Blomsterdekoratør-Elev

Blomsterdekoratørelev hos Blomsterbutikken Kvisten 

Er du vores nye elev? 

Som elev hos os kan vi tilbyde, en spændende hverdag med mange forskellige opgave.

Du bliver en del af et kreativ og idérigt team af smilende, imødekommende og servicemindede piger.

Vi forventer at du er ambitiøs, servicemindet, engageret og kreativ i dit arbejde, og at du har holdånd, drive og godt humør.

Ikke ryger og med bopæl i Silkeborg

Du har gennemført HG.

Ansøgningsfrist d.1/4-19

Tiltrædelse efter aftale og gerne i april 2019

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329942865Phoenix-fe888c3812019-02-14T00:00:00Blomsterdekoratør-Elev

Blomsterdekoratørelev hos Blomsterbutikken Kvisten 

Er du vores nye elev? 

Som elev hos os kan vi tilbyde, en spændende hverdag med mange forskellige opgave.

Du bliver en del af et kreativ og idérigt team af smilende, imødekommende og servicemindede piger.

Vi forventer at du er ambitiøs, servicemindet, engageret og kreativ i dit arbejde, og at du har holdånd, drive og godt humør.

Ikke ryger og med bopæl i Silkeborg

Du har gennemført HG.

Ansøgningsfrist d.1/4-19

Tiltrædelse efter aftale og gerne i april 2019

 

Blomsterdekoratørelev hos Blomsterbutikken Kvisten Er du vores nye elev? Som elev hos os kan vi tilbyde, en spændende hverdag med mange forskellige opgave. Du bliver en del af et kreativ og idérigt team af smilende, imødekommende og servicemindede piger. Vi forventer at du er ambitiøs, servicemindet, engageret og kreativ i dit arbejde, og at du har holdånd, drive og godt humør. Ikke ryger og med bopæl i Silkeborg Du har gennemført HG. Ansøgningsfrist d.1 4-19 Tiltrædelse efter aftale og gerne i april 201911Jobnetfe888c38100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-16T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandØstjyllandSkanderborgEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandIkast-BrandeEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborg3435982BLOMSTERBUTIKKEN KVISTEN V/ RUTH MUNK PEDERSEN11Borgergade 32A8600SilkeborgDKDanmark0info@blomsterbutikken-kvisten.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent694545JobNet493104349310431000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fe888c38https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=fe888c38https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fe888c38&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fe888c38&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Elev_og_trainee/7.jpgHar du mod på nye udfordringer? Som Butikselev indenfor kategorien Elev & trainee får du en fantastisk start på karrieren.12008001Dansk3Læse/ tale522043Butikselev15Elev & trainee360128820Ruth Pederseninfo@blomsterbutikken-kvisten.dkDKDanmarkDKDanmark329954193Legesyg butikselev søges til Nordens største legetøjs og hobbybutik i ViborgRobot Er du en selvstændig og kreativ m k med flair for Legetøj, kreativ hobby, fjernstyrede biler - eller har lysten til at lære det, er det måske lige dig vi mangler! Til vores butik i Viborg søger vi nu efter vores nye elev til snarlig tiltrædelse. Vi forventer af dig, at du er serviceminded, selvstændig, initiativrig, har teknisk flair samt er fleksibel og mødestabil. At du forstår vigtigheden af god kundeservice, samt at holde kunden i fokus. Til gengæld kan vi tilbyde en sjov og anderledes hverdag, hvor to dage sjældent er ens. Du kommer til at arbejde i tidsrummet 10:00-18:00 10:00-16:00 og din dag vil hovedsagligt bestå i salg og vejledning af Legetøj, Kreativ hobby og Fjernstyrede biler og almindelig opfyldning og kassebetjening. Kan du genkende dig selv i ovenstående, så send os en ansøgning, og fortæl os, hvorfor det lige netop er dig, vi står og mangler. Vi sørger for grundig oplæring og tilbyder løn og vilkår efter overenskomst på området. Vi afholder samtaler løbene, så send allerede din ansøgning nu.

Er du en selvstændig og kreativ m/k med flair for Legetøj, kreativ hobby, fjernstyrede biler  - eller har lysten til at lære det, er det måske lige dig vi mangler!


Til vores butik i Viborg søger vi nu efter vores nye elev til snarlig tiltrædelse.


Vi forventer af dig, at du er serviceminded, selvstændig, initiativrig, har teknisk flair samt er fleksibel og mødestabil.


