Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børn og Unge på Hospitalsenheden Midt, Regionshospitalet Viborg søger en overlæge i pædiatri med fagområde indenfor neuropædiatri

Der opslås hermed en overlæge stilling med funktion idet neuropædiatriske fagområde. Du vil få funktion i klinik, senge- og akutafsnit, hvor arbejdet tilrettelægges sammen med afsnittets øvrige speciallæger, faggrupper og ud fra afdelingens samlede driftsbehov.

Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2020 eller efter aftale.
 
Dine kvalifikationer
Vi forventer, at du
  • har speciallægeuddannelse i pædiatri, gerne med fagområdeinteresse inden for neuropædiatri
  • bidrager til udvikling i samarbejde med kolleger og ledelse
  • deltager i vejledning af medicinstuderende og yngre læger under uddannelse
  • kan kommunikere tydeligt i både tale og skrift
  • vil indgå i kvalitets- udviklings- og/eller forskningsprojekter på afdelingen
Der kan rekvireres en stillings- og funktionsbeskrivelse her.

Dette kan vi tilbyde den kvalificerede ansøger
Et udfordrende og udviklende speciallægejob med høj grad af selvbestemmelse.
Vi ser positivt på ønske og behov for yderligere uddannelse indenfor fagområdet. Ansættelse i denne stilling kan godkendes som 12 måneder i Dansk Pædiatrisk Selskabs 3-årige interne program for ekspertuddannelse i neuropædiatri.
 
Vi har et stærkt fagligt miljø, hvor diagnose, behandling og opfølgning er centrale elementer. Vi har et mangeårigt og stærkt fokus på mesterlære, også ved afdelingens lægelige eller tværfaglige konferencer. Vi anvender analyse af videocases til optimering af læring for såvel medicinstuderende, yngre læger i speciallægeuddannelse og speciallæger.
  • Vi har et tværfagligt team som udreder for og behandler cerebral parese. Teamet omfatter veluddannede og kompetente medarbejdere i form af fysioterapeut, ergoterapeuter, psykolog, diætist, socialrådgiver, sygeplejersker og ortopædkirurg. Vores speciallæger samt speciallæger fra ortopædkirurgisk afdeling deltager regelmæssigt i det tværfaglige, nationale CPOP-regi.
  • Vi har veludbygget hovedfunktion i intramuskulær botulinumtoksin behandling
  • Vi har opbygget regionsfunktion i behandling med baklofen pumpe, herunder påfyldning (i formaliseret samarbejde)
  • Vi har opbygget regionsfunktion for epilepsi hvor der er fortsatte anfald og/eller uacceptable bivirkninger trods afprøvning af to relevante antiepileptika. Varetages i tæt samarbejde med neurologi med særlige kompetencer i neurofysiologi (i formaliseret samarbejde) Vi har regelmæssige konferencer, hvor neurofysiologisk afdeling demonstrerer EEG fund
  • Vi har et tæt samarbejde med Røntgen og Scanning med regelmæssige MR-konferencer
Vagtfunktion
Stillingen er vagtbærende. Børn og Unge har to vagtlagt i tilstedeværelsesvagt. Forvagtslaget består af introduktionslæger, almen blok læger og hoveduddannelseslæger i pædiatri.
Bagvagtslaget består af sene hoveduddannelseslæger, afdelingslæger og overlæger.
 
Stuegang
Overlægen deltager i stuegang på afsnittene, på lige fod med de øvrige overlæger, og med særlig fokus på de neuropædiatriske patienter.
 
Om Børn og Unge, Regionshospitalet Viborg
Børn og Unge, Regionshospitalet Viborg, er en af fire børneafdelinger i Region Midtjylland. Vi varetager den pædiatriske funktion for mere end 4.000 børn og unge. Børn og Unge, Regionshospitalet Viborg har hovedfunktion indenfor de almindelige pædiatriske fagområder, Desuden har afdelingen regionsfunktion indenfor neonatalogi, gastroenterologi og neuropædiatri samt højt specialiseret funktion indenfor fødevare-allergi. Afdelingen har 31 senge og en stor ambulant aktivitet med ca. 13.000 ambulante besøg om året. Den 14. november 2019 tog vi vores nye akutmodtagelse og akutafsnit for børn og unge i brug. Her modtages patienterne af børnelæge og specialuddannede børnesygeplejersker. Børn og Unge har 141 ansatte.
 
Hospitalsenheden Midts overordnede værdier er hjerne, hjerte og vilje.
I Børn og Unge betyder det, at vi konstant har fokus på at blive bedre og udvikle os i forhold til patientforløb, så patienten får den bedste behandling. Det betyder også, at vi samarbejder på tværs af faggrupper.
 
Vi arbejder målrettet med patient-/pårørende-inddragelse. Vi har stor nytte af vores ungepanel.
 
Om Hospitalsenheden Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,3 mia. kr. årligt.
 
De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed med en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.
 
Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk
 
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger.
 
Stillingerne er omfattet af bestemmelserne om lokal løndannelse. Ansættelse er betinget af tilfredsstillende børneattest.
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til konst. ledende overlæge Jens Peter Nielsen på tlf. 7844 5541.
 
Ansøgningsfrist
Ansøgningen skal være os i hænde elektronisk senest den 5. august 2020 med dokumentation for uddannelse og speciallægeuddannelse. Skema til bedømmelse af ansøgers lægefaglige kompetencer udfyldes elektronisk i forbindelse med, at ansøgningen sendes.
 
Samtaler forventes afholdt i uge 34 2020.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.