Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Blomsterdekoratør/blomsterbinder - faglært.

 

Arbejdstid 

20-25 timer

Butikkens åbnings tider er 9.00 til 17.00 i hverdage og lørdag 9.00 til 13.00

Så timerne er fordelt inden for der. Man arbejder hver anden lørdag.

  

Arbejdsopgaver 

Vi er en travl blomsterbutik , så vi har meget afveksle arbejde, arbejdet består af buketter, brudebuketter, begravelse binderi og ja alt hvad der høre med til en blomsterbutik .

  

Kvalifikationer 

Er du uddannet blomsterbinder forventer vi at du derudover har nogle års erfaring indenfor faget.

Er du uddannet blomsterdekoratør har du eventuelt derudover erfaring indenfor faget.

Som person kan du arbejde selvstændigt, være imødekommende og serviceminded over for kunderne i butikken.

  

Ansøgning

Send snarest muligt en kort ansøgning sammen med dit CV til Charlotte Groth på mail - kontor@brdrnielsenblomster.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329812115Phoenix-db1ba11112018-05-15T00:00:00Blomsterdekoratør/blomsterbinder - faglært.

 

Arbejdstid 

20-25 timer

Butikkens åbnings tider er 9.00 til 17.00 i hverdage og lørdag 9.00 til 13.00

Så timerne er fordelt inden for der. Man arbejder hver anden lørdag.

  

Arbejdsopgaver 

Vi er en travl blomsterbutik , så vi har meget afveksle arbejde, arbejdet består af buketter, brudebuketter, begravelse binderi og ja alt hvad der høre med til en blomsterbutik .

  

Kvalifikationer 

Er du uddannet blomsterbinder forventer vi at du derudover har nogle års erfaring indenfor faget.

Er du uddannet blomsterdekoratør har du eventuelt derudover erfaring indenfor faget.

Som person kan du arbejde selvstændigt, være imødekommende og serviceminded over for kunderne i butikken.

  

Ansøgning

Send snarest muligt en kort ansøgning sammen med dit CV til Charlotte Groth på mail - kontor@brdrnielsenblomster.dk

2018-07-11T00:51:05.080 Arbejdstid 20-25 timer Butikkens åbnings tider er 9.00 til 17.00 i hverdage og lørdag 9.00 til 13.00 Så timerne er fordelt inden for der. Man arbejder hver anden lørdag. Arbejdsopgaver Vi er en travl blomsterbutik , så vi har meget afveksle arbejde, arbejdet består af buketter, brudebuketter, begravelse binderi og ja alt hvad der høre med til en blomsterbutik . Kvalifikationer Er du uddannet blomsterbinder forventer vi at du derudover har nogle års erfaring indenfor faget. Er du uddannet blomsterdekoratør har du eventuelt derudover erfaring indenfor faget. Som person kan du arbejde selvstændigt, være imødekommende og serviceminded over for kunderne i butikken. Ansøgning Send snarest muligt en kort ansøgning sammen med dit CV til Charlotte Groth på mail - kontor@brdrnielsenblomster.dk11Jobnetdb1ba111100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-10T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandHedensted3247391Interflora Brdr. Nielsen v/Charlotte Groth11Frederiksgade 398700HorsensDKDanmark0
kontor@brdrnielsenblomster.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent571391JobNet48241101000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=db1ba111https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=db1ba111https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=db1ba111&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=db1ba111&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Land_skov_og_havebrug/5.jpgEr du den nye Blomsterdekoratør i Interflora Brdr. Nielsen v/Charlotte Groth?12008001Dansk3Læse/ tale933477Blomsterdekoratør24Land-, skov- og havebrug354995019Charlotte Grothkontor@brdrnielsenblomster.dkDKDanmarkDKDanmark329942865Blomsterdekoratør-ElevRobot Blomsterdekoratørelev hos Blomsterbutikken Kvisten Er du vores nye elev? Som elev hos os kan vi tilbyde, en spændende hverdag med mange forskellige opgave. Du bliver en del af et kreativ og id rigt team af smilende, imødekommende og servicemindede piger. Vi forventer at du er ambitiøs, servicemindet, engageret og kreativ i dit arbejde, og at du har holdånd, drive og godt humør. Ikke ryger. Du har gennemført HG. Ansøgningsfrist d.9 2-19 Tiltrædelse i marts april 2019

Blomsterdekoratørelev hos Blomsterbutikken Kvisten 

Er du vores nye elev? 

Som elev hos os kan vi tilbyde, en spændende hverdag med mange forskellige opgave.

Du bliver en del af et kreativ og idérigt team af smilende, imødekommende og servicemindede piger.

Vi forventer at du er ambitiøs, servicemindet, engageret og kreativ i dit arbejde, og at du har holdånd, drive og godt humør.