At du forstår vigtigheden af god kundeservice, samt at holde kunden i fokus.


Til gengæld kan vi tilbyde en sjov og anderledes hverdag, hvor to dage sjældent er ens.
Du kommer til at arbejde i tidsrummet 10:00-18:00 / 10:00-16:00 og din dag vil hovedsagligt bestå i salg og vejledning af Legetøj, Kreativ hobby og Fjernstyrede biler og almindelig opfyldning og kassebetjening.

Kan du genkende dig selv i ovenstående, så send os en ansøgning, og fortæl os, hvorfor det lige netop er dig, vi står og mangler.

Vi sørger for grundig oplæring og tilbyder løn og vilkår efter overenskomst på området.


Vi afholder samtaler løbene, så send allerede din ansøgning nu.

MID HOBBYViborg2019-02-14T00:00:002019-03-01T00:00:00
329962511SALGSELEV - BOLIGRobot Bahne i Vejle søger en dygtig salgselev til boligafdelingen pr. 1. august 2019. Du brænder for SALG og DESIGN generelt og kender vigtigheden af GOD SERVICE. Du er den fødte sælger og lægger stor vægt på kundebetjening og mener, at det er den vigtigste opgave i en butik. Du har et særligt talent for at give kunderne en positiv oplevelse, og du elsker den daglige kundekontakt. Du er samtidig humørfyldt og indstillet på at spille en vigtig rolle i et positivt arbejdsklima. Vi tilbyder dig at blive en vigtig del af Bahne-familiens spændende butiksunivers i en butik, som er en af Danmarks flotteste inden for bolig, mode og design. Du bliver en del af et dynamisk team af engagerede og professionelle medarbejdere, som brænder for at drive Bahne til yderligere succes. Du får en aktiv og udfordrende hverdag i samarbejde med vores team af yderst professionelle medarbejdere, som alle arbejder med det fælles mål for øje - at sikre øget salg og høj kundetilfredshed. Personlige kvaliteter Du er positiv, udadvendt og social Du er engageret og brænder for at gøre dig umage Du tør gå forrest og komme med gode id er Du er målrettet og salgsmotiveret Du går op i trends, design og mode Du ønsker at give den bedste kundeservice Du har som minimum bestået følgende: EUX Merkantil eller EUD GF 2 STX, HF, HTX inkl. 10 ugers HGS forløb HHX inkl. 5 ugers grundforløb Uddannelsen Du indgår i et 2-årigt uddannelsesforløb, som afsluttes med en fagprøve. I løbet af din elevtid vil du indgå i konkurrencen om at blive Årets Elev hos Bahne blandt alle vores 20 butikker. Elever i boligafdelingen går på lukkede Bahne-hold - 4x4 moduler - på Handelsfagskolen i Odder. Der afholdes en årlig elevdag for alle elever, og du vil gennem din elevtid deltage i leverandørbesøg, på messer, interne møder m.v. Inden du starter som elev, vil du deltage i et fælles introforløb på 3 dage, hvor Bahnes DNA vil blive gennemgået. Herudover er der udpeget en uddannelsesansvarlig i hver butik, der er klædt på til at støtte dig under hele din elevtid. Skriftlig ansøgning (Word PDF og gerne med foto) sendes pr. mail til vejle@bahne.dk Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 3-4 uger, er stillingen besat til anden side. Bahne er en kapitalkæde med 20 store moderne livsstilsbutikker i Danmark. Se mere på www.bahne.dk. Vi er en dynamisk virksomhed, som arbejder med 5 nøgleværdier: Keep it Simple, Teamwork, rlighed, Præstation og Glæde.

 

Bahne i Vejle søger en dygtig salgselev til boligafdelingen pr. 1. august 2019.

 

Du brænder for SALG og DESIGN generelt og kender vigtigheden af GOD SERVICE. Du er den fødte sælger og lægger stor vægt på kundebetjening og mener, at det er den vigtigste opgave i en butik. Du har et særligt talent for at give kunderne en positiv oplevelse, og du elsker den daglige kundekontakt. Du er samtidig humørfyldt og indstillet på at spille en vigtig rolle i et positivt arbejdsklima.

 

Vi tilbyder dig at blive en vigtig del af Bahne-familiens spændende butiksunivers i en butik, som er en af Danmarks flotteste inden for bolig, mode og design. Du bliver en del af et dynamisk team af engagerede og professionelle medarbejdere, som brænder for at drive Bahne til yderligere succes.

