BM Marine Service A/S søger medarbejder

Til at fastholde og udbygge vort servicenet inden for Volvo Penta marine motorer, søger vi en montør til at indgå i vort service team.

DU ER:

Uddannet auto-mekaniker, måske lastvogns- eller industrimeknaiker. Du kan arbejde selvstændigt, er positiv, udadvendt og serviceminded, har brugerkendskab til engelsk i tekst og tale. Du har kørekort, minimum kategori B.

VI TILBYDER:

Du bliver en del af et eksternt Volvo Penta team, bestående af 7 personer, hvis primære ansvarsområde er at vejlede og servicere vore kunder i valg og anvendelse af Volvo Pentas produkter, primært til lystbådsmotorer. Det er et afvekslende job, hvor der bl.a. arbejdes med elektronisk styrede diesel- og benzinmotorer, samt fiskeri-, industri-, og andet erhverv. Du vil løbende blive videreuddannet. Volvo Penta afholder kurser, så du er opdateret med de seneste teknologiske fremskridt.

Hør mere om dit nye job, kontakt venligst Morten Londorf, via mail ml@bmmarine.dk eller
tlf. 5666 0918

BM Marine Service A/S er et af landets førende Volvo Penta marinecentre, med en motivation og service der ligger helt i top. Flere af os har over 30 års erfaring med Volvo Penta, men selv om vi føler os rimeligt på hjemmebane indenfor Volvo Pentas produkter, deltager vi løbende i uddannelse og servicekurser, alt sammen for at kunne yde vore kunder den bedst mulige assistance. Vi er i konstant udvikling og vi forventer store udfordringer vedrørende Volvo Penta`s produkter de kommende år.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.