Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv vores nye kollega

Bliv vores nye kollega!

Sygeplejerske søges til Endokrinologisk afdeling, afsnit I14 på Bispebjerg hospital.

Vi søger en sygeplejerske 37 timer ugentligt i skiftende vagter, med arbejde hver 3. weekend i 12 timers vagter eller hver 2. weekend i 8 timers vagter.
Vi er et medicinsk sengeafsnit med plads til 21 patienter. Vores speciale er endokrinologi, men derudover har vi patienter indlagt med mange forskellige medicinske sygdomme. Mange af vores patienter kommer med uspecifikke symptomer, som gør at deres indlæggelsesforløb bliver uforudsigeligt. Ikke 2 patientforløb er ens, så dagligdagen er udfordrende og forskelligartet.

Afdelingen har en 24 timers diabetes telefon, som patienter og samarbejdspartnere kan kontakte hele døgnet for råd og vejledning i relation til diabetes.

En del af vores patienter er socialt udfordrede, hvilket gør at vi har et tæt samarbejde med primærsektoren.Vi strukturerer plejen vha. synergimodellen, som er et redskab til scoring af patienter i forhold til patientkarakteristika og sygdomme. Denne scoring sættes derefter i relation til de tilstedeværende kompetencer. Synergimodellen startede som et sygeplejestyret projekt på afdelingen og der arbejdes fortsat med at forbedre samt udvikle modellen.

På afsnittet afholdes undervisning 2-3 gange ugentligt.

Selvom vi har travlt og har mange bolde i luften prioriterer vi det gode kollegiale samarbejde, og de meningsfyldte patientforløb viser os, hvorfor det er sjovt at være sygeplejerske og hvad der giver faget værdi.

Vi giver individuel tilpasset introduktion i samarbejde med vores sygeplejerske med klinisk specialfunktion, og vi forventer at du er åben og har mod på en masse nye udfordringer.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Camilla Dahl på telefon: 38635168 eller på mail: camilla.sophie.baastrup.dahl@regionh.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her