 

Du får en aktiv og udfordrende hverdag i samarbejde med vores team af yderst professionelle medarbejdere, som alle arbejder med det fælles mål for øje - at sikre øget salg og høj kundetilfredshed.

 

Personlige kvaliteter

 • Du er positiv, udadvendt og social
 • Du er engageret og brænder for at gøre dig umage
 • Du tør gå forrest og komme med gode idéer
 • Du er målrettet og salgsmotiveret
 • Du går op i trends, design og mode
 • Du ønsker at give den bedste kundeservice
 • Du har som minimum bestået følgende:

 

 • EUX Merkantil eller EUD GF 2
 • STX, HF, HTX inkl. 10 ugers HGS forløb
 • HHX inkl. 5 ugers grundforløb

 

Uddannelsen

Du indgår i et 2-årigt uddannelsesforløb, som afsluttes med en fagprøve.

 

I løbet af din elevtid vil du indgå i konkurrencen om at blive Årets Elev hos Bahne blandt alle vores 20 butikker.

 

Elever i boligafdelingen går på lukkede Bahne-hold - 4x4 moduler - på Handelsfagskolen i Odder.

 

Der afholdes en årlig elevdag for alle elever, og du vil gennem din elevtid deltage i leverandørbesøg, på messer, interne møder m.v.

 

Inden du starter som elev, vil du deltage i et fælles introforløb på 3 dage, hvor Bahnes DNA vil blive gennemgået. Herudover er der udpeget en uddannelsesansvarlig i hver butik, der er klædt på til at støtte dig under hele din elevtid.

 

Skriftlig ansøgning (Word/PDF – og gerne med foto) sendes pr. mail til vejle@bahne.dk  

 

 

 

 

 

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 3-4 uger, er stillingen besat til anden side.

 

Bahne er en kapitalkæde med 20 store moderne livsstilsbutikker i Danmark. Se mere på www.bahne.dk.  Vi er en dynamisk virksomhed, som arbejder med 5 nøgleværdier:

Keep it Simple, Teamwork, Ærlighed, Præstation og Glæde.

BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterVejle2019-02-18T00:00:002019-03-18T00:00:00
329958970Petworld søger butikselev til vores butik i Skive!Robot Petworld tilbyder en alsidig 2-årig uddannelse, hvor gåpåmod og ansvar er vigtige nøgleord. Er du: - smilende - udadvendt - ærlig - serviceminded - fleksibel - pligeopfyldende - så er det måske dig vi søger. Fra 1. dag får du lov til at prøve kræfter med opgaver, som du skal løse med initiativ og selvstændighed. Du skal i løbet af elevperioden være parat til at tage ansvar, og du vil løbende få tildelt dine egne ansvarsområder. Dit daglige arbejde giver sammen med skoleopholdene en alsidig uddannelse. Det gennemsnitlige ugentlige timetal vil være 37 timer.Weekendarbejde skal påregnes. Forventet startdato: 18 marts 2019 Vi forestiller os, at du har bestået en af følgende uddannelser: Grundforløb 1 og 2 (EUD), EUV, EUX, HG2 eller HHX, HTX, STX samt HF med EUS. Henvendelse kan ske pr. mail til Petworld på: skiveleder@petworld.dk Er der spørgsmål kan butikken kontaktes på 97565628 Emne: Ansøgning butikselev Ledige stillinger: 1 PETWORLD har som mål at blive Danmarks førende supermarked indenfor salg af foder og dyreartikler. Vores mission er at forbedre og forlænge kæledyrs livskvalitet. Petworld er en 100 danskejet virksomhed i konstant vækst, som årligt omsætter for et trecifret millionbeløb.

Petworld tilbyder en alsidig 2-årig uddannelse, hvor gåpåmod og ansvar er vigtige nøgleord.

Er du:

- smilende

- udadvendt

- ærlig

- serviceminded

- fleksibel

- pligeopfyldende

- så er det måske dig vi søger.

Fra 1. dag får du lov til at prøve kræfter med opgaver, som du skal løse med initiativ og selvstændighed. Du skal i løbet af elevperioden være parat til at tage ansvar, og du vil løbende få tildelt dine egne ansvarsområder. Dit daglige arbejde giver sammen med skoleopholdene en alsidig uddannelse.

 

Det gennemsnitlige ugentlige timetal vil være 37 timer.
Weekendarbejde skal påregnes.

