Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliver du uddannet sygeplejerske til januar, og leder du allerede nu efter et godt læringsmiljø, hvor du kan dygtiggøre dig indenfor akut sygepleje?

Så har vi et job til dig!

Vi kan tilbyde dig en drømmende start på din karriere:

Vi tilbyder nyuddannede sygeplejersker et toårigt oplærings-forløb, med bla. 4 dages introduktionskursus til specialet, en lang og tryg introduktion i afsnittet på 2-3 måneder med en fast mentor og seks dages kursus om observation og pleje og behandling til kritisk syge patienter.Kort sagt, om os:

Vi er et lungemedicinsk afsnit, som ligger på Byens Hospital, både smukt og centralt. Vi har kritisk syge patienter hver dag, vi er drønskarpe til vores ABC, vi har det sjovt sammen og vi elsker at lære vores nye kolleger alt hvad vi ved og kan. Vi er en højt specialiseret afdeling, med mange kompetente ildsjæle som værdsætter et godt arbejds- og læringsmiljø, vi har tilfredse patienter og pårørende og vi har altid tid til faglig sparring, refleksion og til at hjælpe hinanden!

Vores patientgrundlag er patienter med:

•KOL i forværring - patienter til akut NIV-behandling

•Akut svær astma - unge som ældre og allergiske reaktioner.

•Svære infektioner, pneumoni, sepsis og empyem

•Akut opstået pneumothorax og pleje af patienter med dræn

•Komplikationer til lungecancer og patienter i terminalt stadiet

•COVID-19 med respiratoriske problematikkerIntroduktion

Som nyuddannet og nyansat sygeplejerske hos os vil du deltage i et toårigt oplærings-forløb, som starter med en formaliseret introduktion på 4-6 uger, hvor du er udenfor normeringen.

Du vil få en mentor, en sygeplejerske fra afsnittet som vil følge dig tæt resten af din introduktion. Hun vil sammen med afdelingssygeplejersken og vores kliniske sygeplejespecialist holde evaluerende samtaler og således vurdere hvordan din videre udvikling og oplæring skal foregå.

Hvis du senere ønsker at arbejde på afsnittets intermediære stuer, hvor de sygeste patienter er, vil du have mulighed for at komme på kursus i intermediær sygepleje indenfor de første to år af din ansættelse.

Vi har et kompetenceprogram og et oplæringsprogram som understøtter din kontinuerlige oplæring, læring og udvikling i de første to år af din ansættelse. Herefter vil der være mulighed for at dygtiggøre dig yderligere enten internt i afdelingen eller kurser eller uddannelser inden for akut sygepleje.Kontakt

Kontakt gerne vores afdelingssygeplejerske Eva hvis du ønsker at komme til en uforpligtende rundvisning og samtale, hvor der er rig mulighed for at få besvaret dine spørgsmål om specialet, vores læringsmiljø eller hvad end du er nysgerrig på.

Afdelingssygeplejerske Eva Geyer kan træffes på telefon 30914733 eller eva.dyhrberg.geyer.01@regionh.dk

(afholder ferie i ugerne 33-34-35)Ansættelse pr 1. februar 2021 eller efter aftale

Ansøgningsfrist 28. september, samtaler afholdes løbende


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.