er Restaurant Remouladen på Vejle Lystbådehavn blandt Jyllands mest ambitiøse restauranter I spidsen for vores køkken står Daniel McBurnie, n af landets mest talentfulde profiler - med en fortid fra bl.a. Rick Stein, AOC o...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Nørre Vissing Kro søger heltids/deltids tjener

Nørre Vissing Kro

Nørre Vissing Kro søger heltids deltids tjener Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden ved at skabe små mirakler for sanserne. Vi har 24 ...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:21. april 2018

Diltids tjener

Kjminh

Aarhus
Kjminh søger fleksible diltids tjener på min. 20år, gerne med erfaring. Jobbet er diltids 15-20 t om uger Du skal være fleksibel, service minded, en god kollega og altid have et smil på læben. vi glæder os til at høre fra dig.
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:27. maj 2018