Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børne- og AutismeCenter søger afdelingsleder til bo- og aktivitetstilbuddet Kirkevej

Er du en dygtig personaleleder som med en anerkendende ledelsesstil og faglig gejst kan bidrage til en kultur med høj arbejdsglæde og lyst til faglig udvikling? Så er det måske dig vi søger til en stilling som afdelingsleder til bo- og aktivitetstilbuddet, Kirkevej i Kværndrup.  
 
Vi søger en visionær afdelingsleder, der brænder for at skabe en meningsfuld hverdag for mennesker med autisme, udviklingshæmning, og psykiske lidelser, og somi tæt samarbejde med den øvrige ledelse kan stå i spidsen for driften og den videre udvikling af bo- og aktivitetstilbuddet, Kirkevej.  
 
Kirkevej som startede op i 2011 og er et relativt nyt bo- og aktivitetstilbud til 20 voksne borgere med autisme og nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Målgruppen har både autisme, udviklingshæmning, lavt psykisk udviklingsniveau og psykiske diagnoser såsom angst, manier mv. Enkelte borgere er kendetegnet ved behov for støtte 24 timer i døgnet og gerne én til én.  
 
Afdelingsleder med en anerkendende ledelsesstil 
Som afdelingsleder har du primært ansvar for: 
  • Personaleledelse 
  • Faglig udvikling og kvalitet 
  • Økonomi og løbende driftsopgaver 
  • Samarbejde med pårørende og øvrige samarbejdspartnere 
 
I forhold til medarbejderne er det vigtigt, at du har en åben og personlig tilgang og tør bringe dig selv i spil. Din ledelsesstil skal være anerkendende – dvs. åben, ærlig og direkte, så personalet føler sig set og hørt. Dette gør sig ligeledes gældende over for de pårørende og øvrige samarbejdspartnere. Desuden skal din ledelsesstil afspejle kompetencerne i Den sundeste ledelse. 
 
Som afdelingsleder på Kirkevej indgår du i et tæt samarbejde med en anden afdelingsleder om daglig drift og udvikling. I skal lykkes med den samlede ledelsesopgave på Kirkevej, og det er vigtigt, du ønsker at indgå i et forpligtende ledelsesfællesskab, hvor ansvaret og opgaver, kan/skal deles på tværs, men hvor du samtidig skal være i stand til at handle selvstændigt. Dine styrker skal komme dine kollegaer og den fælles ledelsesopgave til gavn og omvendt.  
 
Det daglige pædagogiske arbejde understøttes af en række medarbejdere, der alle har et højt fagligt niveau og som brænder for at gøre en forskel. Det giver lederteamet plads til at fokusere på ledelse, tværgående samarbejde og på at understøtte, at vi følger vores pædagogiske tilgang til autisme, udviklingshæmning, og psykiske lidelser og hele tiden udvikler den til gavn for borgerne.  
 
Hvem er du? 
Vi forestiller os, at den ideelle kandidat har en pædagogisk uddannelse og ledererfaring fra socialområdet, kombineret med en diplomuddannelse i ledelse eller lyst til at tage en. Der kan dog også være andre veje til jobbet. Det vigtigste for os er, at du er en kompetent leder, der er robust, åben og personlig i din tilgang til ledelse.  
 
Som person er du desuden en dygtig sparringspartner, der lytter til dine lederkollegaer, medarbejdere og samarbejdspartnere. Derudover er det vigtigt med stærke kommunikative kompetencer, da vi de kommende år skal blive endnu bedre til at profilere Børne- og Autismecenteret i forhold til eksterne samarbejdspartnere og kommuner. Og så brænder du for at gå på arbejde og sætte retning for, at vi giver vores borgere med udviklingshæmning, autisme og psykiske lidelser muligheder for trivsel, udvikling og forandring. 
 
Vi tilbyder 
  • Et spændende lederjob tæt på kerneopgaven i et center med faglige ambitioner og klare værdier. 
  • En fast kerne af kompetente og imødekommende kolleger, og et miljø med en uformel og anerkendende omgangstone. 
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling.  
  • Attraktive løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og den forhandlingsberettigede organisation. 
 
Om os  
Kirkevej er en del af Børne- og AutismeCenter i Region Syddanmark. Centeret tilbyder bolig og beskæftigelse til børn, unge og voksne med autisme, børn/voksne, som har gavn af en meget struktureret og forudsigelig hverdag. Centeret har afdelinger i Ringe, Kværndrup, Odense, Middelfart og Kolding og beskæftiger i alt ca. 250 medarbejdere og har et årligt budget på ca. 150 mio. kr. Du kan også læse mere om Børne- og AutismeCenteret på vores hjemmeside. 
 
Yderligere oplysninger 
Du vil få fast arbejdsplads i Hus A på Kirkevej i Kværndrup. Vi afholder jævnligt møder på andre matrikler, så derfor er det nødvendigt, at du har kørekort og bil. 
 
Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte centerleder Torben Bøg-Jensen tlf.: 2339 9974, afdelingsleder Lis Flensburg tlf.: 2511 3228, eller leder af kvalitet og udvikling Lene Stentoft tlf.: 21679835.  
 
Sådan søger du 
Send din ansøgning sammen med relevante bilag via nedenstående link. Ansøgningsfristen er den 6. maj 2018.  Første samtalerunde forventes afholdt 16. maj 2018 og anden samtalerunde forventes afholdt 24. maj 2018 Mellem første og anden samtalerunde vil vi evt. anvende tests. Der vil også være mulighed for at besøge centeret mellem første og anden samtalerunde. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Afdelingsleder til Center Døgn

Middelfart Kommune

Afdelingsleder til socialområdet i Middelfart kommune Genopslag Med baggrund i at Middelfart kommune er i gang med en omorganisering på Socialområdet, søges 1 afdelingsleder til den nye centerstruktur. Center døgn er under opbygning og omorganiserin...
Indrykket:30. oktober 2018
Udløbsdato:4. december 2018