Ikke ryger.

Du har gennemført HG.

Ansøgningsfrist d.9/2-19

Tiltrædelse i marts/april 2019

 

BLOMSTERBUTIKKEN KVISTEN V/ RUTH MUNK PEDERSENSilkeborg2019-01-15T00:00:002019-03-12T00:00:00
329928214Bendixen Blomster Risskov søger blomsterdekoratørRobot Blomsterdekoratørjob hos Bendixen Blomster - her får du muligheden for at udfolde dine kreative evner i gode omgivelser. Hos Bendixen Blomster har vi travlt, og derfor søger vi en blomsterdekoratør med erfaring til vores butik. Du skal have øje for kvaliteten i håndværket, og have et dejligt smil på læben, som smitter. Din faglighed skal kunne bruges i rådgivning til kunden og i det hele taget sikre kvaliteten i kundeoplevelsen, som vi går meget op i. Vores produktflade er meget bred, hvilket gør os dygtige indenfor mange områder, og giver mange forskellige opgaver ikke to dage er ens! Du skal være i god fysisk form, være fleksibel, og parat til at yde en ekstra indsats i forbindelse med højtider og travle perioder, som du sandsynligvis allerede kender til med arbejdet i branchen. Vi er en butik med 12 ansatte, som består af blomsterdekoratører, elever, chauffører, medhjælpere og os ejere. Vi har igennem 8 år bygget butikken op til en forretning, hvor arbejdsprocesserne er gennemarbejdet og hele forretningen bærer præg af høj grundighed i alt, hvad vi laver. Dine arbejdstider vil typisk være fra 9-18 i hverdagene og hver anden weekend Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi værner om det gode arbejdsmiljø, hvor dagene er fyldt med godt humør. Vi har det godt sammen og vi vil glæde os til at få en ny god kollega med på holdet. For os betyder loyalitet og sammenhold meget, derfor drømmer vi om at få en kollega, der bliver en del af os i mange år fremover. Hvis opslaget har fået din interesse, så send din ansøgning til bendixenblomster@gmail.com, eller giv et kald på tlf. 86180788, hvor Jonas og Christine står til rådighed for en snak. Du skal også være meget velkommen til at kigge forbi os i butikken på Nordre Strandvej i Risskov. Vi holder samtaler løbende og stopper søgningen, når vi har fundet den rette. Alle henvendelser vil blive behandlet og opbevaret fortroligt. Vi ser frem til at høre fra dig! Bendixen Blomster Nordre Strandvej 84 B 8240 Risskov

Blomsterdekoratørjob hos Bendixen Blomster - her får du muligheden for at udfolde dine kreative evner i gode omgivelser.

Hos Bendixen Blomster har vi travlt, og derfor søger vi en blomsterdekoratør med erfaring til vores butik.

Du skal have øje for kvaliteten i håndværket, og have et dejligt smil på læben, som smitter. Din faglighed skal kunne bruges i rådgivning til kunden og i det hele taget sikre kvaliteten i kundeoplevelsen, som vi går meget op i. Vores produktflade er meget bred, hvilket gør os dygtige indenfor mange områder, og giver mange forskellige opgaver – ikke to dage er ens!

Du skal være i god fysisk form, være fleksibel, og parat til at yde en ekstra indsats i forbindelse med højtider og travle perioder, som du sandsynligvis allerede kender til med arbejdet i branchen.

Vi er en butik med 12 ansatte, som består af blomsterdekoratører, elever, chauffører, medhjælpere og os ejere. Vi har igennem 8 år bygget butikken op til en forretning, hvor arbejdsprocesserne er gennemarbejdet og hele forretningen bærer præg af høj grundighed i alt, hvad vi laver.

Dine arbejdstider vil typisk være fra 9-18 i hverdagene og hver anden weekend

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi værner om det gode arbejdsmiljø, hvor dagene er fyldt med godt humør. Vi har det godt sammen og vi vil glæde os til at få en ny god kollega med på holdet. For os betyder loyalitet og sammenhold meget, derfor drømmer vi om at få en kollega, der bliver en del af os i mange år fremover.

Hvis opslaget har fået din interesse, så send din ansøgning til bendixenblomster@gmail.com, eller giv et kald på tlf. 86180788, hvor Jonas og Christine står til rådighed for en snak.

Du skal også være meget velkommen til at kigge forbi os i butikken på Nordre Strandvej i Risskov.

Vi holder samtaler løbende og stopper søgningen, når vi har fundet den rette.

