Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Blue City søger Reparatør Trainee til vores Centralværksted

Har du fingrene skruet godt på og klar til at lære noget nyt? 

Har du styr på den nyeste forbrugerelektronik og let ved at erhverve dig ny viden ift. at reparere produkter indenfor smartphones, tablets, computer, konsoller o.l.? Så søger vi netop dig til vores Centralværksted i Vejle.

Hvis du samtidig besidder et køligt overblik i en travl hverdag og evnen til at arbejde hurtigt men samtidig bevare den høje kvalitet i arbejdet, så har du muligheden for at udvikle din egen rolle og være med i Danmarks mest spændende e-retailing koncept. Vi tilbyder dig oplæring og træning indenfor reparation af diverse forbrugerelektronik - det er derfor ikke et krav at du har erfaring, så længe at du er villig til at lære.

Efter grundig oplæring er det forventet, at du kan arbejde selvstændigt. Dette vil dog hele tiden være i samarbejde med vores andre reparatører og lederen af vores centralværksted. Jobbet er en fuldtidsstilling, hvor størstedelen af arbejdstimerne vil ligge mellem kl. 8 og 17. Dog kan der forekomme aften- og weekendarbejde i travle perioder. Trainee perioden er på 6 måneder, hvorefter der kan være mulighed for fastansættelse.

 

Har du evnerne - så sætter vi ikke begrænsninger men giver vi dig mulighederne.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af: 

 • Reparation af kunders smartphones, tablets, og anden forbruger elektronik
 • Reparation af indkøbte produkter
 • Modtagelse af indkøbte produkter
 • Lagerstyring af reservedele
 • Løbende ad hoc opgaver

  

Hvem er vi?

 • Den førende kæde indenfor handel med brugt forbrugerelektronik
 • Blue City A/S er ejet Blue Company Holding, som er et dansk privatejet investeringsselskab.
 • Blue City har en række fysiske butikker i Danmark og en E-commerce platform i Danmark og Sverige, www.bluecity.dk og www.bluecity.se.
 • Blue City er i kraftig vækst, og forventer indenfor de næste 12 måneder at runde DKK 100 millioner i omsætning – hvilket vil sige efter 3 år, og vi vil fortsætte vores ekspansion såvel i Danmark som i udlandet.
 • Selskabet blev profitabelt i dets 2. regnskabsår.
 • Vi har skabt en forretning indenfor cirkulær økonomi, som er kommercielt attraktiv og med et stort vækstpotentiale.
 • Blue City vil tiltrække de bedste medarbejdere med et princip, hvor vi hylder det gode købmandskab og hvor råderet, frihedsgrader og udviklingsmuligheder stiger desto mere man performer og viser man vil og kan.

 

Tiltrædelse

Vi behandler løbende ansøgninger, så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning til os. Tiltrædelse vil også være snarest muligt.

Trainee løn efter kvalifikationer

 

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående karakteristika og mener, at du er den rette til jobbet, vil vi meget gerne høre fra dig. Send ansøgning og CV til job@bluecity.dk - skriv venligst "Reparatør Trainee" i emnefeltet.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her