Forventet startdato: 18 marts 2019

Vi forestiller os, at du har bestået en af følgende uddannelser: Grundforløb 1 og 2 (EUD), EUV, EUX, HG2 eller HHX, HTX, STX samt HF med EUS.

 

Henvendelse kan ske pr. mail til Petworld på: skiveleder@petworld.dk

Er der spørgsmål kan butikken kontaktes på  97565628

Emne: Ansøgning butikselev

Ledige stillinger: 1

 

PETWORLD har som mål at blive Danmarks førende supermarked indenfor salg af foder og dyreartikler. Vores mission er at forbedre og forlænge kæledyrs livskvalitet. Petworld er en 100% danskejet virksomhed i konstant vækst, som årligt omsætter for et trecifret millionbeløb.

PETWORLD SKIVE K/SSkive2019-02-11T00:00:002019-03-01T00:00:00
329955097Salgselev til My Home Møbler HolstebroRobot Drømmer eller brænder du for at sælge, og vil du være en del af teamet? så læs her: Vi forventer at vores nye elev: Er sælger med STORT S Er initiativrig. Er serviceminded Er klar til at blive en central del af et velfungerende butiksteam, hvor der ikke er langt fra id til handling. Er udadvendt og kan arbejde selvstædigt. Det forventes, at du har bestået HG2, HHX ( 5 ugers grundforløb), GF2 Detail eller EUS eller tilsvarende Vil du være en del af My Home Møbler? Kæden åbnede sin første butik i 2006 og er i dag landsdækkende med 32 butikker. Ønsker du flere informationer, kan du besøge vores hjemmeside www.myhomemøbler.dk For den rette kandidat vil der være mulighed for deltidsansættelse inden elevtidens start. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Vi ser frem til at høre fra dig Jeff Tulstrup butikschef My Home Møbler Holstebro

Drømmer eller brænder du for at sælge, og vil du være en del af teamet?

så læs her:Vi forventer at vores nye elev:

 1. Er sælger med STORT S

 2. Er initiativrig.

 3. Er serviceminded
 4. Er klar til at blive en central del af et velfungerende butiksteam, hvor der ikke er langt fra idé til handling.

 5. Er udadvendt og kan arbejde selvstædigt.

Det forventes, at du har bestået HG2, HHX (+5 ugers grundforløb), GF2 Detail eller EUS eller tilsvarende

Vil du være en del af My Home Møbler?

Kæden åbnede sin første butik i 2006 og er i dag landsdækkende med 32 butikker. Ønsker du flere informationer, kan du besøge vores hjemmeside www.myhomemøbler.dk

For den rette kandidat vil der være mulighed for deltidsansættelse inden elevtidens start.Tiltrædelse: Hurtigst muligtVi ser frem til at høre fra digJeff Tulstrup

butikschef

My Home Møbler Holstebro

My Home HolstebroHolstebro2019-02-05T00:00:002019-04-02T00:00:00
329949608Serviceminded og engageret salgselev med speciale indenfor MøbelhandelRobot Kunne du tænke dig at arbejde i en møbelforretning, hvor alle dage ikke ligner hinanden? Vi søger en serviceminded og engageret salgselev til vores butik i Nørre Nebel. Hvem er vi? Lauridsens Møbler Tæpper er en familie ejet virksomhed, som har eksisteret i mere end 50 år, hvor vi har levet af salg af møbler og gulvbelægning til sommerhuse og private hjem. Udover vores fysiske butik, har vi også tilknyttet en webshop med salg af møbler og boliginteriør. Dine arbejdsopgaver: Hos os vil du få en grundig indsigt i områder inden for salg, service, butiksdrift og online-handel. Du vil tage del i den daglige drift i butikken, som udover kundekontakten i butikken også indebære levering og montering af møbler. Udover den daglige gang i butikken, vil du også komme til at beskæftige dig med vores webshop, hvor du vil komme til at oprette produkter samt ekspedition af indkomne ordre. Sideløbende med dit arbejde i butikken gennemgår du et skoleophold sammen med øvrige elever med speciale indenfor Møbelhandel. Vores ønsker til dig: Du er i gang med grundforløbet til detailuddannelsen, påtænker at gå i gang eller har afsluttet grundforløbet. Du er ansvarsfuld, imødekommende og serviceminded, og har fokus på altid at give kunden en god oplevelse. Nysgerrig og opsøgende indenfor online-handel Ansøgningsfrist: Snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige. Ansøgningen sendes til: Info@lauridsensmoebler.dk Vil du vide mere? Så er du velkommen til at kontakte: Søren Lauridsen på e-mail info@lauridsensmoebler.dk. Du kan finde supplerende oplysninger om virksomheden og vores produkter på http: www.lauridsensmoebler.dk

Kunne du tænke dig at arbejde i en møbelforretning, hvor alle dage ikke ligner hinanden? Vi søger en serviceminded og engageret salgselev til vores butik i Nørre Nebel.