Alle henvendelser vil blive behandlet og opbevaret fortroligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Bendixen Blomster

Nordre Strandvej 84 B

8240 Risskov

Bendixen Blomster v/Christine Grunnet BendixenRisskov2018-12-17T00:00:002019-02-12T00:00:00
329928213Bendixen Blomster i Risskov søger blomsterdekoratør elevRobot Til ansættelse snarest søger vi endnu en blomsterdekoratørelev med stort gå-på-mod til vores butik i Risskov. Du skal være imødekommende, smilende og sætte stor værdi i at levere en god service. Du kan lide at have rigtig travlt, og igangsætter dig selv mod løsning af næste opgave. Det er vigtigt, at du har lysten og evnen til at tage eget medansvar for uddannelsen. Du skal være i god fysisk form, fleksibel og parat til at yde en ekstra indsats i forbindelse med højtider og travle perioder. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor det går stærkt i et positivt arbejdsmiljø. Udover udlærte blomsterdekoratører har vi i forvejen to elever i butikken. Vi vægter god kundeservice rigtig højt og vi sætter en stor ære i at tilbyde høj kvalitet i håndværket med alt binderi. Vi er samtidig medlem af Interflora. Som elev arbejder du 37 timer ugentlig og tiderne følger vores åbningstider. ?????????????????????????? Kunne du tænke dig at blive en del af Bendixen Blomster og få nye fantastiske kollegaer, så kom forbi os med din ansøgning eller send den på mail. Det er vigtigt at du beskriver hvorfor du vil være blomsterdekoratør. Hvis opslaget har fået din interesse, så kan du også læse mere om uddannelsen som blomsterdekoratør her: https: www.handelsfagskolen.dk bloms om-uddannelsen.aspx ?? Vi holder samtaler løbende og stopper søgningen, når vi har fundet den rette. Opstart ønskes i starten af det nye år. Vi ser frem til at høre fra dig????

Til ansættelse snarest søger vi endnu en blomsterdekoratørelev med stort gå-på-mod til vores butik i Risskov.

Du skal være imødekommende, smilende og sætte stor værdi i at levere en god service.
Du kan lide at have rigtig travlt, og igangsætter dig selv mod løsning af næste opgave. Det er vigtigt, at du har lysten og evnen til at tage eget medansvar for uddannelsen. Du skal være i god fysisk form, fleksibel og parat til at yde en ekstra indsats i forbindelse med højtider og travle perioder.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor det går stærkt i et positivt arbejdsmiljø. Udover udlærte blomsterdekoratører har vi i forvejen to elever i butikken.
Vi vægter god kundeservice rigtig højt og vi sætter en stor ære i at tilbyde høj kvalitet i håndværket med alt binderi. Vi er samtidig medlem af Interflora.

Som elev arbejder du 37 timer ugentlig og tiderne følger vores åbningstider.

??????????????????????????

Kunne du tænke dig at blive en del af Bendixen Blomster og få nye fantastiske kollegaer, så kom forbi os med din ansøgning eller send den på mail. Det er vigtigt at du beskriver hvorfor du vil være blomsterdekoratør. 

Hvis opslaget har fået din interesse, så kan du også læse mere om uddannelsen som blomsterdekoratør her:
https://www.handelsfagskolen.dk/…/bloms…/om-uddannelsen.aspx ??

 

Vi holder samtaler løbende og stopper søgningen, når vi har fundet den rette.

Opstart ønskes i starten af det nye år.

Vi ser frem til at høre fra dig????

Bendixen Blomster v/Christine Grunnet BendixenRisskov2018-12-16T00:00:002019-02-12T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Blomsterdekoratør-Elev

BLOMSTERBUTIKKEN KVISTEN V/ RUTH MUNK PEDERSEN

Silkeborg
Blomsterdekoratørelev hos Blomsterbutikken Kvisten Er du vores nye elev? Som elev hos os kan vi tilbyde, en spændende hverdag med mange forskellige opgave. Du bliver en del af et kreativ og id rigt team af smilende, imødekommende og servicemindede p...
Indrykket:15. januar 2019
Udløbsdato:12. marts 2019

Bendixen Blomster Risskov søger blomsterdekoratør

Bendixen Blomster v/Christine Grunnet Bendixen

Risskov
Blomsterdekoratørjob hos Bendixen Blomster - her får du muligheden for at udfolde dine kreative evner i gode omgivelser. Hos Bendixen Blomster har vi travlt, og derfor søger vi en blomsterdekoratør med erfaring til vores butik. Du skal have øje for ...
Indrykket:17. december 2018
Udløbsdato:12. februar 2019

Bendixen Blomster i Risskov søger blomsterdekoratør elev

Bendixen Blomster v/Christine Grunnet Bendixen

Risskov
Til ansættelse snarest søger vi endnu en blomsterdekoratørelev med stort gå-på-mod til vores butik i Risskov. Du skal være imødekommende, smilende og sætte stor værdi i at levere en god service. Du kan lide at have rigtig travlt, og igangsætter dig ...
Indrykket:16. december 2018
Udløbsdato:12. februar 2019