Bliv VVS-lærling hos FLD i Køge og få en fed uddannelse

Som FLD lærling bliver du en del af branchens måske bedste lærlingprogram. Lige nu har vi en VVS-lærlingplads ledig i vores Køge afdeling.

Vi har et stærkt lærlingprogram, som sikrer dig en tryg og alsidig uddannelse på lige fod med kvalificerede og opbakkende kollegaer. Med en VVS-uddannelse hos FLD har du som lærling de bedste vilkår for en spændende karriere indenfor VVS-faget. Vores lærlinge er fordelt på vores fire lokalafdelinger i hhv. Haslev, Brøndby, Køge og Amager. Det samlede lærlingeteam består pt. af omkring 25 lærlinge fordelt på el og VVS.

Alle vores lærlinge deltager på lige fod med det øvrige team og indgår som en naturlig del af den daglige rutine med ansvar for egne opgaver, kundekontakt og selvstændig planlægning af en lang række opgaver.

 

Vi har forventninger til dig

Hos FLD ønsker vi at uddanne og beholde vores dygtige medarbejdere. Derfor har vi stor fokus på vores lærlingprogram, som danner grundstenen i vores karrieretrappe og giver dig mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt, hvis du har lyst. Derfor har vi også forventninger til dig om, at du selv yder en indsats for at dygtiggøre dig.

Vi forventer, at du gennemgår en udvikling, som gør dig i stand til at arbejde selvstændigt på sigt med relevante arbejdsopgaver, ligesom du også vil være i dialog med vores kunder på serviceopgaver og bliver involveret i renoveringsopgaver af forskellig art. Vi gør en stor indsats for at give dig en god uddannelse, og vi forventer det samme af dig. Vores lærlingprogram forbedres løbende, og vi ønsker kun at tiltrække de dygtigste lærlinge.

Du kan læse mere om at være lærling hos FLD på vores hjemmeside: www.fld.dk. Men vigtigst af alt – giv Thomas Thyge et kald, hvis du ønsker at blive en del af FLD-holdet. Bliv VVS-lærling hos FLD i Køge og tag dit første skrift mod en stærkere fremtid.

Ring til Thomas Thyge i dag på tlf. 40 25 48 01.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.