Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bo og støtte Jyderup søger tilkaldevikar

Vi søger tilkaldevikar, fortrinsvis til vores samværs-tilbud.

Samværstilbuddet ligger i Jyderup by og er et tilbud til alle de borgere, der modtager socialpædagogisk støtte fra Bo og støtte Jyderup. Tilbuddet har åbent 3 gange ugentligt, normalt i tidsrummet fra kl. 15.00- 20.00. Omdrejningspunktet er en madklub, hvor borgerne støttes i at handle ind og lave mad i fællesskab.

Bo og Støtte Jyderup hører under Handicap og psykiatri, Aktiv Hele Livet, Holbæk Kommune og yder socialpædagogisk støtte og vejledning til ca. 60 borgere. Målgruppen er udviklingshæmmede borgere, der bor i egen bolig. Derudover ydes der også støtte til en del borgere med senhjerneskade og andre med behov for støtte i hjemmet. Flere borgere har desuden psykiatriske problemstillinger.

Vores kerneopgave er, at støtte den enkelte borger i at mestre sit eget liv. Vi arbejder ud fra værdierne ordentlighed, åbenhed og høj faglighed. Vi har en anerkendende og relations orienteret faglig tilgang og vi arbejder med den etiske model som reflektionsværktøj.

Løn- og ansættelsesforhold:
I henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: 22. februar 2018

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her