Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Boelskifte Administration A/S søger ejendomsadministrator

Boelskifte Administration A/S søger en ejendomsadministrator til vores kontor i Roskilde eller på Frederiksberg

Boelskifte Administration A/S står og mangler dig, hvis du har erfaring med administration af andelsbolig- og ejerforeninger, er serviceminded, kan arbejde både selvstændigt og i team, og er en god kollega.

Du vil komme til selvstændigt at administrere din egen ejendomsportefølje, som består af både ejer- og andelsboligforeninger. Du vil være en del af et team på ni kolleger, så der er rig mulighed for sparring og udvikling. Du vil få mulighed for at tilegne dig yderligere erfaring som dirigent, eller måske mestrer du allerede denne opgave, ved nogle af foreningernes generalforsamlinger mod særskilt tillæg.

Vi har yderligere tre bogholdere, der varetager den daglige bogføring, lønninger mv.

Som administrationsfirma lægger vi vægt på at være førende, hvad angår visioner og digitale løsninger for at kunne yde den bedste service for foreningerne og for at optimere arbejdsgangen. Vi benytter bolig-administrationssystemet EG Bolig og sikker digital ejendomskommunikation via ProBo.

Boelskifte Administration A/S tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår, herunder flekstid, fredagsfri hver 3. uge, mulighed for at aftale hjemmearbejdsdage, sundhedsforsikring og massage. Vi har fokus på den enkelte medarbejders personlige udvikling, herunder kursusaktivitet og efteruddannelse.

Vi ligger centralt og tæt på offentlige transportmuligheder. Du kan se mere om os på vores hjemmeside www.boelskifteadministration.dk

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte adm.direktør Andreas Elleby på telefon 61 26 53 43.

Send din ansøgning allerede i dag til kontakt@boelskifteadm.dk eller med almindelig post til Boelskifte Administration A/S, Solbjergvej 3, 2. sal, 2000 Frederiksberg.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.