Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børne- og Familierådgivningen søger 2 dygtige socialrådgivere/-formidlere samt en barselsvikar med særlig erfaring inden for det specialiserede børne- og ungeområde

Vi har en ambition om at blive en af landets bedste og dygtigste børnemyndighedsafdelinger og er godt i gang med at opbygge en helt ny afdeling.
Vores strategiske fokus er at arbejde med høj faglig kvalitet i alle aspekter af sagsbehandlingen med fokus på at yde den nødvendige og tilstrækkelige indsats på det rette tidspunkt, hvor det socialfaglige skøn balanceres over for økonomisk ansvarlighed.


Det er Børne- og Familierådgivningens vision, at sikre og udvikle den proaktive, inddragende og anerkendende kommunikation og dialog med borgerne samt et stærkt tværprofessionelt samarbejde, således at alle børn og familier i Ringsted Kommune sikres de bedste muligheder for trivsel og udvikling.

Vi håber, at du vil være med?

Om jobbet
Børne- og Familierådgivningen har været igennem en turbulent periode, men vi er nu på rette vej og godt i gang med at opbygge en helt ny afdeling.
Vi søger derfor dygtige socialrådgivere med et højt fagligt niveau og med fokus på at inddrage børn og familier så meget som muligt i sagsbehandlingen. Socialrådgivere der ser det som en spændende udfordring at være med til at skabe en fagligt stærk arbejdsplads, med høj trivsel -  som alle kan være stolte af.

Børne- og Familierådgivningens opgave er at understøtte børn og unge, der har et særligt behov for støtte samt børn og unge med funktionsnedsættelser. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at disse børn og unge kan opnå de samme muligheder for personlig udvikling, sundhed og et selvstændigt voksenliv som deres jævnaldrende.

Vi har 2 ledige stillinger samt et barselsvikariat i vores Adfærdsteam, hvor arbejdsopgaverne primært består i at udarbejde børnefaglige undersøgelser i nye sager samt iværksætte og følge op på sager med forebyggende indsatser og anbringelsessager.

Stillingerne er på fuld tid; 37 timer om ugen og med tiltrædelse 1. august 2020.

Hvem er du
Fagligt er vi på udkig efter en socialrådgiver eller en socialformidler.
Vi forventer at du besidder en stor interesse for det sociale arbejde med udsatte børn og unge og at du møder borgerne med høj grad af engagement og nærvær.
Det er afgørende, at du er indstillet på, at ”strække dig det ekstra” for at børn, unge og familier oplever at blive hjulpet og vejledt effektivt og fyldestgørende og naturligt anser dette, som en væsentlig del af din rolle som myndighedssagsbehandler.

Derudover forventer vi at:

 • Du prioriterer et godt, konstruktivt og inddragende samarbejde med de børn, unge og familier der er tilknyttet Børne- og Familierådgivningen og vægter opfølgende og inddragende dialog højt.
 • Du besidder en udpræget relationskompetence og formår at etablere en god og bæredygtig relation til de familier du samarbejder med.
 • Du har evne og interesse for at lytte og spørge, samt evnen til at starte dér, hvor barnet eller den unge er.
 • Du arbejder ud fra en ressourcefokuseret tilgang, hvor du kontinuerligt har øje for børn og familiers kompetencer og ressourcer.
 • Du bidrager til at styrke og vedligeholde et godt tværfagligt samarbejde både med interne og eksterne samarbejdspartnere.
 • Du har overblik og kan handle i svære og akutte sager.
 • Du arbejder systematisk og har evnen til sagsorganisering og fokus på næste sagsskridt
 • Du er fagligt, skriftligt og juridisk velfunderet. Du har gode formidlingsevner og kommunikerer tydeligt på skift og tale. Du skriver fagligt velfunderede afgørelser.
 • Du har erfaring med ICS og DUBU
 • Du forstår at arbejde inden for de politisk vedtagne og lovbestemte rammer.
 • Du er positiv af natur og møder udfordringer på en konstruktiv og løsningsorienteret måde.
 • Du kan både arbejde selvstændigt og være en god ”teamplayer”, der understøtter at hele afdelingen ”spiller hinanden gode” både fagligt og socialt.
Hvorfor skal du vælge os?
Vi tilbyder et spændende og fagligt udfordrende job med en attraktiv lønpakke.
Børne- og Familierådgivningen er en afdeling med engagerede og dygtige kollegaer, en arbejdsplads hvor der er rart at være og hvor ledelsen lytter til dine input.
Du får mulighed for at sætte dit præg på opbygningen af en relativ ny afdeling og dermed muligheden for at præge udviklingen af Ringsted Kommunes specialiserede børneområde for de 0-16 årige.

Vi har flekstid, og du får i høj grad mulighed for selv at tilrettelægge din opgaveløsning.
Du vil løbende modtage supervision sammen med dine kollegaer samt faglig støtte og vejledning fra afdelingens teamledere.

Ansættelsesforløb:
Ansættelsesforløbet gennemføres som proces med 2 samtalerunder, hvoraf første samtale finder sted mandag den 15. juni 2020 og anden samtale mandag den 22. juni 2020.
For de kandidater der går videre til anden samtale anvendes personlighedstest med personlig tilbagemelding samt cases for at få kandidaternes perspektiver på konkrete faglige dilemmaer og prioriteringer af disse.
Der vil endvidere blive indhentet referencer fra en tidligere arbejdsplads.

Har du brug for at høre mere?
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret leder af Børne- og Familierådgivningen Mia Bak på telefon 29 10 13 43.
Når du sender din ansøgning bedes du medsende dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring samt kopi af anbefalinger.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.