 

Hvem er vi?

Lauridsens Møbler & Tæpper er en familie ejet virksomhed, som har eksisteret i mere end 50 år, hvor vi har levet af salg af møbler og gulvbelægning til sommerhuse og private hjem. Udover vores fysiske butik, har vi også tilknyttet en webshop med salg af møbler og boliginteriør.

 

Dine arbejdsopgaver:

Hos os vil du få en grundig indsigt i områder inden for salg, service, butiksdrift og online-handel.

Du vil tage del i den daglige drift i butikken, som udover kundekontakten i butikken også indebære levering og montering af møbler. Udover den daglige gang i butikken, vil du også komme til at beskæftige dig med vores webshop, hvor du vil komme til at oprette produkter samt ekspedition af indkomne ordre.

Sideløbende med dit arbejde i butikken gennemgår du et skoleophold sammen med øvrige elever med speciale indenfor Møbelhandel.  

 

Vores ønsker til dig:  

 • Du er i gang med grundforløbet til detailuddannelsen, påtænker at gå i gang eller har afsluttet grundforløbet.
 • Du er ansvarsfuld, imødekommende og serviceminded, og har fokus på altid at give kunden en god oplevelse.
 • Nysgerrig og opsøgende indenfor online-handel 

 

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige. Ansøgningen sendes til: Info@lauridsensmoebler.dk

 

Vil du vide mere? 

Så er du velkommen til at kontakte: Søren Lauridsen på e-mail info@lauridsensmoebler.dk. Du kan finde supplerende oplysninger om virksomheden og vores produkter på http://www.lauridsensmoebler.dk

LAURIDSENS MØBLER & TÆPPER ApSNørre Nebel2019-01-28T00:00:002019-03-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Legesyg butikselev søges til Nordens største legetøjs og hobbybutik i Viborg

MID HOBBY

Viborg
Er du en selvstændig og kreativ m k med flair for Legetøj, kreativ hobby, fjernstyrede biler - eller har lysten til at lære det, er det måske lige dig vi mangler! Til vores butik i Viborg søger vi nu efter vores nye elev til snarlig tiltrædelse. Vi ...
Indrykket:14. februar 2019
Udløbsdato:1. marts 2019

SALGSELEV - BOLIG

BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center

Vejle
Bahne i Vejle søger en dygtig salgselev til boligafdelingen pr. 1. august 2019. Du brænder for SALG og DESIGN generelt og kender vigtigheden af GOD SERVICE. Du er den fødte sælger og lægger stor vægt på kundebetjening og mener, at det er den vigtigs...
Indrykket:18. februar 2019
Udløbsdato:18. marts 2019

Petworld søger butikselev til vores butik i Skive!

PETWORLD SKIVE K/S

Skive
Petworld tilbyder en alsidig 2-årig uddannelse, hvor gåpåmod og ansvar er vigtige nøgleord. Er du: - smilende - udadvendt - ærlig - serviceminded - fleksibel - pligeopfyldende - så er det måske dig vi søger. Fra 1. dag får du lov til at prøve kræfte...
Indrykket:11. februar 2019
Udløbsdato:1. marts 2019

Salgselev til My Home Møbler Holstebro

My Home Holstebro

Holstebro
Drømmer eller brænder du for at sælge, og vil du være en del af teamet? så læs her: Vi forventer at vores nye elev: Er sælger med STORT S Er initiativrig. Er serviceminded Er klar til at blive en central del af et velfungerende butiksteam, hvor der ...
Indrykket:5. februar 2019
Udløbsdato:2. april 2019

Serviceminded og engageret salgselev med speciale indenfor Møbelhandel

LAURIDSENS MØBLER & TÆPPER ApS

Nørre Nebel
Kunne du tænke dig at arbejde i en møbelforretning, hvor alle dage ikke ligner hinanden? Vi søger en serviceminded og engageret salgselev til vores butik i Nørre Nebel. Hvem er vi? Lauridsens Møbler Tæpper er en familie ejet virksomhed, som har eksi...
Indrykket:28. januar 2019
Udløbsdato:25. marts 2019